asta e melodia unor prieteni de-ai mei :
inca sunt la inceput ,dar in curand o sa iasa un video
asta e melodia unor prieteni de-ai mei :
inca sunt la inceput ,dar in curand o sa iasa un video
Gusturile nu se discuta asa ca nu imi voi exprima parerea. Sunt doar curios cati ani au baietii? 15-16 ani?
console games online community
Cred ca numele "Explicit" e ocupat Explicit pictures ? Discover music, videos, concerts, & pictures at Last.fm
Oh Bill, you're such a legend...
Laurentiu@:da 14-15 ani
ahorinn: opss...nu se stia
dar va place?
Zice cine?tinere talente
Ce-mi place când toți copiii se apucă să facă rime de rahat
Îl înțeleg pe 50 Cent, ăla are despre ce să vorbească, dar ăștia...
Ei nu au avut o femeie (ce femeie, fată) în viața lor dar suferă demanelerap.
L-au trădat tovarășii lol. I-au furat 10 mii probabil.
Și băiatu ăla de ce vorbește în silabe?
Când mai vorbești cu ei spune-le că sunt praf din partea mea.
Cum să nu? Să-mi dai PM când se lansează albumul
LE: aaaa
Acum mi-am dat seama. Ăștia sunt frați cu ăia din Stilul Oprișan?
PSN - Cata25
Sincer...beat-ul nu se potriveste deloc ....in rest.. nu comentez![]()
mai Cata25 esti tu mai bun sau ma insel? cred ca ai excess dec*rvefemei ,o sa fiu fericit sa iti dau pm cand se lanseaza albumu ,sa stii ,da pana atunci
era de ajuns un "nu-mi place",nu trebuia sa scrii asa comentariu jignitor
PSN - Cata25
si ce? poate ca tu la 14-15 statai in cur si frecai menta ,poate noi am avut noroc mai mult.....ehhh?
kagula eu zic sa te opresti cu comentariile astea jignitoare..vezi-ti de lungu` nasului dupa ce ca melodia e paralela total,nu are treaba cu muzica nu stiu ce album fabulezi tu acolo..mai ai si tupeul sa faci afirmatii pe aici cat de ,,gagicar`` esti tu si prietenii tai
Doamne,stiu ca sunt prost,dar cand ma uit in jurul meu prind curaj!
Un fel de M4r14n V4l0r0$U.
Mie imi place negativulImi aduce putin aminte de Ombladon - N-am plecat
Oh Bill, you're such a legend...
Negativ = 0 (1 bass, 3 chitari, 2 rime, 5 miscari)
Versuri = 0 (ce au auzit si eu pe la baieti prin cartier)
Rime = 0 (14-15 ani)
Melodia = 0 Nu trasmite nici un mesaj.
P.s: La 14-15 ani expresiile de genul "femeia ***ta", "tovarasi m-au tradat", "nu sunt veterani mai buni ca mine" si multe altele. Nu sunt rau, dar mai cresteti putin sa aveti un mesaj de dat. Ori puteti canta alt gen (dance, pop, etc).
console games online community
nu vad rostu acestui topic. sunt mii de formatii "tinere" numai in bucuresti.
cel putin la mine in salajan, am cel putin 10 de "hip-hop", old school sau new style, toti se baga pentru a scapa de saracie, dar nu realizeaza ca cel putin 1-2 ani, trebuie sa bage bani la greu ca sa poata scoate dupa aia.
niste prieteni ai mei care se chinuie sa iasa de 4-5 ani, au reusit in sfarsit. Nu stiu cati ati auzit de Tempesta Crew.
Mai nou, a semnat Marijuana cu casa lor de discuri.
Tempesta All Stars – PERSPECTIVE - aruncati un ochi sa le vedeti campania electorala...
primul video il puteti deja vedea la TV
in Pitesti este o trupa destul de cunoscuta , The Crown...are melodii chiar misto, iar vocea tipului este destul de calumea(ceva in genul celor de la cargo)..dati un search pe youtube.
DONATI SI VOI SAU VERIFICATI LICITATIILE ...maybe there's something for you all
si in Craiova sunt multe bune. si CIA s-au chinuit muuulti ani pana au iesit si nici acum nu sunt prea cunoscuti. ca o alta trupa notabila in Craiova, mai este URSS, foarte buni...
numele de trupa "explicit" este luat de fosta trupa a lu subsemnatu si icsu.macar cultura autohtona de hip hop daca aveati.
OMG ce cantec lol. cred ca nu le-a trebuit mai mult de 5 minute sa faca negativul acela, iar vocile sunt...
nu are nici o legatura cu rapul. sper ca nu vor sa faca o cariera din asa ceva.
@kagula_89 daca tu crezi ca prietenii tai sunt buni, iti dau un mic exemplu din ce inseamna rap.
vezi diferenta?
"Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak."Ajuta CG.ro
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks