care are nevoie de hearts ? da mi un friend inv sa dam exchange hearts
pt a ma juca online trebuie sa cumpar neaparat dlc_uri?mai exact la ce ma ajuta acele dlc-uri sa stiu daca trebuie neaparat sa le cumpar, deaoarece am vazut ca de multe ori cand joc online imi spune ca imi trebuie nu stiu ce dlc-uri,dar pe mine nu ma intereseaza sa creez nivele ci doar sa joc online
Ms frumos
Mai mult ca sigur in nivelele respective in care iti cere dlc-ul sunt folosite elemente care au fost adaugate in acel dlc. cred ca e vorba mai ales de folosirea apei. Daca mai tin bine minte cand ma jucam online si nu aveam dlc-ul cu MGS puteam sa trag cu arma. Nu stiu cum e cu dlc-ul cu Piratii din Caraibe.
E la fel si cu apa. Chiar daca nu ai DLC tot poti sa joci nivelele facute de comunitate.![]()
Jucati vreunu lbp ? M-am saturat de englezi, cu un roman e mai amuzan cine vrea dati un add la
Game News HQ - LittleBigPlanet reaches two million user created levels
You may not be checking LittleBigPlanet for new levels as obsessively as you once were, but that doesn't mean that junior designers aren't still out there trying to perfect Super Mario Bros. 1-1 or trying to recreate the myth of Sisyphus. The game's community has just reached another big milestone: Two million available levels. It took them nine months to get the first million in late July of 2009, meaning that development isn't slowing down. In fact, it would appear to be speeding up.
S-a conectat cineva azi la serverele LBP? Nu am reusit deloc pe un cont de us. Imi da eroare 402...
Stiati ca a aparut niste free items pt sackboy/girl's cu parfumuri care la costume cand apesi iti arata ca si in realitate?E free pe ps store , grabiti-va pana nu pune pret si la astea
Mie mi s-a parut ca arata doar ca niste parfumuri, nu ca niste parfumuri anume. Deci nu prea se poate chema advertising.
By ReNeGaDe124 in forum Sony PlayStation 4
By Nash in forum Sony PlayStation 3
By Nash in forum Sony PlayStation 3
By Bobby in forum Console News
Bookmarks