da
Eu zic ca ma descurc binisor.
Am asa deocamdata:
> ~40 de masini in stoc (Enzo, Veyron, GT40, SLR, Viper GTS, M3, M5, M3 GTR, Zonda, Furai, ZR1 09, R8 LMS, Touring Cars etc.)
> Total distance driven: ~4000km
> Total CR: ~24.000.000
> CR pe stoc: ~5.500.000
Am incercat sa intru pe share/trade cars, m-am facut Host, dar degeaba se pare, cel putin deocamdata. Lumea acum munceste din greu sa-si mareasca stocul.Poate reusim candva sa stabilim o sesiune de share/trade, daca ne dam seama cum o sa ne vedem online.
Pe partea de Career Mode am cateva trasee pe S si mai multe medalii Gold si din ce in ce mai multe Silver. Devin deja grele.
Cam acesta a fost Progress Report-ul meu.![]()
Bafta si SPOR!
daca faci rost de un Audi R8 stock argintiu in plus faci schimb cu un Countach 25th aniversary ?![]()
Aveam deja Countach 25th.![]()
Acum pun deoparte 13.000.000 CR pentru cele 2 masini Formula (F2007-8mil si Gran Turismo Formula-5mil).
Pentru toata lumea, un link folositor/informativ.
All 830 Cars From Gran Turismo For PSP - Gran Turismo - Jalopnik
Bafta si SPOR.![]()
Sunt destule modele de dupa 2005.
Cu toate acestea, trebuie sa te gandesti ca GT PSP nu poate sa aiba aceleasi masini ca si GT5, cel putin nu in asa mare "asemanare".Tocmai din acest motiv si avand in vedere ca GT5 va avea cam 1000 de masini, este nevoie de diferente clare intre cele 2 platforme si de ce-i mai bun in GT5.
Bafta.
eu nu vad nici un model dupa 2005 in lista oficiala. Ar fi magarie sa apara unele ca si DLC contra cost pe PSN.
le: doar din 2008 citroenul gt si mazda furai concept
Nu prea multe ce-i drept. Eu am cam 10-15 in lista, fabricatie 2005.
Cum GT PSP si GT5 sunt imperecheate, nu cred ca ai vrea (ca developer) sa joace unul ca mine foarte mult si sa cumpere sute de masini, dupa care sa le transfere pur si simplu in GT5 si sa aiba jocul "descoperit" total din start. What's the drive after that?
DLC este oricum o magarie "by default", ca principiu.
Bafta.
si eu incepator in GTpana acum am Peugeot 206 si Vw Golf 4 r32 Stage II (550 cp) .
insa am o mica mare problema, nu imi place deloc muzica aceea de fundal. in setari nu o pot dezactiva ca nu am aceasta optiune. ce ma fac ?
putin mai incolo o sa poti pune muzica ta preferata din PSP.
mi se pare mie sau nu exista Lambo Murcielago sau Gallardo ?(((((
degeaba sunt 830de masini in joc, majoritatea sunt masini asiatice care se tot repeta la nesfarsit....... lame..
mai bine puneau mai putine dar mai variate decat mult si prost....
By RonanN1 in forum Videos
By erik95 in forum Console News
Bookmarks