Salutare, am achizitionat si eu un psp dar modelul vechi phat, cred ca model 1004, problema este ca are card de 1gb si as vrea unul mai mare, exista o limita suportata sau pot sa pun si card de 16 gb?![]()
Salutare, am achizitionat si eu un psp dar modelul vechi phat, cred ca model 1004, problema este ca are card de 1gb si as vrea unul mai mare, exista o limita suportata sau pot sa pun si card de 16 gb?![]()
eu am citit pe net ca orce consola psp ori ca e slim ori ca e fat suporta maxim 4 Gb dar este un program cu care poti sa o faci sa suporte consola si card de 16 gb![]()
.... Toate Consolele PSP suporta card de 16 GB ... din cate stiu eu intreaba userul apbaciu sau bitza2408 ei au doctoratul in PSP![]()
Din cate stiu, nu este limita. Exista chiar si niste device'uri third party cu care poti pune 2 microsd in slotul cardului produo. Acelea, cel putin, au fost testate cu 2 carduri de 32gb, parca.
Poti achizitiona linistit cardul, incepand cu firmware-ul 4.00 (daca imi amintesc bine) s-a scos limita.
eu asa am fost citit anul trecut pe un forum deci dak merg si carduri de 16 Gb super beleamersi de informatie
Nu exista nici o limita, poti pune doua microSd-uri intr-un adaptor si te-ai scos cu 32 de GB, un spatiu destul de mare pentru filmulete si ce iti trebuie tie.. Sau daca nu asteapta sa apara Pro Duo-ul de la sony de 32 GB. Am inteles ca in curand vor fi pe piata si de 64.
By Axxu in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
By iGot Game in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
By Anubis22 in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
By RaduG in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
By vali in forum HiFi
Bookmarks