+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 36

Thread: Tinere talente

PSP freak verde's Avatar
    Birth date: 12-31-1989
    Biography: i like cars and TVgames
    Reputation: verde will become famous soon enough verde will become famous soon enough verde will become famous soon enough
    Achievements:
    Awards:
    iTrader Score: 0
    XBL Gamertag: kagula89

Tinere talente

asta e melodia unor prieteni de-ai mei :

inca sunt la inceput ,dar in curand o sa iasa un video

■ Senior Member Laurentiu's Avatar
    Birth date: 04-28-1984
    Biography: Google or Wikipedia about me!
    Reputation: Laurentiu is a name known to all Laurentiu is a name known to all Laurentiu is a name known to all Laurentiu is a name known to all Laurentiu is a name known to all Laurentiu is a name known to all Laurentiu is a name known to all Laurentiu is a name known to all Laurentiu is a name known to all Laurentiu is a name known to all Laurentiu is a name known to all
    Achievements:
    Awards:
    iTrader Score: 1 (100%)
    Gusturile nu se discuta asa ca nu imi voi exprima parerea. Sunt doar curios cati ani au baietii? 15-16 ani?
    • console games online community

3. Thank You 2 from:

Senior Member BogdanN1's Avatar
    Birth date: 06-08-1994
    Reputation: BogdanN1 has a spectacular aura about BogdanN1 has a spectacular aura about BogdanN1 has a spectacular aura about BogdanN1 has a spectacular aura about BogdanN1 has a spectacular aura about BogdanN1 has a spectacular aura about BogdanN1 has a spectacular aura about
    Achievements:
    Awards:
    Le au baietii cu rimele...

Abstergo agent shorinnn's Avatar
    Birth date: 11-08-1986
    Reputation: shorinnn is just really nice shorinnn is just really nice shorinnn is just really nice shorinnn is just really nice shorinnn is just really nice shorinnn is just really nice shorinnn is just really nice shorinnn is just really nice shorinnn is just really nice shorinnn is just really nice shorinnn is just really nice
    Achievements:
    Awards:
    iTrader Score: 12 (100%)
    XBL Gamertag: shorinnn
    PSN Id: shorinnn
    Oh Bill, you're such a legend...

PSP freak verde's Avatar
    Reputation: verde will become famous soon enough verde will become famous soon enough verde will become famous soon enough
    Achievements:
    Awards:
    Laurentiu@:da 14-15 ani
    ahorinn: opss...nu se stia

dar va place?

&#8235 Cata25's Avatar
    Birth date: 01-25-1994
    Reputation: Cata25 is a jewel in the rough Cata25 is a jewel in the rough Cata25 is a jewel in the rough Cata25 is a jewel in the rough Cata25 is a jewel in the rough Cata25 is a jewel in the rough Cata25 is a jewel in the rough Cata25 is a jewel in the rough Cata25 is a jewel in the rough Cata25 is a jewel in the rough Cata25 is a jewel in the rough
    Achievements:
    Awards:
    tinere talente
    Zice cine?

Ce-mi place când toți copiii se apucă să facă rime de rahat
    Îl înțeleg pe 50 Cent, ăla are despre ce să vorbească, dar ăștia...
    Ei nu au avut o femeie (ce femeie, fată) în viața lor dar suferă de manele rap.
    L-au trădat tovarășii lol. I-au furat 10 mii probabil.
    Și băiatu ăla de ce vorbește în silabe?
    Când mai vorbești cu ei spune-le că sunt praf din partea mea.
    Quote Originally Posted by kagula_89 View Post
    dar va place?
    Cum să nu? Să-mi dai PM când se lansează albumul

LE: aaaa
    Acum mi-am dat seama. Ăștia sunt frați cu ăia din Stilul Oprișan?

