Cea mai noua vedeta din Japonia este draguta, iubita de public si are numeroase melodii de succes. Un singur lucru o deosebeste de toate celelalte vedete: Hatsune Miku este o holograma.lol
Cea mai noua vedeta din Japonia este draguta, iubita de public si are numeroase melodii de succes. Un singur lucru o deosebeste de toate celelalte vedete: Hatsune Miku este o holograma.lol
Intr-un fel imi aduce aminte de filmul "S1m0ne" cu Al Pacino in rol principal. Nu sunt un adept al muierilor tip holograma dar poti face si alegeri mai proaste in viata.
Nebunia cu Hatsune Miku a �nceput �n anul 2007și este produsul celor de la Crypton Future Media.
O să vă spună mai multe despre acest subiect Strike105X. Eu, momentan, sunt puțin ocupat c-aș umple 10 pagini.
Defapt totul a inceput cu o aplicatie cu numele de Vocaloid, o aplicatie de sintetizator de voce, creata de o universitate din Spania fiind finantata de Yamaha, Crypton a achizitionat licenta engine-ului Vocaloid 2 si au creato pe Miku folosind vocea lui Saki Fujita, dupa care au oferit putina personalitate pachetului oferind un concept lui Miku si din punct de vedere grafic si fiind prezentata ca o diva android dintr-un viitor in care cantecele sunt pierdute. Pana la Hatsune Miku programul a fost destul de putin cunoscut, dar se pare ca japonezi si mai ales useri de pe Nico Nico Douga (un site excelent cu video-uri cele mai multe pe baza de anime si games) au fost atrasi de pachet facand programul cunoscut prin faptul ca au facut tot felul de concepte si reprezentari video/grafice a Divei plus faptul ca toate acestea erau insotite pe melodii folosind sintetizatorul. Nu a durat mult ca acestea sa se raspandeaza mai ales intre fani anime. Alti Vocaloids (am folosit pluralul englezesc aici) deveniti celebrii sunt: Megurine Luka (favorita mea), Kagamine Rin si Len ("si" pentru faptul ca sunt gemeni), Yowane Haku, Kaito. Deci pe scurt dupa cum spunea Ronan toata nebunia a inceput in 2007 datorita a catorva artisti buni care au facut niste video-uri excelente ce a dus la raspandirea faimei produsului si au inspirat pe alti la randul lor sa vina cu si mai mult fanart. In concluzie Hatsune Miku a fost o celebritate cu mult inaintea concertului, prin 2008 deja devenise foarte cunoscuta, in randul faniilor anime in special.
Cateva exemple de video-uri de pe Nico Nico Douga alese de mine (repostate pe youtube):
Trebuie sa apara si la noi holograme cu Fernando si Roxi manelista,pentru ca acum nu se mai aude Iris , Pheonix si alte formatii de succes in anii precedenti , pentru simplul motiv ca in muzica noastra au aparut aceste specimene,si mai grav - noi ii promovam...
^Nu prea are nici o relevanta cu thread-ul... sunt alte locuri mai potrivite ca sa-ti exprimi frustrarea fata de anumite specimene...
So need more Miku >.< :
Dar favorita mea tot Luka ramane:
By tudyniuz in forum Tech News
By AndRewqp in forum Console News
Bookmarks