Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 21 to 40 of 43

Thread: Why do haters do what they do?

  1. #21 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Quote Originally Posted by drik View Post
    Iar eu in general sunt hater pentru ca spun ca ME2 are o poveste mediocra, ca GoW3 nu ma impresioneaza, ca Halo Reach pare prafuit grafic si ca Heavy Rain nu e chiar joc. Si in ciuda faptului ca imi exprim admiratia fata de toate si cumpar Collector`s la toate, sunt inca hater.
    cam asa gandesc si eu despre multe jocuri pe care lumea le omagiaza ,dar pur si simplu evit sa postez,stiu ca spiritele se aprind rapid.

  2. #22 SP
    Member drik's Avatar
    De acord, tocmai pentru ca majoritatea "spiritelor" sunt exact ce pretind ca urasc. Mai mult sau mai putin fanboys suntem toti daca stam sa ne gandim, e felul in care aleg sa se exprima unii ceea ce ii face fanboys sau hateri adevarati.

    Lumea trebuie sa invete sa nu se mai supere atat de tare cand cineva spune ca poate jocul in jurul caruia danseaza nu e chiar perfect, pentru ca atunci cand te superi vezi simple pareri drept jigniri. Iar in aceeasi situatie un fanboy primeste exact ce vrea, sa te enervezi ca ti-a atins jocul. Screw fanboys, enjoy your game.

  3. #23 SP
    Junior Member cayman_ss's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post

    4. Se crede prea inteligent. Cand si-a ales consola, a stat si a studiat filozofia din spatele consolei, a developerilor, a motoraselor din spatele industriei, a analizat toate costurile, a prevazut viitorul jocurilor exclusive si a tras linie: This is the one !

    Guess that's me . Am taiat unele parti care nu mi se potrivesc . Categoria asta nu cred ca trebuia denumita asa...in fine.
    Ma regasesc in descrierea aia insa nu in totalitate..de ex. acum regret un pic (mai mult) ce-am ales. Am impresia uneori ca Sony a facut consola asta mai mult ca un multimedia device decat o consola in sine. Cand am cumparat-o eram cu gandul la un singur joc sa fiu sincer...the mother of all racing games..GT5. Probabil ca ati mai vazut dif posturi ale mele la unele stiri in care imi exprim profunda frustrare fata de nesimtirea de care da dovada sony vis-a-vis de GT5. Povestea acestui joc o pot continua la nesfarsit incepand de la imaginile de la E3 2005 cand a fost anuntat ca se lucreaza la el ( da..asa este, 5 ani) pana astazi cand ne aflam in aceeasi stare ca si in anii precedenti...lansarea jocului nu e mai aproape decat era anul trecut sau acum 2 ani ptr ca nu se da nici o veste cum ca ar aparea deceniul asta.
    Un amic care si-a luat xbox intre timp joaca forza linistit ptr ca MSoft stie cand sa-si anunte jocurile si cand sa le lanseze....

    Revenind la descrierea aceea...cred ca am facut alegerea care am facut-o in mare parte pe youtube dand search cu xbox360 si observand ca este sinonima cu RROD..si cred ca acest lucru m-a speriat. De asemenea si datorita lipsei de informare...eu fiind primul din "gashca" care isi lua consola.

  4. #24 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    eu chiar nu mai inteleg care e problema cu rrod. toate consolele au acum garantie. iti da rrod, o schimbi. chiar nu ii inteleg pe cei care o mai dau inainte cu rrod. sa dea rrod. ai garantie.

  5. #25 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...ambele console (ps3, x360) sunt foarte bune - dar �n același timp sunt si vai de mama lor.

  6. #26 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Nu trebuie neaparat sa fi pus intr-o anumita categorie. Sunt destui useri vechi pe acest forum care nu accepta anumite raspunsuri din partea multora. De aici se pornesc foarte multe dispute. Sunt anumiti useri care se vaneaza pe toate threadurile si dau raspunsuri ori rautacioase ori ironice la orice ar scrie celalalt. Altii, pe de alta parte, presupun ca nu mai au rabdarea necesara sa explice oricarui user cum se foloseste fiecare parte din consola sau din forum si dau raspunsuri urate care taie elanul oricarui utilizator, nu neaparat nou. Mi s-a intamplat si mie ca, desi am pus anumite intrebari sa fiu luat la misto in modul cel mai urat(ca sa nu spun altfel). Dar poate ca si acest lucru duce spre ceva bun. Deoarece e mai bine sa dau un search si sa ma documentez de 3 ori inainte sa postez. Asta nu scuza, totusi, atitudinea unora. Nu trebuie judecat niciun utilizator. Poate unii nu au asa de multe cunostiinte in console precum ceilalti. Cu doua lucruri nu voi fi niciodata de acord:
    - folosirea incorecta a limbii romane. Prescutari de genul yahoo messenger, greseli gramaticale.
    - jignirea directa a unui utilizator. Pentru orice se poate folosi butonul ''report post''. Nimeni nu e indreptatit sa-l faca pe celalalt ''bou, prost''(asta din experienta proprie, am fost facut in aceste feluri).

    E o munca titanica sa duci in spate un forum asa de mare si o comunitate cu atatea caractere puternice. Sunt de acord cu decizia lui MonkY de a taia in carne vie. E primul forum unde ma implic asa de mult (donatii, vanzari, schimburi, impresii) si imi place sa cred ca suntem o comunitate unita de prieteni cu un singur hobby: jocurile pe console.
    Pentru asta, va multumesc tuturor si abia astept sa va cunosc la urmatoarea intalnire. Numai bine.

  7. #27 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pizzi: cand mai vezi astfel de posturi, sau primesti astfel de raspunsuri... Foloseste cu incredere butonul de Report Post. Iti garantez ca nu exista report care sa nu fie luat in considerare de catre moderatorii CG. Thanks !

  8. #28 SP
    Member dogdan's Avatar
    ai uitat sa mentionezi pe "Fanboy-ul prost"(ma enerveaza cel mai rau) nu este nici hater,troll,nu este nici cel care nu isi permite,nu este nici cel prea inteligent sau funny, el este pur si simplu PROST din cauza educatiei sau capacitatiolor fizice(mentale).Datorita acestui defect el nu isi da seama ca vorbeste aberatii si chiar crede cu tarie ce graieste.exemple ? "uncharted 2 best looking game ever !!!!", "uncharted 2 it's just another gears 2 copy", ORICE hack n'slash apare automat apar commenturile "GoW ripp-off","PC gaming is the best !"
    ,etc.
    Aceste persoane nu asculta de ratiune si dovezile care le sunt puse in fata ochiilor si ei continua sa o tina pe a lor.

    urasc tipul asta de fanboys care o tin pe a lor si nu aduc argumente intr-o polemica !

  9. #29 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    2. Este troll. Poate sa nu detina niciuna din cele 3 console (PS3, Xbox 360, Wii), el va ura oricum cel putin 2 din ele si pe toti utilizatorii sai. Sau mai rau, le va ura pe toate, dupa cum se scoala dimineata. Aici problemele mentale sunt de obicei cauza. Sau mai simplu ura. Pentru orice, oricine, oricand !
    That's kinda creepy.

    Eu sunt hater #3.

    Nu-si permite sa le cumpere pe ambele si jocurile aferente, sau de ce nu chiar pe toate trei, si atunci ce sa faca si el... incearca sa-si explice singur ce alegere inteleapta a facut, si ce prost au ales ceilalti. Deh, strugurii sunt acrii. Aici e problema de buget, cu mici zvacniri de hater transformate in "mai bine dau in ei ca oricum nu voi fi in tabara lor vreodata".

    Cu exceptia faptului ca nu dau in ei, doar stau si ma intreb "hmm, cum ar fi sa am un 360 / Wii ?". lol

    But hey, PS3 still is the best.

  10. #30 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    They can wobble but they can't play greatness.

  11. #31 SP
    Senior Member tray's Avatar
    uite despre asta vorbeam, am o parere si sar toti in cap cu acuze http://www.consolegames.ro/forum/f15...ystation-move/
    sunt de parere ca o telecomanda + un nunchuck =copie wii ,ca e mai buna ,da evident wii a fost lansat acu 3 ani
    90% din cei care m-au acuzat de fanboy au doar ps3 si altceva nu cunosc

  12. #32 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Quote Originally Posted by tray View Post
    uite despre asta vorbeam, am o parere si sar toti in cap cu acuze http://www.consolegames.ro/forum/f15...ystation-move/
    sunt de parere ca o telecomanda + un nunchuck =copie wii ,ca e mai buna ,da evident wii a fost lansat acu 3 ani
    90% din cei care m-au acuzat de fanboy au doar ps3 si altceva nu cunosc
    Dragul meu coleg de forum, eu personal iti respect parerea despre Move. Am vrut doar sa iti arat ca toti au bube in cap, nu numai Sony. Progresul si "inovatia" se bazeaza 90% pe furt si mici modificari. Revenind, ce crezi ca se intampla daca postez eu pe thread-ul Mass Effect 2, ca jocul este o prostie si nu aduce nimic in plus fata de primul, decat plictiseala? Ce crezi, StMael, Khan si Sanjuro ma vor face felii? Este dreptul tau sa ai pareri, dar ele vin la pachet cu reactii.

  13. #33 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by tray View Post
    uite despre asta vorbeam, am o parere si sar toti in cap cu acuze http://www.consolegames.ro/forum/f15...ystation-move/
    sunt de parere ca o telecomanda + un nunchuck =copie wii ,ca e mai buna ,da evident wii a fost lansat acu 3 ani
    90% din cei care m-au acuzat de fanboy au doar ps3 si altceva nu cunosc
    Din pacate acolo ai sarit si tu... ca musca in lapte. Nu inteleg de ce te deranjeaza un extra accesoriu pt. PS3 ? Sau Xbox 360 ? Sau Wii for that matter ?

    Aici vad cateva issues:
    1. Daca a lansat Wii acum 3 ani un astfel de dispozitiv, cei de pe alte console nu au voie, sau cum ? E ca si cand ai zice "Ford a lansat SUV acum 20 de ani... sunt de parere ca nimeni n-ar mai trebui sa scoata pe piata SUV-uri... Sunt doar niste copii". Culmea e ca SUV-urile altora sunt chiar mai bune. Poate asa va fi si cu Move.

    2. Toata lumea comenteaza despre un produs pe care nu a pus mana. Va recomand sa va dati cu parerea dupa ce testati macar o perioada produsul respectiv. Altfel ajungeti ca in ziarele de scandal. Vorbiti despre ceva de care nu aveti habar (decat din prezentari, filmulete, etc... and that's not enough).

    In concluzie, nu ei au fost cei care au pornit flame-ul pe acel thread, ci chiar tu... Nu zic ca nu poti avea o parere, dar nu inteleg de ce una "exclusivista" ? Probabil ca daca maine ar apare Mario pe Xbox 360 ai spune "Blasfemie... Nintendo a scos Mario acum 20 de ani...". That's not good. Bucura-te ca si altii vor putea avea acces la un astfel de controller si pe alte console, si asta este. Daca nu poti, atunci probabil te incadrezi in unul din cazurile din primul post al threadului. Sorry...

  14. #34 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Quote Originally Posted by tray View Post
    uite despre asta vorbeam, am o parere si sar toti in cap cu acuze http://www.consolegames.ro/forum/f15...ystation-move/
    sunt de parere ca o telecomanda + un nunchuck =copie wii ,ca e mai buna ,da evident wii a fost lansat acu 3 ani
    90% din cei care m-au acuzat de fanboy au doar ps3 si altceva nu cunosc
    Pai dupa gandirea ta, dau un exemplu, doar firma care a produs pentru prima oara o tastatura qwerty ar trebui sa le produca. Asa se progreseaza, se ia un produs existent si se imbunatateste.

  15. #35 SP
    Junior Member Clabuc's Avatar
    Luati in calcul si trolii care, prin simplu volum te scot din pepeni, trecand peste punctul in care sunt amuzanti in stilul "si ei sunt ai nostri". Pe anumite subiecte am ajuns sa ma auto cenzurez de pe internet doar pentru a nu mai citi anumite ineptii despre diferite subiecte legate de jocuri, console, platforme, Ati, Nvidia, Steam, Ubisoft copy protection...stiti pe ce se urla de obicei.

    De asemenea, as mai vrea sa aduc in discutie o alta categorie: hotii de software. La modul general ma doare-n cot daca furi, dar la modul particular ma scoti din pepeni cand emiti pretentii "informate" despre...sa zicem calitatea produsului, in conditiile in care ai doar crackul prost. Si urli pe forumuri, si te agiti, si te frustrezi ca jocul pe care l-ai furat de pe torrente e prost. MARS !

    My 2 cents.


    edit, ca uitasem.

    Personal i-as aduna pe toti intr-un loc, si i-as pune sa scrie de 1 milion de ori pe o tabla fictiva cuvantul "multiplatform". Poate ar avea succes

  16. #36 SP
    Member GuCOZA's Avatar
    Quote Originally Posted by Clabuc View Post
    Luati in calcul si trolii care, prin simplu volum te scot din pepeni, trecand peste punctul in care sunt amuzanti in stilul "si ei sunt ai nostri". Pe anumite subiecte am ajuns sa ma auto cenzurez de pe internet doar pentru a nu mai citi anumite ineptii despre diferite subiecte legate de jocuri, console, platforme, Ati, Nvidia, Steam, Ubisoft copy protection...stiti pe ce se urla de obicei.

    De asemenea, as mai vrea sa aduc in discutie o alta categorie: hotii de software. La modul general ma doare-n cot daca furi, dar la modul particular ma scoti din pepeni cand emiti pretentii "informate" despre...sa zicem calitatea produsului, in conditiile in care ai doar crackul prost. Si urli pe forumuri, si te agiti, si te frustrezi ca jocul pe care l-ai furat de pe torrente e prost. MARS !

    My 2 cents.


    edit, ca uitasem.

    Personal i-as aduna pe toti intr-un loc, si i-as pune sa scrie de 1 milion de ori pe o tabla fictiva cuvantul "multiplatform". Poate ar avea succes
    Problema e ca noi ne agitam aici cu diferite explicatii ale acestui "flagel" ca sa ma exprim asa,partea proasta in toata aceasta poveste este ca majoritatea oamenilor au tendinta de a se plange de absolut orice lucru indiferent ca e el gratis sau platit,consola sau masina de spalat . Acest lucru e bun si rau si in continuare o sa explic de ce,toate progresele omenirii isi au radacinile mare parte din nemultumirea oamenilor in legatura cu un anumit lucru si dorinta de a-l perfectiona si de a-l face mai bun,din pacate partea buna se cam termina aici,ea fiind dupa parerea mea eclipsata de dezavantajele prezentate de acest mod de gandire.
    Aceste dezavantaje sunt reprezentate in mare parte de fenomenul de trolling,acesta manifestandu-se aproape in orice domeniu din pacate. Dar revenind la consolele noastre este evident ca orice om,dupa parerea mea,care are o singura consola va considera ca modelul concurentei este mai slab sau nu isi merita banii.Acest lucru cred ca l-am trait cu totii (eu de exemplu am considerat X360-ul ca fiind o consola inferioara PS3-ului pana am avut ocazia sa ma joc pe ea la un prieten)numai ca la unii se manifesta prin incercarea de a denigra produsul concurentei si fanii acelui produs intrun mod violent si foarte deranjat fata de ceilalti ei vociferand pur si simplu frustrarea lor mascata in certitudinea (autoindusa) ca platforma concrentei e mai proasta din cauza ca nu detin ambele console(PS3,X360),referindu-ma la problema forumului.Din fericire mai exista oameni care chiar daca nu au ambele produse nu vocifereaza ca niste primate fara minte,ci lupta si se chinuie pentru asi lua ceea ce isi doresc. Stiu ca ultimul meu argument pare slabut si fara fond dar eu asa diferentiez oamenii,cei care nu au un anumit lucru si se multumesc doar cu evidentierea defectelor celorlate obiecte si cei care lupta pentru a avea tot ce isi doresc.
    Ca o inchiere eu cred ca in fiecare dintre noi exista un mic trollnumai ca la unii nu e chiar asa de mic.

  17. #37 SP
    Junior Member barosanu820's Avatar
    MonkY aici http://www.consolegames.ro/forum/f7-...at-pe-console/ ai dat dovada de fanboy-ism. Concluzia ta a fost urmatoarea:gata nu e joc pentru consola nu e bun.

  18. #38 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by barosanu820 View Post
    MonkY aici http://www.consolegames.ro/forum/f7-...at-pe-console/ ai dat dovada de fanboy-ism. Concluzia ta a fost urmatoarea:gata nu e joc pentru consola nu e bun.
    Pacat ca ti-a luat fix 19 posturi ca sa ajungi la o astfel de concluzie uimitoare... si anume ca sunt fan console. Puteai sa intrebi pe oricine de pe forum inainte de a posta, macar nu te mai faceai de ras. Intre timp o sa te rog sa reflectezi la intrebarea "Oare de ce o mai avea MonkY credite pentru urmatorii 5 ani doar pentru un server si forumul asta legat de console si de consolisti ?". Hmm, poate pentru ca este masochist ? Poate pentru ca uraste consolele, vrea sa le uneasca intr-un singur loc si sa le dea foc ? Poate pentru ca n-are prieteni in realitate si isi creeaza o lume proprie ? I guess not... Next time: pls think harder before you post !

    P.S. Si incearca sa faci distinctie intre un post funny si un post care sa merite interesul. In prima categorie ar fi postul in care "ioi" ar fi trebuit sa fie un l.o.l ardelenesc/unguresc, iar in a doua categorie ar fi postul tau cu o concluzie ire****bila. Ma inclin ! Ai invins matricea. Ai descoperit minunea: MonkY este fanboy console ! Wow !

  19. #39 SP
    Junior Member Antiloop's Avatar
    Eu nu inteleg nici acum incrancenarea asta intre posesorii anumitor console si chiar pc.Este o mare idiotenie sa iti iei o consola dupa care sa incepi sa ii apostrofezi pe altii care au alta marca.Exact acelasi stil de comportament l-am obsevat si pe un forum auto pe care sant user.Da asa e romanul .....tot timpul a lui va fii mai mare decat a altuia si invers.
    In alta ordine de idei , vreau sa spun ca eu am fost gamer pe pc aproape 20 de ani.Dupa atata timp sincer jocurile nu ma mai atrageau , nu mai aveau farmecul de odata.Abia atunci mi-am dat seama ca jocurile au locul lor....pe console.Atunci am renuntat la pc in favoarea consolei care mi-a readus placerea de a fi gamer.

  20. #40 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Antiloop View Post
    In alta ordine de idei , vreau sa spun ca eu am fost gamer pe pc aproape 20 de ani.Dupa atata timp sincer jocurile nu ma mai atrageau , nu mai aveau farmecul de odata.Abia atunci mi-am dat seama ca jocurile au locul lor....pe console.Atunci am renuntat la pc in favoarea consolei care mi-a readus placerea de a fi gamer.
    Bine zis !

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 0 Last Post: 19-07-2013, 15:19
  2. Why do we keep on dreaming? By MonkY in forum Stories & Other News
    Replies: 12 Last Post: 25-02-2013, 15:05
  3. They Videos By RonanN1 in forum Videos
    Replies: 0 Last Post: 09-09-2010, 11:35
  4. They By RonanN1 in forum Console Club
    Replies: 0 Last Post: 09-09-2010, 11:20

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts