![]() |
||||
![]() |
|
|
#22 (permalink) | |
|
Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#27 (permalink) |
|
Senior Member
|
A mai ramas mai putin de o saptamana pana la lansara,can`t wait
din ce am vazut a aparut un filmulet nou pe Ps store Uitati filmuletele sunt toate pe site la sony : PlayStation.com Va astept la un Online,eu am data deja precomanda,cu toate ca am cautat sa dau de Colector`s dar din ce am auzit nu apare asa ceva.
|
|
|
|
|
|
#28 (permalink) |
|
Junior Member
|
In viziunea mea pspul invie cu titluri ca astea ... Credeam ca anul asta resistance va fi singurul joc bun de psp( tinand cont ca nu imi place patapon...
)totusi assasins creed ,little big planet sau motorstorm : arctic edge ma fac sa imi iubesc pspul , deasemeni am fost placut surprins de phantasy star portable
|
|
|
|
|
|
#32 (permalink) |
|
gamer™
|
|
|
|
|
|
|
#33 (permalink) | |
|
Banned
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#37 (permalink) |
|
Member
![]() |
God of War-ul stiu ca a aparut in aceeasi zi de lansare...
Eu inca sper... daca nu merge.. o sa-l comand si eu din afara. ---------- Post added at 10:35 AM ---------- Previous post was Yesterday at 11:18 PM ---------- Eu acum am vazut ca in europa se lanseaza pe 20. Eu am vazut review-uri pe gamespot, gametrailers etc... si am crezut ca s-a lansat deja (stiu ca s-a lansat in japonia pe 12). Deci inca nu-mi pierd speranta .Daca nu... am vazut la shopto e 22 de lire collector's edition si 24-25 editia normala... nu stiu exact care e schema ca m-am uitat fugitiv dar stiam ca in general collector's edition trebuie sa fie mai scump. |
|
|
|
|
|
#40 (permalink) |
|
PlayStation 3 Gamer
|
Incet incet Sony ridica si standardele pentru PSP.
Global Gaming a lansat ieri un turnament online pentru Resistance Retribution. Tot ce trebuie sa faceti este sa va inregistrati AICI pentru modul de 2v2 sau 4v4 al acestui joc. Castigatorii sau "top players" pot castiga premii in valoare de 25.000$ de la Sony. Premiile mai contin si "SonyStyle gear from PlayStation, PSP system prize packs, and Resistance: Retribution inspired leather bomber jackets." Bafta la jucat !
|
![]() |
| Tags |
| resistanceretribution |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|