Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 59 of 69 FirstFirst ... 9 49 57 58 59 60 61 ... LastLast
Results 1,161 to 1,180 of 1367

Thread: The Last of Us: Part II / Remastered

  1. #1161 SP
    Member ExocrathX5's Avatar
    Quote Originally Posted by JohnConstantine View Post
    TLOU 2 la resigilate
    Cum vine asta? Jocuri ps4 "resigilate"? Credeam că ei nu vând așa ceva. Acum câțiva ani m-am luat la ceartă cu Altex după ce am primit cadou un joc pe care îl aveam deja și vroiam să îl returnez. Ce-i drept nu avea folia transparentă.

  2. #1162 SP
    Banned ignognito's Avatar
    Ce le zice:

  3. #1163 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Asta da review



  4. #1164 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    WTF )

    Cred ca ii dau Follow pe YouTube.

  5. #1165 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar


    Este doar un concept, am impresia că sunt din alte filme scenele și lipite.

  6. #1166 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Arată bine pt un trailer făcut de cineva din bucăți din alte filme...

  7. #1167 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    Golden Joysticks

    Best Story: TLOUII
    Best Visuals: TLOUII
    Best Audio: TLOUII
    Best Game Of The Year: TLOUII

  8. #1168 SP
    495
    Member 495's Avatar
    Pai duh.

    Best game i ever played.

  9. #1169 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Trailer nou la 6 luni de la lansare
    Atentie! Spoiler!

  10. #1170 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Oare vor sa se asigure ca cine nu l-a jucat pana acum nici nu il mai joaca vreodata?

  11. #1171 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Ei stiu de ce l-au lansat. Personal consider ca arata mai mult decat ar trebui si este un mega spoiler si nu ar trebui urmarit de nimeni care nu a jucat/terminat jocul.

  12. #1172 SP
    Member morphine's Avatar
    Care e cea mai potrivita setare audio daca am un soundbar(+2 sateliti pe langa bara si subwoofer)?
    Home theater 2.0 ? Range wide sau medium?

  13. #1173 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Ei stiu de ce l-au lansat.
    Quote Originally Posted by PlayStation.Blog
    It’s been nearly six months since we launched The Last of Us Part II and, in that time, we’ve been overwhelmed by the support shown by everyone that has played the game and reached out to share their experience with us. This story and its characters mean so much to the entire studio and to have it resonate with millions of people around the world and be recognized by industry and fan-voted awards over the last several weeks is beyond humbling.

    With the year winding down and new players picking up the game for the first time over the holidays, we’ve put together a new trailer that provides an expanded look at the story, and, for the first time, focuses on Abby’s emotional journey as it intersects and collides with Ellie’s. It explores her origins, the events that spark her search for vengeance, and the devastating repercussions that follow. You’ll also get a glimpse into Abby’s unique gameplay and how her training, equipment, and skills contrast Ellie’s. We hope you enjoy it: [...]

    Thank you again to everyone that has played The Last of Us Part II. For all those picking it up for the first time, we’d love to hear from you by following and tagging us on Twitter, Facebook, or Instagram. We hope you stay safe, stay healthy, and have a happy holidays and a wonderful New Year.
    The Last of Us Part II: Explore Abby’s story in new trailer – PlayStation.Blog

  14. #1174 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Vazusem postarea si este o prostie faptu ca zic ca este spoiler free. Efectiv spun toata povestea si motivatia fiecareia, mai ca arata si finalul.

  15. #1175 SP
    Manager paul's Avatar

  16. #1176 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    The Last of US part 2 has won the most awards in #TheGameAwards history, 7 awards. 4 was previous record.

    - Best Action/Adventure
    - Best Performance, Laura Bailey as Abby
    - Best Narrative
    - Best Audio Design
    - Accessibility
    - Best Game Direction

    AND the game of the year!

