Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Ai avut probleme cu Xbox Series X|S?

Voters
15. You may not vote on this poll
  • Series S - Nu, totul e ok si merge perfect ca in prima zi

    6 40.00%
  • Series S - Probleme hardware, caz de service/garantie

    0 0%
  • Series S - Soft-brick, caz de service/garantie

    0 0%
  • Series S - Probleme software, s-au rezolvat cu update/restore

    0 0%
  • Series S - Inca nu am probleme, insa consola e galagioasa

    0 0%
  • Series S - Inca nu am probleme, insa consola se supraincalzeste

    0 0%
  • Series X - Nu, totul e ok si merge perfect ca in prima zi

    8 53.33%
  • Series X - Probleme hardware, caz de service/garantie

    0 0%
  • Series X - Probleme software, s-au rezolvat cu update/restore

    1 6.67%
  • Series X - Soft-brick, caz de service/garantie

    0 0%
  • Series X - Inca nu am probleme, insa consola e galagioasa

    0 0%
  • Series X - Inca nu am probleme, insa consola se supraincalzeste

    0 0%
Multiple Choice Poll.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 21 to 40 of 45

Thread: Rata defectiunilor - Xbox Series X|S

  1. #21 SP
    Junior Member mariusdmx's Avatar
    Tocmai imi instalez acum de pe DVD COD CW iar blu-ray-ul este super zgomotos, face ca o centrala pe gaz veche. La restul jocurilor pe care le-am copiat de pe xbox-ul vechi rularea DVD-ului este complet silentioasa. Doar la instalare vad ca se intampla asta. A mai patit cineva?

  2. #22 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Quote Originally Posted by mariusdmx View Post
    Tocmai imi instalez acum de pe DVD COD CW iar blu-ray-ul este super zgomotos, face ca o centrala pe gaz veche. La restul jocurilor pe care le-am copiat de pe xbox-ul vechi rularea DVD-ului este complet silentioasa. Doar la instalare vad ca se intampla asta. A mai patit cineva?
    Nu am patit, dar ai grija la ce am mentionat pe pagina anterioara, nu juca momentan COD ca iti va crapa consola des cu sanse mici dar reale de brick total.
    La ce rage este pe internet sunt sigur ca nu va mai dura mult pana cand va aparea un patch.

  3. #23 SP
    Junior Member mariusdmx's Avatar
    Da, mi s-a inchis consola in primul minut de joc. Am vazut ca am cumparat din greseala jocul de Xbox one X, chiar daca scrie pe el si series x. Din ce vad ce aici vine problema, ca nu am varianta pentru consola mea. Mi-am luat inima in dinti si l-am jucat asa, vad ca nu a mai crashed in 30 de min de joc.

  4. #24 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Nu e de la versiune, mizeria asta cu versiunea au inventat-o ei ca sa faca putin damage management.
    Eu am versiunea de Series X si crapa la fel de des. Astept un patch, pana atunci nu-l mai pornesc.

  5. #25 SP
    Manager paul's Avatar
    Daca intereseaza pe cineva:
    We test the Xbox Series X, Sony PS5 & RTX 30 Series cards with a Denon X2700H AV receiver to find out which ones successfully pass 4K@120Hz video signal using the HDMI 2.1 signalling method through the receiver to an LG CX OLED TV.
    HDMI 2.1 Bug on 2020 AV Receivers Affects Xbox Series X but Not PS5... Why?:

  6. #26 SP
    Member dtancu's Avatar
    Da, anyway, câta vreme nimeni nu lansează un receiver cu mai mult de 1 input HDMI 2.1 ma lasă rece; incredibil, in 2020 nu poți lega simultan un PS5 și un serios X ca n-ai porturi suficiente in receiver.


    Sent from my iPad using Tapatalk

  7. #27 SP
    Member Halo's Avatar
    Eu unul nu am intampinat niciun fel de problema, o folosesc de pe 10 noiembrie si pana acum a mers ceas. Mentionez ca mi se intampla des cand joc Call of Duty Cold War next gen mi s-a inchis consola de multe ori fara niciun mesaj de eroare si din ce-am verificat nu tine de consola ci de joc.

  8. #28 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Mi s-a intamplat o chestie bizara aseara.
    In momentul in care a pornit AC Valhalla si a facut TV-ul switch la HDR mode, au aparut pe ecran multi pixeli albi intermitenti asa, nu stiu cum sa descriu problema mai plastic. Multi licurici albi si veseli, ca niste pixeli morti albi si intermitenti, peste tot.

    Nu este de la TV, am facut instant switch pe alta sursa si TV-ul era ok. Dupa ce am dat restart la Xbox a disparut problema.
    Consola era proaspat pornita deci nicidecum vreo problema de incalzire sau full load.

    Ma gandesc la ceva legat de cacanaria asta facuta de Microsoft cu auto-HDR. Sunt sigur ca se va rezolva printr-un update.
    A mai patit cineva vreun fenomen bizar/artefact cand s-a facut switch la HDR?

  9. #29 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    S-ar putea ca asta sa fie de la HDCP si comunicarea intre TV si consola. Am patit si eu asta mai la inceput cu PS4 Pro pe un LG B6, dar s-a rezolvat in timp. Nu stiu daca de la update-urile TV-ului sau ale consolei.
    Parerea mea e ca nu-i mare buba, se mai intampla sa nu se inteleaga bine TV-ul cu consola cate-odata si sa iti afiseze puricii aia pe ecran.

  10. #30 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Sper sa fie ce spui tu si suna linistitor.
    Astept si de la Microsoft un update de sistem serios in care sa repare game captures, e clar ca au ei o buba acolo cu toata treaba asta ce tine de HDR/captures too dark etc..

  11. #31 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Confirm si eu ca am pățit de câteva ori faza cu puricii cu un B7 si PS4 Pro, dar s-a rezolvat de la sine după un timp. Ceva eroare de comunicare pe HDMI ma gândesc ca era.

  12. #32 SP
    Member jon209's Avatar
    Si eu am acesi problema pe PS5 dar culmea doar pe jocurile de PS4 Philips OLED 803.Aceleasi puncte(puricii) nu se intampla in meniu si nici in jocuri de PS5.Am inteles ca ar fi un HDR bug pe HDMI 2.0 posibil si la Xbox sa fie la fel.

  13. #33 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Quote Originally Posted by jon209 View Post
    Am inteles ca ar fi un HDR bug pe HDMI 2.0 posibil si la Xbox sa fie la fel.
    Doamne ajuta sa fie asa si sa nu avem nici un device defect. Acum banuiesc ca trebuie sa ii astept pe astia de la LG sa scoata un update pentru HDMI-ul ala...

    LE: Azi nu am mai patit. Voi monitoriza atent problema.

  14. #34 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Mai poti schimba cablul HDMI cu cel de PS5. Cateodata si asta mai poate cauza.
    Defect hardware de la TV sau consola mai mult ca sigur nu e, poate SW sau problema cu cablul HDMI.

  15. #35 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Am reusit sa izolez problema, nu am avut somn pana nu i-am dat de cap.

    Deci, acele puncte albe apar in momentul in care se face switch la HDR ON/OFF rapid, spre exemplu acum il pot reproduce 100% in felul urmator:
    Din joc cu HDR ON -> deschid my game captures, incarc o poza fara HDR (TV-ul se muta in HDR OFF) si apas 'Show HDR' la poza -> in momentul acela face switch la HDR ON si bam, purici.
    In momentul ala il da peste cap atat de tare, incat dupa ce revin in joc nici nu mai porneste HDR deloc, intra in non-HDR mode instant, pana si Picture Settings la TV se comuta automat la Standard non-HDR mode.

    Facand backtrack, mi-am amintit ca fix asa am si vazut prima oara problema cand nu am bagat-o in seama, am facut o poza si m-am dus in captures sa o vad apoi am dat la mine la profil (ecran non-HDR) sa vad un achievement => purici.

    Dupa ce am izolat bugul, am lasat Valhalla pornit ore multe in full load intr-o zona unde stiam ca vine soarele ca sa il stresez cat mai mult, lighting HDR etc tot tacamul, consola nu are nici o problema.
    Citind si pe reddit de la alti user si punand cap la cap cu faptul ca una dintre known issues la XSX/XSS este 'game captures too dark in HDR mode', imi este mai mult decat clar ca cineva din echipa lor si-a luat pauza de masa prelungita cand s-a implementat treaba asta cu HDR handling.

    Toate astea adunate peste faptul ca bag cablu HDMI 2.1 in port de HDMI 2.0 inseamna ca trebuie sa asteptam un update de la Microsoft si problema va trece.
    Acum macar sunt linistit ca n-am nici consola nici TV-ul defecte, I can live with that ... for now...daca ma joc 15 ore nu face niciodata in-game, trebuie doar sa am grija sa nu deschid vreun ecran/app non-HDR cat timp ma joc.

  16. #36 SP
    Member jon209's Avatar
    Exact aceasi chestie o am in FIFA 21 PS5.In meniu mai apar puricii aia albi dar in gameplay online sau offline nu apar.In rest in nici un joc de PS5 nu face asa ceva nici in meniu nici in gameplay.Am jucat cam doua ore WD Legion si absolut nici o problema.Posibil ambele console sa aiba un bug HDR cu TV OLED pe 60hz.Mai citisem un articol legat de problema asta.Teoretic trebuie sa se rezolve cu un update de soft

  17. #37 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Multumesc pentru confirmari!
    Deja faptul ca si pe PS5 face la fel ma duce si mai clar catre concluzia ca aceste cabluri HDMI 2.1 de XSX/PS5 introduse in porturi HDMI 2.0 au probleme cu bandwidth-ul sau cu semnalul in momentul in care se face switch HDR ON/OFF.
    Se va rezolva prin updates, 100%.

  18. #38 SP
    Member jon209's Avatar
    Quote Originally Posted by Xander Ro View Post
    Multumesc pentru confirmari!
    Deja faptul ca si pe PS5 face la fel ma duce si mai clar catre concluzia ca aceste cabluri HDMI 2.1 de XSX/PS5 introduse in porturi HDMI 2.0 au probleme cu bandwidth-ul sau cu semnalul in momentul in care se face switch HDR ON/OFF.
    Se va rezolva prin updates, 100%.
    Si eu iti multumesc pt informatii.Ma bucur ca ne ajutam.Da si eu sper sa se rezolve prin update cat de curand.Bug-ul acolo este la HDR cu HDMI 2.0 daca mai gasesc articolul respectiv o sa las un link aici.

  19. #39 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Se pare ca exista fix pentru problema cu GameDVR captures too dark, lucru care ma enerveaza groaznic momentan.

    Momentan doar pentru insiders - Update ''2011.201205-2300'':

    Game DVR
    - Various Game DVR quality fixes for Series X|S consoles:
    - Fixed an issue where HDR captures were appearing too dark when captured on Xbox Series X|S consoles.

    https://news.xbox.com/en-us/2020/12/...1-201205-2300/

  20. #40 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar
    Quote Originally Posted by jon209 View Post
    Exact aceasi chestie o am in FIFA 21 PS5.In meniu mai apar puricii aia albi dar in gameplay online sau offline nu apar.In rest in nici un joc de PS5 nu face asa ceva nici in meniu nici in gameplay.Am jucat cam doua ore WD Legion si absolut nici o problema.Posibil ambele console sa aiba un bug HDR cu TV OLED pe 60hz.Mai citisem un articol legat de problema asta.Teoretic trebuie sa se rezolve cu un update de soft
    Nu vreau s-o dau in offtopic, dar eu pe Fifa 21 PS5, nu am observat asemenea “artefacte” niciunde. Tot OLED folosesc si eu.

    Atat am vrut sa spun.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Similar Threads

  1. Rata defectiunilor - PS4 By AndRewqp in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 1122 Last Post: 24-01-2018, 16:48
  2. Rata defectiunilor - Xbox One By AndRewqp in forum Microsoft Xbox One
    Replies: 140 Last Post: 31-01-2017, 19:33
  3. Rata defectiunilor - DS4 By MonkY in forum Polls
    Replies: 43 Last Post: 14-05-2016, 20:59
  4. Rata defectiunilor - Wii U By MonkY in forum Nintendo Wii U / Switch
    Replies: 6 Last Post: 05-01-2014, 22:46

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts