Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul Xbox One
-
05-07-2013 01:20 #1937 SP
Senior Member

Originally Posted by
djleo666
Sincer eu va inteleg neplacerea de a avea Kinectul integrat. Si partial sunt de accord cu voi. La fel cum ii inteleg pe cei care cumpara o masina noua fara AC sau radio-cd. E normal, pretul de achizitie este mai mic. DAR oameni buni, pana la urma este nevoie de acele lucruri , spre exemplu este neplacut sa mergi la mare fara muzica in masina si cu geamurile deschise cand afara sunt 40 de grade.
Asa este si cu Kinectul : consola asta noua a fost gandita sa aiba kinectul din Day One legat. Pt. comenzi vocale + Skype + jocuri de party. Si este greu sa te apuci sa modifici software-ul deja creat al consolei pe ultima suta de metri inainte de lansarea oficiala. Asta cu headset-ul la pachet e treaba usoara : un telefon si gata, in totate pachetele se va gasii unul. Dar sa scoti kinectul din pachet, pffaa e mai greu.
Si in plus exageriati un pic : PS4 se va vinde fara PS Eye si fara Vita (cu toate ca a fost gandita ca in sufrageria gamerului sa co-existe ambele) si multi gameri le vor cumpara. Pai cu ce ne incalzeste ca PS4 este mai ieftin cu 100$ daca va trebuii sa cumperi PS Eye si PS Vita ? Consola lor va fi mai scumpa lund in calcul accesoriile achizitionate separat decat Xbox One cu Kinect in pachet.
Rationamentul tau pleaca de la o premisa eronata.Playstation Eye/Kinect nu este si nu a fost niciodata un accesoriu imperios sau inerent gameing-ului.Nu am inteles de ce,eu,ca fan Xbox,spre exemplu,sunt obligat sa cumpar si Kinect-ul in conditiile in care,din punctul meu de vedere,acest accesoriu este indezirabil.
Ma irita faptul ca Microsoft ma priveaza de dreptul de a alege.