  17. #1177 SP
    Member morphine's Avatar
    Am terminat acum jocul după peste 27 de ore. Am o senzatie ciudata dar cu toate astea îmi place când jocurile ma tulbura in felul asta și își lasă cumva asupra mea. Mi se face pielea găină acum ascultand piesa de la final, gandindu-ma la tot ceea ce s-ar întâmplat în joc. A fost o călătorie, mi-aș fi dorit să mă fi ferit mai mult de spoilere, am făcut greșeala asta de a nu mă abține și am aflat detaliul cel mai important din joc. Asta o să-mi fie învățătura de minte.
    Grafic mi-a plăcut foarte mult, exceptând unele frame drops existente în special când aveam lanterna pornită și se reflecta în apă și o anumită parte dinspre finalul jocului care mi s-a părut că arată puțin mai rău fata de restul jocului.
    Sunetul mi s-a părut ce trebuie, voice acting de exceptie. AI bine executat doar că toată treaba aia cu câinii mi s-a părut cam de umplutura but is a nice touch. Gameplayul evident nu a adus nimic revoluționar, eu sunt mulțumit că l-au îmbunătățit. O chestie totuși care trebuie menționată e sistemul de Dodge care mi se pare foarte bine implementat. Eu sunt un tip mai clasic și-mi place abordarea asta mai safe.
    Povestea...pe cât de simplistă pe atât de complicată. Eu unul sunt mulțumit de ceea ce au făcut, cu mențiunea că ar fi putut să mai taie puțin din joc, uneori am avut senzația că l-au lungit și asta a stricat cumva din ritm. Mi se pare incredibil totuși cum te face instabil emoțional, mai că îți dezvolta sindromul Stockholm personajele mult mai bine conturate și fiecare cu o personalitate bine definită și ușor de identificata tipologia fiecăruia. Era sa uit de chestia cu lgbtq. Da, mi s-a părut și mie puțin forțata, a fost cam mult deodată dar nu cat să-mi strice sau să-mi schimbe experiența de joc. Asta e realitatea, cine vrea sa o accepte bine, cine nu, o refuza.
    Jocul in sine mi se pare o demonstratie de forțe. Am rămas uimit când la o scenă în oglindă se vedeau cât de bine sunt simulate expresiile faciale. Cred că am adunat peste 200 de screenshoturi.
    Mi se pare un joc matur ce dezbate o latura nu tocmai plăcută a vieții, poate și de aceea oamenii nu s-au simțit confortabil jucandu-l.
    Pentru mine seria The Last of Us reprezintă o capodopera a gamingului, mi-a oferit cele mai frumoase amintiri. Am trăit ce am jucat, am simțit emoție și pentru mine asta contează cel mai mult.
    As fi avut mai multe de spus dar n-am vrut să fac o postare kilometrica.

  18. #1178 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by morphine View Post
    personajele mult mai bine conturate și fiecare cu o personalitate bine definită și ușor de identificata tipologia fiecăruia
    Interesant ca spui asta. Nu ti se pare mai degraba ca personaje cu o tipologie usor de identificat sunt personaje scrise prost? Vad genul asta de a scrie in special la filmele de la Hollywood, in care parsonajele sunt foarte concentrate pe o singura trasatura specifica. Pe de alta parte nu vad asta la oameni reali din viata mea cu care interactionez zilnic: toti sunt extrem de complecsi si imprevizibili si nu cred ca i-ai putea incadra in 100 de tipologii la fel de simple precum cele prezentate in multe jocuri si filme. Mie mi se pare nenatural.



  19. #1179 SP
    Member morphine's Avatar
    Eu prefer varianta aleasa de ei, cred ca jocul nu ar fi avut acelasi impact daca nu se delimitau mai clar personajele intre ele. Le-au executat foarte bine si nu mi s-au parut neaparat superficiale. Poate doar momentele cand incercau sa le umanizeze dupa ce ti-au inoculat ideea ca sunt personaje de o negativitate iesita din comun. E clar ca au hiperbolizat putin anumite trasaturi si ma face sa cred ca in conturarea personajelor au apelat la ceva psihologi pentru ca mi se pare ca manipuleaza putin consumatorul dar cred ca asta il face si fascinant in acelasi timp. Nu cred ca unele personaje au fost scrise neaparat prost, ci e doar un compromis de a crea acel factor de soc pentru jucator. E reversul medaliei.



    Iar acum dupa cateva zile dupa ce l-am jucat, senzatia care mi-a ramas e una ciudata. Jocul asta e brutal, fizic si psihic, ai nevoie de timp sa-l digeri chiar si dupa ce l-ai terminat. E apasator pentru ca expune unele dintre cele mai negre trasaturi ale fiinte umane. E greu sa empatizezi cu asemenea sentimente si ii inteleg pe cei care nu au rezonat cu jocul. Poate ca au fortat nota si au mers prea departe. Eram pregatit sa incep al doilea playthrough pe o dificultate mai mare, care ca ar face experienta si mai intensa dar parca nu's inca pregatit. E prea multa incarcatura emotionala si cred ca o sa fac o pauza.

    ---------- Post added 14-12-2020 at 09:51 ----------

    A si am o chestie. Mi-ar fi placut sa fie mai stransa legatura cu calutul. Parca l-au neglijat putin in jocul asta.

  20. #1180 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Eu încă aștept să scoată un update pentru PS5 că nu aș vrea să îl instalez de 2 ori.

    Mă mir că încă nu anunțat nimic.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 59 of 69 FirstFirst ... 9 49 57 58 59 60 61 ... LastLast

Similar Threads

  1. The Last of Us Remastered (Remaster) By OEE in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 823 Last Post: 27-06-2020, 09:15
  2. Cumpar The Last of Us Remastered PS4 By appL3ZOR in forum Bazar Sony: Jocuri Console
    Replies: 1 Last Post: 11-07-2018, 11:02
  3. Vand/Schimb The Last of Us Remastered (Bucuresti) By Zuluf in forum Bazar Sony: Jocuri Console
    Replies: 4 Last Post: 21-03-2018, 20:01
  4. Cumpar The Last of Us Remastered PS4 By Ownzy in forum Bazar Sony: Jocuri Console
    Replies: 1 Last Post: 08-11-2017, 16:36
  5. Replies: 0 Last Post: 10-06-2014, 06:57

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts