Deci mortal ca in totdeauna)
ce tare o fost episodul asta. Unele bug-uri o fost mortale
. Mai ales la "Rocky The Undead edition "
. Super nostime bug-urile . Am ras de m-am spart
)
Eu mă limitez la epoca de aurși pot spune c-am �nt�lnit sute și sute de glitch-uri. De la cele mai funny la cele mai disperante și enervante...de-mi venea să mă sinucid cu controller-ul.
Cel mai tare a fost la jocul Spider-Man: Return of the Sinister Six (NES)
Ultimul nivel (LEVEL 6) a fost imposibil de jucat. Prima dată am crezut că așa trebuie să fie...și-am �ncercat să-l trec, nicio șansă.
P�nă la urmă m-am enervat, l-am sunat pe Andrei - am făcut o adunare, am tras jaluzelele, ne-am �narmat cu tot ce trebuie și l-am trecut, fiecare - deci și eu și el, DIN PRIMA și fără să pierdem nicio viață
...sincer să fiu, nici p�nă �n ziua de azi nu știu cum arată ultimul nivel din Spider-Man: Return of the Sinister Six - dar nici nu-s curios. L-am trecut atunci și exact cum a zis James: trebuia să primim medalii de aur pentru asta!![]()
...Doamne (cu D mare de data asta) ce amintiri![]()
*p.s.
Acum caut pe .net să vedem...poate că cineva a surprins ultimul nivel.
Ah partea cu spiderman cand l-am terminat fara sa murim, Resident Evil 2 momentul cu valva si meciurile de Bloody Roar 2 mai ales acela cand nu reuseam nici cum sa ne lovim si pe cand insfarsit am reusit double K.O.... momente epice.
N-am găsit nimic pe .net sau youtube dar am găsit c�teva clipuri interesante:
Unreality - 10 Weird NES Game Glitch Moments |
LEVEL 6 era o combinație �ntre primul clip și al 2-lea. Capcane, inamici și ultimul bosslol
...șiiiiiiiiiiii dacă-mi aduc bine aminte parcă și �n The Rocketeer (NES) am avut o asemenea problemă- evident am rezolvat-o the hard way
![]()
Cool!
Damn vreau urmatorul AVGN episode.. James a fost la E3, Comicon acum se duce si la Gamescom?
By RonanN1 in forum Jocuri PC
By OEE in forum Videos
By erik95 in forum Console News
By al'tair in forum Console Club
By Bobby in forum Console News
Bookmarks