Quote Originally Posted by djleo666 View Post
Sincer eu va inteleg neplacerea de a avea Kinectul integrat. Si partial sunt de accord cu voi. La fel cum ii inteleg pe cei care cumpara o masina noua fara AC sau radio-cd. E normal, pretul de achizitie este mai mic. DAR oameni buni, pana la urma este nevoie de acele lucruri , spre exemplu este neplacut sa mergi la mare fara muzica in masina si cu geamurile deschise cand afara sunt 40 de grade.
Asa este si cu Kinectul : consola asta noua a fost gandita sa aiba kinectul din Day One legat. Pt. comenzi vocale + Skype + jocuri de party. Si este greu sa te apuci sa modifici software-ul deja creat al consolei pe ultima suta de metri inainte de lansarea oficiala. Asta cu headset-ul la pachet e treaba usoara : un telefon si gata, in totate pachetele se va gasii unul. Dar sa scoti kinectul din pachet, pffaa e mai greu.

Si in plus exageriati un pic : PS4 se va vinde fara PS Eye si fara Vita (cu toate ca a fost gandita ca in sufrageria gamerului sa co-existe ambele) si multi gameri le vor cumpara. Pai cu ce ne incalzeste ca PS4 este mai ieftin cu 100$ daca va trebuii sa cumperi PS Eye si PS Vita ? Consola lor va fi mai scumpa lund in calcul accesoriile achizitionate separat decat Xbox One cu Kinect in pachet.
Rationamentul tau pleaca de la o premisa eronata.Playstation Eye/Kinect nu este si nu a fost niciodata un accesoriu imperios sau inerent gameing-ului.Nu am inteles de ce,eu,ca fan Xbox,spre exemplu,sunt obligat sa cumpar si Kinect-ul in conditiile in care,din punctul meu de vedere,acest accesoriu este indezirabil.
Ma irita faptul ca Microsoft ma priveaza de dreptul de a alege.