PSN - Cata25

Member
    Birth date: 06-21-1996
    Reputation: Snoopz has a spectacular aura about Snoopz has a spectacular aura about Snoopz has a spectacular aura about Snoopz has a spectacular aura about Snoopz has a spectacular aura about Snoopz has a spectacular aura about Snoopz has a spectacular aura about
    Achievements:
    Awards:
    PSN Id: alex210696
    Sincer...beat-ul nu se potriveste deloc ....in rest.. nu comentez

9. Thank You Snoopz from:

PSP freak verde's Avatar
    Achievements:
    Awards:
    mai Cata25 esti tu mai bun sau ma insel? cred ca ai excess de c*rve femei ,o sa fiu fericit sa iti dau pm cand se lanseaza albumu ,sa stii ,da pana atunci

era de ajuns un "nu-mi place" ,nu trebuia sa scrii asa comentariu jignitor

&#8235 Cata25's Avatar
    Birth date: 01-25-1994
    Reputation: Cata25 is a jewel in the rough Cata25 is a jewel in the rough Cata25 is a jewel in the rough Cata25 is a jewel in the rough Cata25 is a jewel in the rough Cata25 is a jewel in the rough Cata25 is a jewel in the rough Cata25 is a jewel in the rough Cata25 is a jewel in the rough Cata25 is a jewel in the rough Cata25 is a jewel in the rough
    Achievements:
    Awards:
    mai Cata25 esti tu mai bun sau ma insel? cred ca ai excess de c*rve femei ,o sa fiu fericit sa iti dau pm cand se lanseaza albumu ,sa stii ,da pana atunci

era de ajuns un "nu-mi place" ,nu trebuia sa scrii asa comentariu jignitor
    Puță, ai cerut părerea. Nu-mi place nu e de ajuns.
    Băieții ne vorbesc de femei la 14-15 ani
    si ce? poate ca tu la 14-15 statai in cur si frecai menta ,poate noi am avut noroc mai mult.....ehhh?
    Parcă melodia era a unor prieteni, nu a vostră...
    PSN - Cata25

PSP freak verde's Avatar
    Achievements:
    Awards:
    si ce? poate ca tu la 14-15 statai in cur si frecai menta ,poate noi am avut noroc mai mult.....ehhh?

Senior Member steauacroitoru's Avatar
    Birth date: 01-09-1990
    Reputation: steauacroitoru has a spectacular aura about steauacroitoru has a spectacular aura about steauacroitoru has a spectacular aura about steauacroitoru has a spectacular aura about steauacroitoru has a spectacular aura about steauacroitoru has a spectacular aura about
    Achievements:
    Awards:
    kagula eu zic sa te opresti cu comentariile astea jignitoare..vezi-ti de lungu` nasului dupa ce ca melodia e paralela total,nu are treaba cu muzica nu stiu ce album fabulezi tu acolo..mai ai si tupeul sa faci afirmatii pe aici cat de ,,gagicar`` esti tu si prietenii tai
    Doamne,stiu ca sunt prost,dar cand ma uit in jurul meu prind curaj!

14. Thank You 6 from:

Banned
    Birth date: 06-19-1980
    Reputation: Mario will become famous soon enough Mario will become famous soon enough
    Achievements:
    Awards:
    Un fel de M4r14n V4l0r0$U.

Abstergo agent shorinnn's Avatar
    Birth date: 11-08-1986
    Reputation: shorinnn is just really nice shorinnn is just really nice shorinnn is just really nice shorinnn is just really nice shorinnn is just really nice shorinnn is just really nice shorinnn is just really nice shorinnn is just really nice shorinnn is just really nice shorinnn is just really nice shorinnn is just really nice
    Achievements:
    Awards:
    iTrader Score: 12 (100%)
    XBL Gamertag: shorinnn
    PSN Id: shorinnn
    Mie imi place negativul Imi aduce putin aminte de Ombladon - N-am plecat
    Oh Bill, you're such a legend...

algocalmin huber's Avatar
    Birth date: 02-03-1993
    Reputation: huber has a spectacular aura about huber has a spectacular aura about huber has a spectacular aura about huber has a spectacular aura about huber has a spectacular aura about huber has a spectacular aura about huber has a spectacular aura about
    Achievements:
    Awards:
    Pai tu ai 15 ani ca sa sti ce fac baieti la 15 ani ?

18. Thank You 3 from:

■ Senior Member Laurentiu's Avatar
    Birth date: 04-28-1984
    Biography: Google or Wikipedia about me!
    Reputation: Laurentiu is a name known to all Laurentiu is a name known to all Laurentiu is a name known to all Laurentiu is a name known to all Laurentiu is a name known to all Laurentiu is a name known to all Laurentiu is a name known to all Laurentiu is a name known to all Laurentiu is a name known to all Laurentiu is a name known to all Laurentiu is a name known to all
    Achievements:
    Awards:
    Negativ = 0 (1 bass, 3 chitari, 2 rime, 5 miscari)
    Versuri = 0 (ce au auzit si eu pe la baieti prin cartier)
    Rime = 0 (14-15 ani)

Melodia = 0 Nu trasmite nici un mesaj.

P.s: La 14-15 ani expresiile de genul "femeia ***ta", "tovarasi m-au tradat", "nu sunt veterani mai buni ca mine" si multe altele. Nu sunt rau, dar mai cresteti putin sa aveti un mesaj de dat. Ori puteti canta alt gen (dance, pop, etc).
    • console games online community

20. Thank You 3 from:

Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Birth date: 02-04-1986
    Biography: imi place sa fiu modest. sunt doar frumos, destept, cu simtu umorului, zambaret, si...nu in ultimu rand...IREZISTIBIL :D serios acum si randomly... Foarte pe scurt (asa cum zicea si Raku), sunt "ala care bea cu pofta apa de la chiuveta".Pe scurt, port 44 la pantofi, imi place pizza, cartofii prajiti cu fripturica si salata de varza murata, ciocolata si apa minerala, nu am terminat facultatea, folosesc Firefox si Windows 7, am ID de mess din ’99, sunt curios cati au auzit de articolul 19 din Declaratia Universala a Drepturilor Omului, nu-mi place sa merg la doctor, folosesc Google si Wikipedia cand nu stiu ceva, prefer sa pierd 30 de secunde cautand singur decat sa intreb ‘nspe mii de persoane, sa pierd 20-30 de minute si sa primesc un raspuns incomplet, filmele preferate sunt Closer, Candy si Eternal Sunshine of the Spotless Mind, detest sa fiu ignorat atunci cand sunt suparat, nu-mi plac oamenii cu pareri si principii comuniste, merg cu metroul la munca si cu masina in timpul liber, nu sunt fals, nu-mi place sa mint si sa fiu mintit, imi place foarte mult sa simt fericirea si iubirea, nu mi-e rusine sa plang la filme, sunt de parere ca banii nu-ti aduc fericirea si d-aia nu pun mare pret pe ei, cred ca oricat de multi as avea, tot i-as cheltui pe toti pe toate prostiile, iubesc calatoriile, mai ales la munte, iubesc sa ma joc pe calculator si x360, sa ma uit la filme, sa ascult muzica buna si sa conduc, nu prea am stare, nu suport sa ma plictisesc, nu ma pot despartii de iPhone, iubesc dansul, in special R&B, si ma chinui sa invat sa-l practic, imi place sa alerg, sa ma dau cu placa (snowboard-ul), nu suport sa stau singur, as inebuni fara prieteni/colegi, nu-mi plac oamenii falsi, ipocriti, care-ti spun ce vrei sa auzi, doar sa scape de tine, nu suport oamenii care se dau drept prietenii tai, iar cand ai nevoie de ei nu sunt langa tine, nu suport sa mi se zica, ca nu pot sa fac ceva sau ca nu am voie sa fac ceva, imi place sa cred k pot avea tot ce-mi doresc, daca imi doresc cu adevarat, imi place sa gandesc liber si sa spun ce gandesc, imi place sa fiu franc cu persoana cu care vorbesc, prefer sa ma injure pe moment, si sa aprecieze mai tarziu, nu-mi plac oamenii care te vorbesc pe la spate, nu accept sub nici o forma sa fiu inselat, sunt o persoana vorbareatza si amuzanta (uneori nici yo nu stiu de unde le scot), imi place sa binedispun lumea, nu suport sa vad pe cineva trist, chiar daca are un extra-super-mega motiv, ma implic in orice imi starneste cat de cat interesu, asta e cea mai lunga fraza scrisa vreodata de mine, dar daca ar lipsi fie si doar un cuvant, n-as mai fi eu.
    Reputation: razvanrazy is just really nice razvanrazy is just really nice razvanrazy is just really nice razvanrazy is just really nice razvanrazy is just really nice razvanrazy is just really nice razvanrazy is just really nice razvanrazy is just really nice razvanrazy is just really nice razvanrazy is just really nice razvanrazy is just really nice
    Achievements:
    Awards:
    iTrader Score: 4 (100%)
    XBL Gamertag: razvanrazy23
    nu vad rostu acestui topic. sunt mii de formatii "tinere" numai in bucuresti.

cel putin la mine in salajan, am cel putin 10 de "hip-hop", old school sau new style, toti se baga pentru a scapa de saracie, dar nu realizeaza ca cel putin 1-2 ani, trebuie sa bage bani la greu ca sa poata scoate dupa aia.

niste prieteni ai mei care se chinuie sa iasa de 4-5 ani, au reusit in sfarsit. Nu stiu cati ati auzit de Tempesta Crew.

Mai nou, a semnat Marijuana cu casa lor de discuri.

Tempesta All Stars – PERSPECTIVE - aruncati un ochi sa le vedeti campania electorala...

primul video il puteti deja vedea la TV

22. Thank You razvanrazy from:

feeling good:D nightprowler's Avatar
    Birth date: 08-08-1993
    Biography: Love games, love af's, love CG!!!
    Reputation: nightprowler is a jewel in the rough nightprowler is a jewel in the rough nightprowler is a jewel in the rough nightprowler is a jewel in the rough nightprowler is a jewel in the rough nightprowler is a jewel in the rough nightprowler is a jewel in the rough nightprowler is a jewel in the rough nightprowler is a jewel in the rough
    Achievements:
    Awards:
    XBL Gamertag: Nightprowler088
    in Pitesti este o trupa destul de cunoscuta , The Crown...are melodii chiar misto, iar vocea tipului este destul de calumea(ceva in genul celor de la cargo)..dati un search pe youtube.
    DONATI SI VOI SAU VERIFICATI LICITATIILE ...maybe there's something for you all

Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Birth date: 02-04-1986
    Biography: imi place sa fiu modest. sunt doar frumos, destept, cu simtu umorului, zambaret, si...nu in ultimu rand...IREZISTIBIL :D serios acum si randomly... Foarte pe scurt (asa cum zicea si Raku), sunt "ala care bea cu pofta apa de la chiuveta".Pe scurt, port 44 la pantofi, imi place pizza, cartofii prajiti cu fripturica si salata de varza murata, ciocolata si apa minerala, nu am terminat facultatea, folosesc Firefox si Windows 7, am ID de mess din ’99, sunt curios cati au auzit de articolul 19 din Declaratia Universala a Drepturilor Omului, nu-mi place sa merg la doctor, folosesc Google si Wikipedia cand nu stiu ceva, prefer sa pierd 30 de secunde cautand singur decat sa intreb ‘nspe mii de persoane, sa pierd 20-30 de minute si sa primesc un raspuns incomplet, filmele preferate sunt Closer, Candy si Eternal Sunshine of the Spotless Mind, detest sa fiu ignorat atunci cand sunt suparat, nu-mi plac oamenii cu pareri si principii comuniste, merg cu metroul la munca si cu masina in timpul liber, nu sunt fals, nu-mi place sa mint si sa fiu mintit, imi place foarte mult sa simt fericirea si iubirea, nu mi-e rusine sa plang la filme, sunt de parere ca banii nu-ti aduc fericirea si d-aia nu pun mare pret pe ei, cred ca oricat de multi as avea, tot i-as cheltui pe toti pe toate prostiile, iubesc calatoriile, mai ales la munte, iubesc sa ma joc pe calculator si x360, sa ma uit la filme, sa ascult muzica buna si sa conduc, nu prea am stare, nu suport sa ma plictisesc, nu ma pot despartii de iPhone, iubesc dansul, in special R&B, si ma chinui sa invat sa-l practic, imi place sa alerg, sa ma dau cu placa (snowboard-ul), nu suport sa stau singur, as inebuni fara prieteni/colegi, nu-mi plac oamenii falsi, ipocriti, care-ti spun ce vrei sa auzi, doar sa scape de tine, nu suport oamenii care se dau drept prietenii tai, iar cand ai nevoie de ei nu sunt langa tine, nu suport sa mi se zica, ca nu pot sa fac ceva sau ca nu am voie sa fac ceva, imi place sa cred k pot avea tot ce-mi doresc, daca imi doresc cu adevarat, imi place sa gandesc liber si sa spun ce gandesc, imi place sa fiu franc cu persoana cu care vorbesc, prefer sa ma injure pe moment, si sa aprecieze mai tarziu, nu-mi plac oamenii care te vorbesc pe la spate, nu accept sub nici o forma sa fiu inselat, sunt o persoana vorbareatza si amuzanta (uneori nici yo nu stiu de unde le scot), imi place sa binedispun lumea, nu suport sa vad pe cineva trist, chiar daca are un extra-super-mega motiv, ma implic in orice imi starneste cat de cat interesu, asta e cea mai lunga fraza scrisa vreodata de mine, dar daca ar lipsi fie si doar un cuvant, n-as mai fi eu.
    Reputation: razvanrazy is just really nice razvanrazy is just really nice razvanrazy is just really nice razvanrazy is just really nice razvanrazy is just really nice razvanrazy is just really nice razvanrazy is just really nice razvanrazy is just really nice razvanrazy is just really nice razvanrazy is just really nice razvanrazy is just really nice
    Achievements:
    Awards:
    iTrader Score: 4 (100%)
    XBL Gamertag: razvanrazy23
    si in Craiova sunt multe bune. si CIA s-au chinuit muuulti ani pana au iesit si nici acum nu sunt prea cunoscuti. ca o alta trupa notabila in Craiova, mai este URSS, foarte buni...

Member lotoganja's Avatar
    Birth date: 04-27-1989
    Achievements:
    Awards:
    iTrader Score: 8 (100%)
    PSN Id: God_of_play27
    numele de trupa "explicit" este luat de fosta trupa a lu subsemnatu si icsu.macar cultura autohtona de hip hop daca aveati.

26. Thank You 2 from:

CG Editor AndRewqp's Avatar
    Birth date: 01-06-1991
    Reputation: AndRewqp is a splendid one to behold AndRewqp is a splendid one to behold AndRewqp is a splendid one to behold AndRewqp is a splendid one to behold AndRewqp is a splendid one to behold AndRewqp is a splendid one to behold AndRewqp is a splendid one to behold AndRewqp is a splendid one to behold AndRewqp is a splendid one to behold AndRewqp is a splendid one to behold AndRewqp is a splendid one to behold
    Achievements:
    Awards:
    iTrader Score: 5 (100%)
    PSN Id: AndRewqp
    OMG ce cantec lol . cred ca nu le-a trebuit mai mult de 5 minute sa faca negativul acela, iar vocile sunt... nu are nici o legatura cu rapul. sper ca nu vor sa faca o cariera din asa ceva.

@kagula_89 daca tu crezi ca prietenii tai sunt buni, iti dau un mic exemplu din ce inseamna rap.

vezi diferenta?
    "Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak."
    Ajuta CG.ro

28. Thank You 2 from:

+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread