Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 5 of 5

Thread: Dagger GT

  1. #1 SP
    Senior Member erik95's Avatar

    Dagger GT

    Bugatti si SSC se dueleaza de cativa ani, iar in joc este titlul de cea mai rapida masina din toate timpurile. Daca sunteti impresionati de cei 1200CP ai unui SuperSport sau de cei 1350CP ai lui Ultimate Aero 2, asta chiar o sa va uimeasca: Transtar Racing, nu suna prea cunoscut, produce o masina dementa, numita Dagger GT. De ce dementa? Pai... are un motor de 9.4 l capabil sa produca 2028CP si un cuplu de 2710Nm. Productia va incepe in vara, fiind produse anual 10 masini (totusi... e relativ "ieftina", costa 360.000 euro, mult mai putin decat un Veyron).

    0-100 km/h - 1.5s
    402m - 6.7s
    viteza maxima - 483km/h

    Nou supercar american: TranStar Racing Dagger GT
    Americanii vor ajunge din nou pe Luna

  2. #2 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Masini cu mii de cai exista, fara stress. Gallardo de 2400+ cai, Mustang de 2-3000, etc. Astept sa vad, totusi, cum doresc ei sa puna puterea aceasta pe o decapotabila...

  3. #3 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Exagerata masina. O sa fie incorsetata de sisteme de control al tractiunii, etc. O sa fie sageata in linie dreapta. Cred ca concurenta Bugatti sponsorizeaza incercari de genul asta, sa rastoarne vectorul de imagine. Oricum, e chiar ieftina la banii aia.

  4. #4 SP
    Senior Member HoTSaucE's Avatar
    Bugatti este o masina cu interior frumos-radio,cd player,tot ce ii trebuie.Nu este ca acele supermasini in care te doare spatele din pricina suspensiei dupa un scurt timp de condus.Acei cai putere sunt bine folositi.
    Cand ma gandesc la cei 2028 cai ma face sa ma gandesc ca masina va prinde 50km/h, iar rotile se vor invarti in gol.Este foarta multa putere, iat masina trebuie sa fie foarte bine echilibrata ca sa atinga viteza de 483km/h(sper sa nu se ridice de la sol).

  5. #5 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Ce interior urat are, bleah!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Raven Squad: Operation Hidden Dagger By okei in forum Microsoft Xbox 360
    Replies: 2 Last Post: 12-09-2009, 10:49

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts