Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 5 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 20 of 86

Thread: HTC-Discutii despre orice model

  1. #1 SP
    Member Theodor01's Avatar

    HTC-Discutii despre orice model

    Am deschis acest topic ca sa discutam despre orice telefon.De ce sa deschidem 'nspe mii de topicuri pentru fiecare telefon?
    Maine pana in ora 12:00 trbuie sa imi ajung Wildfire-ul.Abia astept sa testez un telefon cu Android.

  2. #2 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Si eu am Wildfire. Sunt super mandru de el. Il am de doua zile si l-am intors pe toate partile si inca nu i-am descoperit toate functiile sau posibilitatile.

    Astept cu nerabdare FroYo pentru el...

  3. #3 SP
    Member Theodor01's Avatar
    Ow Gawsh.Acum 20 de minute cred ca l'am primit si nu o sa ma despart de el .Super ce poate.

  4. #4 SP
    Member blondutzu's Avatar
    Am si eu HTC Desire...sa speram ca se alatura mai multi mai schimbam si noi pareri

  5. #5 SP
    Member Theodor01's Avatar
    Am o problema mare.Am downloadat HTC Sync,am bagat codul acela de sub baterie,am instalat si cand conectez HTC-ul la PC pe telefon imi da ca nu am HTC Sync instalat sa intru la linkul respectiv.Pe PC same,Device not conected.Am dat unistall,am reinstalat din nou,same.Ce sa fac?

  6. #6 SP
    Member blondutzu's Avatar
    eu aveam pe cardul telefonului kit de htc sync. vezi daca il ai si incearca cu ala

  7. #7 SP
    Member tsuby's Avatar
    Salut, ma gandeam sa-mi iau si eu un Wildfire .. Insa pe net am vazut destul de multe reviewuri negative. As vrea si eu niste pareri despre el. Si am o intrebare... Cam cat de tare se aude?

  8. #8 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    E singurul mai accesibil oricum ca pret ( cu abonament ) iar cel mai mare minus e rezolutia, in rest chiar nu mi se pare ca ar avea defecte majore, au 2 colegi de ai mei si sunt f. multumiti.
    Cum adica cat de tare se aude ... ? Pt. ascultat muzica in tramvai sau la ce te referi ?

  9. #9 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    si eu am Wildfire. Ma deranjeaza ecranul cam mic( am avut un Omnia i900 inainte) si rezolutia proasta. Pozele se vad urat pe ecranul lui, parca face un downsize cand le afiseaza. In rest imi place foarte mult, se misca fluid, functioneaza totul, gps-ul porneste imediat, se aude bine, clar, bateria tine mult (aici e reversul cu display-ul - mai mic, consuma mai putin).

    astept si eu 2.2.

    intrebare: ati gasit vreun viewer pt poze care sa merite in market? sau il folositi pe cel stock. Pe omnia imi instalasem WM 6.5 custom si foloseam Resco Picture viewer care era super. Dar pe android nu am vazut. Ati gasit vreun program cu care sa vedeti stream TV live ? . Iar aduc aminte de WM 6.5, acolo aveam o aplicatie romaneasca PBX tv si vedeam o groaza de posturi romanesti live. Pe Android am gasit SPB tv dar nu are decat antena 2.

  10. #10 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Pt cei ce vor sa vada Realitatea tv pe mobil android, intrati pe www.pbxtelecom.ro/mobiletv.htm , tineti apasat lung pe 256kbs, apasati pe "bookmark link", salvati. Mergeti in homescreen, add shortcut, bookmark, alegeti pe cel creat. Cu un click pe icon o sa porneasca realitatea tv de acum. Aveti grija sa nu depasiti banda de internet ca e scump. Bafta

    Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk

  11. #11 SP
    Member Theodor01's Avatar
    Mi-am bagat 2.2.Deci arata super smecher,exact asta imi doream de la telefon.
    ...si o poza sa va bag in boala sa moara dusmanii mei lol .
    Attached Images Attached Images dsc_0266.jpg

  12. #12 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    nu e oficial inca, nu ? eu il am deblocat, dar imi apare "your phone is up to date "

  13. #13 SP
    Member Theodor01's Avatar
    Nu,nu e oficial.E custom room.Cauta pe xda-developers WildPuzzle.

  14. #14 SP
    Member TheSpider's Avatar
    Care e diferenta dintre Htc Tocuh pro si Htc Touch diamond,am vazut ca arata lafel dar au nume diferite.si ce parere aveti despre acest telefon?

  15. #15 SP
    Member blondutzu's Avatar
    ruleaza windows mobile ... un sistem destul de lent care nu suporta multi touch. Deasemenea ecranul celor doua telefoane este de tip resisitive. Nu te astepta sa fie prea usor de folosit touchul lor decat daca folosesti un stylus.

    Eu personal nu iti recomand nici unul din ele...incearca ceva cu Android... sunt mult mai placute la folosire.

  16. #16 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    si mai stabile. si nu mananca atatea resurse.

  17. #17 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Prietena mea are un HTC Magic care, de cateva zile, a inceput sa aiba, brusc, probleme cu bateria. nu o mai tine nici macar o noapte chiar daca nu-i face nimic si nu e nici o aplicatie deschisa. am vorbit cu cineva care are acelasi telefon si mi-a spus ca la fel a patit si ca e o problema de soft si ar fi mai bine sa-l resoftez, dar sa pun o versiune mai noua de Android. Problema este ca, avand iphone de atata timp, nu mai stiu cum se instaleaza si de unde sa iau softul + ca parca trebe si o anumita versiune de radio (din cate imi mai aduc aminte...stiu ca asa era la modelele mai vechi, poate acum s-a schimbat).

    Cine ma poate ajuta, sa-mi dea plz un PM.

    ---------- Post added 31-10-2010 at 01:49 PM ----------

    Chiar nu ma poate ajuta nimeni ?

  18. #18 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu pot sa cred ca nu exista nimeni sa ma poata ajuta cu aceasta problema...

  19. #19 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Pai nu prea are cine sa te ajute pt. ca nu cred ca are nimeni HTC Magic, dupa cum stii difera de la model la model rom-urile samd.

    Aici gasesti sigur tot ce ai nevoie : myTouch 3G, Magic Android Development - xda-developers

    Radio-ul oricum e posibil sa nu ii mai functioneze, la fel si camera, si btw ma indoiesc sincer ca din cauza versiunii de Android ii scade ei bateria...

  20. #20 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Prietena mea are un HTC Magic care, de cateva zile, a inceput sa aiba, brusc, probleme cu bateria. nu o mai tine nici macar o noapte chiar daca nu-i face nimic si nu e nici o aplicatie deschisa. am vorbit cu cineva care are acelasi telefon si mi-a spus ca la fel a patit si ca e o problema de soft si ar fi mai bine sa-l resoftez, dar sa pun o versiune mai noua de Android. Problema este ca, avand iphone de atata timp, nu mai stiu cum se instaleaza si de unde sa iau softul + ca parca trebe si o anumita versiune de radio (din cate imi mai aduc aminte...stiu ca asaA era la modelele mai vechi, poate acum s-a schimbat).

    Cine ma poate ajuta, sa-mi dea plz un PM.

    ---------- Post added 31-10-2010 at 01:49 PM ----------

    Chiar nu ma poate ajuta nimeni ?



    Daca HTC magic are Android, atunci vezi daca nu cumva ai instalat vreun program nou, ca e posibil sa iti manance resursele. Daca te tine inima. Da-i un reset total si vezi daca tot asa face. Daca nu, era de la vreun program. Sau sa iei programele la dezinstalat in ordine descrescatoare cronologica.

    SI pe Galaxy S, dar si pe Wildfire am avut programe care functionau cam aiurea - blocari, consum mare, erori. Le-am sters si si-au revenit aparatele. Poate te ajuta.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 5 1 2 3 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts