Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1173 of 1174 FirstFirst ... 173 673 1073 1123 1163 1171 1172 1173 1174 LastLast
Results 23,441 to 23,460 of 23461

Thread: Clubul PS3

  1. #23441 SP
    Senior Member bicky1310's Avatar
    Cum adica merg 4 useri pe un PSN? Ce vrei sa spui cu asta? Ca nici la PS4 nu poti sincroniza trofeele de pe un cont cu alte trofee de pe alt cont. Si pe ps4 e la fel, fiecare user are trofeele si save-urile lui...

  2. #23442 SP
    Junior Member Danny35004R's Avatar
    Din pura curiozitate intreb acum, mai are cineva vreun PS3 60GB CECH03 (sau 04) in functiune?


    Am repus unul pe picioare zilele astea. Un reflow, oleaca' de radiera (nu facea contact nucleul CELL-ului cu IHS-ul), putin Arctic MX-2 si vad ca se tine bine pe picioare.



    Ar cam trebui sa ii caut un HDD nou totusi, ca vad ca cel de 320GB (Toshiba MK3255GSX) cam da semne ca o ia pe ultimul drum - timpii de incarcare la NFS Hot Pursuit de pe HDD sunt destul de mari.


    A da, era sa uit. Cine are o asa bestie de PS3, va sfatuiesc sa il puneti pe un stand de laptop. Emana o caldura mai abitir decat o centrala termica

  3. #23443 SP
    Junior Member Para Deus's Avatar
    Daca e vorba de cel cu back-up compatibility, da am unul… la colectie cum ar veni! A decedat cu YLOD, l-am trimis la doctor, a revenit, a decedat din nou dupa vre-o luna, am luat situatia in propriile manute si feon, l-am resuscitat pentru a-mi "salva" salvarea de la Demon Souls - freo' 125 de ore - pe urma l-am depozitat la colectie inlocuind-ul cu un slim de 320. E original cum ar veni cu HD de 60Gb, etc. Problema e ca ar putea merge o Luna sau mai mult, sau mai Putin, oricum nu conteaza e la colectie. Si da am toata linia PS1, PS2, PSP PS3, PS4; (stiu - lipseste VITA!)

  4. #23444 SP
    Junior Member Danny35004R's Avatar
    Si a meu a avut YLOD, dar l-am resuscitat cu un pistol cu aer cald facut pentru folii de masini.


    PS1 am si eu (vreo 4), PS2 vreo 6 (din care trei modate cu chip (XenoPS, Modbo 760 si Modbo 4 - cel din urma e un Aqua Blue ) iar PS3 tot vreo 6 (2 slim si 4 phat)


    Al meu nu mai are bluray de cand l-am luat. Mai trebuie sa ii umblu prin firmware, fiindca din nu stiu ce motiv, chiar daca zice REBUG ca e NoBD, nu imi incarca jocuri de PS2 din webMAN. Am incercat si sa le fac CONFIG la fiecare si webMAN se plange ca nu au configuratie:


    "Error! /dev_hdd0/PS2ISO/*numele jocului".iso.CONFIG"


    Si nici nu imi apare iconita de "Playstation 2 Disc" in XMB.

  5. #23445 SP
    Junior Member stefan211's Avatar
    Salut. Acum ceva timp am reusit sa conectez ps3-ul meu cu pc-ul prin fir la acelasi router si sa transfer fisiere de pe pc in ps3 prin filezilla. Intre timp cei de la RDS au venit si mi-au montat internet prin fibra optica si mi-au schimbat routerul cu unul care suporta fibra optica. Eu acum am conectat pc-ul si ps3-ul la un switch dar acum nu se mai paote face conexiunea intre pc si ps3 prin filezilla. Ma poate ajuta cineva? A mai intampinat cineva aceasta problema?

    Multumesc.

  6. #23446 SP
    Junior Member tony_roti's Avatar
    Quote Originally Posted by bicky1310 View Post
    Cum adica merg 4 useri pe un PSN? Ce vrei sa spui cu asta? Ca nici la PS4 nu poti sincroniza trofeele de pe un cont cu alte trofee de pe alt cont. Si pe ps4 e la fel, fiecare user are trofeele si save-urile lui...
    Scuze de greseala. Am inteles eu gresit din sursa asta:
    https://www.playstation.com/en-au/ge...twork-on-one-/
    Era vorba de fapt despre cati useri se pot conecta simultan la PSN de pe acelasi sistem dar fiecare cu ID si password diferite. La PS3 un singur user la PS4 4 useri dar doar userul curent poate folosi facilitatile contului in timp ce celelalte conturi raman conectate in background.

  7. #23447 SP
    Member florent's Avatar
    Stefan211 , routerul ala de la Digi nu include si switch , din cate stiu . Intra netul prin fibra iar la iesire un singur port este suportat ( 1 port = 1 abonament ) . Incearca sa te legi cu switch / router separat in acel port .

  8. #23448 SP
    Junior Member SeCeX's Avatar
    Salut, ma ajuta si pe mine cineva cu un sfat, tocmai ce am cumparat un ps3 slim 320gb , 2 controllere, cred ca am reusit sa bulesc unul dintre ele cand l am curatat, mergea perfect, testat si la vanzator si la mine, apoi dupa cateva ore de la curatat cand am pornit consola meniul o luase razna, efectiv scrolla fara sa se opreasca, are cineva idee daca pot sa ii fac ceva sau macar de unde dumnezeu fac rost de un ds3 cu sixaxis, multumesc frumos.

  9. #23449 SP
    Member florent's Avatar
    SeCeX , incearca sa-l reasamblezi , aseaza bine acea folie transparenta ( are niste cleme in care se prinde sa stea fixa )

  10. #23450 SP
    Member mafiozzoxp's Avatar
    Sub folia mentionata de florent e un buretel negru, ala cu timpul se turteste, eu am pus banda dublu adeziva sub buretel, nu o sa mai ai probleme.

  11. #23451 SP
    Junior Member SeCeX's Avatar
    Multumesc frumos,am sa fac o incercare si poate am noroc

  12. #23452 SP
    Junior Member SeCeX's Avatar
    Update: cu primul am dat de pereti , daaar, mai aveam unul care facea figuri la O si X si se apasau singure random, rezolvat cu sfatul vostru, multumesc din nou.

  13. #23453 SP
    Junior Member tony_roti's Avatar
    Si eu era sa dau cu controlerul de pereti, asta la inceput dar acum, am terminat Uncharted 1, 2, 3, si 4 de doua ori si inca nu m-am saturat. In loc sa dau cu controlerul de pereti acum dau cu el doar in inamici. Eventual in TV.

  14. #23454 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    Incearca si seria God of War. Sunt jocurile pentru care mi-am cumparat consolele Sony.
    In alta ordine de idei, am un PS3 Slim 250G upgradat la 500G si i-am schimbat laserul din blocul optic de doua ori pana acum. Chinezariile de 20 euro nu tin mai mult de 6 luni, a mai patit cineva?

  15. #23455 SP
    Member paulone's Avatar
    Ma confrunt cu o ciudatenie la PS3 si anume nu porneste o data cu TV-ul desi la toti cunoscutii mei tv-ul porneste automat cand dau drumul la consola. Banuiesc ca-i lipseste ceva cablului HDMI de nu-i da comanda de pornire, dar ce? E setat din meniu dar tot nu vrea....
    Ce fel de cablu HDMI imi trebuie?

  16. #23456 SP
    Member florent's Avatar
    Incearca in alta mufa HMI , nu tine de cablu ci de o functie a TV-ului .

  17. #23457 SP
    Member paulone's Avatar
    Rog mult o lamurire, am gasit la cineva pe olx jocul Orange Box de PS3 insa coperta este in franceza, eu as vrea ca jocul sa fie in engleza, coperta nu ma intereseaza. Voi ce ziceti, jocul va fi doar in franceza? Mentionez ca persoana care mi-l trimite a uitat sa verifice daca jocul este in engleza si nu stiu daca sa ma mai duc la posta sa-l iau daca e in franceza....

  18. #23458 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Quote Originally Posted by paulone View Post
    Rog mult o lamurire, am gasit la cineva pe olx jocul Orange Box de PS3 insa coperta este in franceza, eu as vrea ca jocul sa fie in engleza, coperta nu ma intereseaza. Voi ce ziceti, jocul va fi doar in franceza? Mentionez ca persoana care mi-l trimite a uitat sa verifice daca jocul este in engleza si nu stiu daca sa ma mai duc la posta sa-l iau daca e in franceza....
    De obicei indiferent de limba in care este coperta, jocul sigur e in engleză dacă discul e din Europa (zona 2). Cel mai bine cere-i codul scris pe disc si îl cauți pe google si vezi exact ce limbi suportă versiunea respectivă.

    Spor,
    L.

  19. #23459 SP
    Member VictusG's Avatar
    Quote Originally Posted by paulone View Post
    Rog mult o lamurire, am gasit la cineva pe olx jocul Orange Box de PS3 insa coperta este in franceza, eu as vrea ca jocul sa fie in engleza, coperta nu ma intereseaza. Voi ce ziceti, jocul va fi doar in franceza? Mentionez ca persoana care mi-l trimite a uitat sa verifice daca jocul este in engleza si nu stiu daca sa ma mai duc la posta sa-l iau daca e in franceza....
    Pai daca l-ai pus pe om sa ti-l trimita ar fi corect sa mergi sa il ridici, cum adica nu stii daca sa mai mergi la posta?
    Omul ala a pierdut timp si bani sa ti-l trimita si tu te gandesti ca nu stii daca sa mai mergi sa il ridici,
    Din cauza la persoane ca voi nu mai trimit eu in tara la nimeni, caci comandati si dupa nu mai aveti chef sa ridicati din diferite motive, prima data verifici si dupa comanzi.

  20. #23460 SP
    Member paulone's Avatar
    Mai nene nu te mai baga in discutie aiurea in tramvai, vanzatorul era obligat sa-mi spuna ce vinde, asa putea fi jocul si in coreeana, nu?
    O sa-l iau ca n-am incotro dar mi se pare ciudat sa nu spui ce vinzi, e adev.ca nici eu n-am intrebat dar in general ma astept ca jocul sa fie in engleza..

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Clubul PlayStation 4 By krOOm in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 17715 Last Post: Yesterday, 13:41
  2. Clubul Android By erik95 in forum Android
    Replies: 487 Last Post: 01-11-2019, 18:45
  3. Clubul Mac OS By BogdanN1 in forum Apple
    Replies: 1078 Last Post: 09-10-2019, 22:06
  4. Clubul Wii U By AndRewqp in forum Nintendo Wii U / Switch
    Replies: 1238 Last Post: 17-10-2017, 12:43
  5. Clubul de narghilea By Uziwood in forum Offtopic
    Replies: 36 Last Post: 25-10-2015, 20:11

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts