Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 41 to 50 of 50

Thread: Godfall

 1. #41 SP
  Senior Member GabiCutlac's Avatar
  La SkillUp ăsta multe nu-i plac, e prea pretențios și hater.
  Habar n-am cum e Godfall, da după SkillUp nu ma iau.

  Sent from my SM-N960F using Tapatalk

 2. #42 SP
  Why so serious ? razvanrazy's Avatar
  Putin off topic si discutat strict ddespre SkillUp, pentru ca jocul nu ma atrage si cu siguranta nu-l voi juca vreodata.

  Am observat ca omu "sufera" de o chestie, de care am vazut ca "sufera" foarte multi reviewersi inclusiv de la noi. Obisnuinta de a primi totul gratis si obligativitatea asta de a face review pentru chestii care e clar ca nu le plac = un review facut in scarba doar pentru ca trebuia, ce nu doar ca nu reprezinta calitatea jocului, dar il pune intr-o lumina proasta doar pentru ca nu este genul lui sau nu avea el chef de jocul respectiv in momentul acela.
  Pot intelege ca primesti 1-2 review codes pt niste jocuri care nu-ti plac, sau poate unu-ti place si unu nu, dar nah...esti obligat sa faci oricum. Si atunci pleci din start cu o premiza proasta. Unele persoane fac review dupa 8h de joaca, altele dupa 100 in care s-au chinuit - efectiv au tras de ei ca sa faca orele respective, desi e clar ca nu este de ei.
  El la unele reviews din ultima vreme, pare ca le-a facut strict din obligatie si parca a cautat nod in papura pentru ca probabil avea chef sa joace Cyberpunk sau mai stiu eu ce.
  Stiu si eu cum e. Daca astept un joc, pot sa am 1000 alte jocuri, super bune, pe care nu le-am jucat si nu se vor ridica la calitatea lor, pentru ca nu am chef de ele.

  Desigur ca toate parerile sunt super subiective si poate anumiti oameni chiar se distreaza cu jocurile respective (gen eu in Division 1&2, sau altii in Avengers).
  D-aia e recomandat ca daca sunteti indecis cu privire la achizitia unui joc, sa vedeti 3-5 reviews, faceti o medie si vedeti daca se incadreaza sau nu.

 3. #43 SP
  Senior Member 077danyel's Avatar
  Mai așteptăm sigur îl baga la ps+ gratis

 4. #44 SP
  Member dronology's Avatar

 5. #45 SP
  Why so serious ? razvanrazy's Avatar
  Nu inteleg ce ar trebui sa vedem aici. De ce nu pui si tu o mica descriere si arunci doar un link random care nici macar din titlu nu explica nimic?

 6. #46 SP
  Senior Member Espiritus's Avatar
  Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
  Putin off topic si discutat strict ddespre SkillUp, pentru ca jocul nu ma atrage si cu siguranta nu-l voi juca vreodata
  E prima data cand aud de baiatul asta si m-am uitat doar la sectiune despre combat din video (minutul 13). Pot spune ca mi s-a parut unul dintre reviewerii cu cele mai pertinente si obiective argumente, cel putin in secventa aia la care m-am uitat. As spune chiar ca pare printre putinii oameni care inteleg ca un review profesionist trebuie sa analizeze obiectiv aspectele jocului din perspectiva unui game designer, nu sa spuna daca jocul le-a placut sau nu. Calitatea nu e acelasi lucru cu enjoyment factor, nu vad de ce nu ar putea face oamenii recenzii pentru jocuri care nu le plac.

 7. #47 SP
  Why so serious ? razvanrazy's Avatar
  Complet de acord. Vezi si alte reviews. Unele sunt fenomenale (recunosc, as fi vrut sa vad de la Cyberpunk, dar 55 min...). Dar la unele parca se vede ca nu e genu lui de joc/nu are chef de el si da cu el de pamant doar pt ca asa are el chef.

  Overall review-ul lui de la jocu asta este bun si down to earth, dar are unele chestii in care se simte ca a jucat doar pentru ca trebuia sa faca review.

 8. #48 SP
  Member Svart's Avatar
  Skillup e ok. Si e sincer in reviewuri, asta apreciez la el. Godfall pur si simplu pare ca nu e un joc bun.

 9. #49 SP
  Senior Member nameless_fear's Avatar
  Daca vrea cineva coop add me pls, psn: nameless_fear

 10. #50 SP
  Senior Member nameless_fear's Avatar
  A aparut primul cod shift pt godfall
  https://twitter.com/PlayGodfall/stat...492963330?s=20
  Attached Images Attached Images 20210223_203007.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts