Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 20 of 41

Thread: PSP is dead, long live the PSP?

1. #1 SP
    Senior Member Khan's Avatar

PSP is dead, long live the PSP?

Sper sa nu sariti prea multi in capul meu pentru aceasta afirmatie insa numarul de jocuri ce urmeaza sa apara pentru aceasta consola a scazut considerabil. Inafara de Patapon 2 si Final Fantasy Dissidia nu pare sa mai apara nimic interesant.
    Phantasy Star Portable deja face furori in Japonia... dar mi se pare foarte inconsistent ca in perioada Toamna-Iarna sa avem doar 3 jocuri de la care sa avem asteptari.

Destroy All Humans: Big Willy a fost anulat.
    Resistance - e si el un joc care va fi probabil bun dar nu genul meu de joc.

Sper ca in acest thread sa discutam despre viitoarele aparitii in asa fel incat sa nu mai fie nici un fel de dubiu asupra viitorului consolei.

2. #2 SP
    Member steauacroitoru's Avatar
    Eu astept cu nerabdare si gran turismo si need for speed undercover

3. #3 SP
    Member EvilG's Avatar
    hmmm....inca nu e mort PSP-ul. Eu zic ca producatori nu mai scot jocuri pt consola asta pt ca s-a modat in ultimul hal toata lumea il are modat si numarul de jocuri cumparate au scazut drastic. Tocmai de aceea producatori nu mai scot jocuri pt consola asta. Dar din punctul meu de vedere e ca cei de la Sony o vor face o consola multimdeia. Si probabil vor mai fi jocuri care vor aparea pe PS2 si vor fi importate si pe PSP. Sau vice-versa cum s-a intamplat cu Rachet & Clan

4. #4 SP
    Manager paul's Avatar
    Oricum si daca ar murii tot utila e. Muzica, filme, internet. Devine ca Xboxul cu XBMC.

5. #5 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    Este una dintre micile minuni ca sa zic asa de care a dat Sony dovada.
    PSP

6. #6 SP
    Member Webpredator's Avatar
    PSP Rulz....am de vreo 2 luni si m-a fascinat...
    Pacat ca nu e timp sa le faci pe toate in viata asta.

7. #7 SP
    stiu, ideea e ca pentru cineva care vrea o consola acum ii recomand cu caldura un PSP, dar daca ai unul de un an doi sau mai bine, in momentul de fata nu ai ce jocuri noi/asteptari sa mai ai de la consola.
    toate update-urile din viitor se axeaza pe partea de multimedia si deja e subiect tabu sa vorbesti de "viitoarele" jocuri de PSP

8. #8 SP
    Member Webpredator's Avatar
    Khan - nu conteaza !
    Are ce sa joace , din urma

9. #9 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu zic ca mai are de trait mult si bine. Au dat-o ei un picut in bara cu una cu alta, dar titluri bune vor mai fi, de-asta nu-mi fac probleme. Sunt curios insa daca se lucreaza la vre-o noua versiune. Un PSP cu touch screen si cu gsm/gps incorporat ar fi... iphone killer

10. #10 SP
    eu astept unul cu 2 analoage...

11. #11 SP
    Xtm
    Banned Xtm's Avatar
    Poate o sa apara xbox portabil...ar fi o nebunie..

12. #12 SP
    circula un zvon si niste fake-uri pe net.. in 2006

13. #13 SP
    Xtm
    Banned Xtm's Avatar
    Daca esti fanboy xbox poti rezolva usor sa faci rost de un portabil "xbox"

14. #14 SP
    Banned dragosh's Avatar
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    eu astept unul cu 2 analoage...
    da..eu nu stiu ce naiba au avut in cap cand au hotarat sa il faca cu unul singur.

15. #15 SP
    Banned TheWarlord's Avatar
    japonezii in general nu folosesc analogu al 2lea nici la ps2/ps3.. daca vei juca jocurile japoneze iti vei da seama ca analog dreapta e complet inutil. Nu e o idee chiar asa proasta, daca jocurile care sunt facute pentru consola nu arata necesitatea pentru unul. dar cand apar shootere si 3rd person shootere, e imposibil sa nu iti lipseasca. asta si lipsa unui numar mai mare de butoane, asemeni unei console de casa(daca avea acelasi layout ca un controller de ps2 era perfect) sunt marile dezavantaje ale lui PSP.

16. #16 SP
    Banned dragosh's Avatar
    sa vanda in japonia psp cu un singur stick.nu ma intereseaza de ei.
    e clar pe psp un spatiu gol,unde oricine siar da seama ca lipseste ceva.e ceea mai idioata decizie luata vreodata.mia placut foarte mult syphon fitler logans shadow,lam terminat,dar a fost un chin.
    e singurul lucru care il reprosez.si acele butoane pe post de triggers.sunt foarte prost facute.

17. #17 SP
    AkF
    Member AkF's Avatar
    Nu e dead,tocmai au anuntat o noua versiune.PSP3000.Ceea ce inseamna ca vor mai trece 1-2 ani pana vor lansa PSP2.
    Sony unveils new 160GB PS3 bundle, PSP-3000, and PS3 Wireless Keypad - GameSpot Hardware Blog - Hardware Insider

18. #18 SP
    da stiu tocmai am citit si eu stirea si mi se pare o aberatie. o tragere a matzei de coada in cel mai penibil stil care nu-i era caracteristic lu' SONY.
    Chiar era nevoie de o astfel de "lansare" avand in vedere numarul redus de titluri ce urmeaza sa apara in viitor (si nu ma refer aici la jocurile vechi care bravo lor, le-am jucat si mi-au placut foarte mult).

19. #19 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Veste buna pentru bucurestenii care detin PSP si nu numai!
    Se pare ca Primaria Municipiului Bucuresti a pus la dispozitie in unele parcuri primele hot-spot-uri wireless cu acces gratuit la net.Acestea sunt situate astfel :

- Parcul Herastrau:
    Zona Expo Flora, Gradina Japoneza
    - Parcul Cismigiu:
    La Cetate
    - Parcul Tineretului:
    Intrarea principala �n parc, l�nga Liceul Sincai

Accesul la internet se poate face intre orele 10:00 si 20:00,iar site-urile care sunt interzise minorilor vor avea acces restrictionat.De asemenea s-au instaurat banci si mese de lucru in incintele zonelor wireless pentru cei care vor folosii acest serviciu.
    Mie unul,mi se pare foarte buna ideea Primariei Bucuresti si sper ca si celelate orase sa urmeze acest exemplu!Se pare ca mai avansam si noi cate un pic

20. #20 SP
    daca netul merge la fel de prost cum merge la Universitate... ma las

imi aduc aminte de un prieten care voia sa copie de pe nush ce site de net la un examen, folosindu-se de netul wireless de la Universitate

Proasta alegere

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast