Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 8 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast
Results 81 to 100 of 151

Thread: eFootball Pro Evolution Soccer PES 2020

  1. #81 SP
    Member Smara's Avatar
    Mie jocul imi place. Portarii nu mi se par deloc asa de zei, pot fi pacaliti usor in fazele de unu' la unu', insa la fel si tu poti pierde ocazia de a inscrie in situatii similare, nu este un tipar in acest sens.
    Daca incercati sa va treceti comenzile pe manual si sa renuntati la prea multe assisturi, veti avea surprize f placute.Inclusiv suturile capata noi traiectorii, care te pun in situatia de a inscrie eficient sau spectaculos ( dupa caz ).

    Evident, fiecare cu gusturile lui.

  2. #82 SP
    Banned PS4&PS3's Avatar
    Toata lumea joaca cu Juventus.

  3. #83 SP
    Member ccheep84's Avatar
    Quote Originally Posted by PS4&PS3 View Post
    Toata lumea joaca cu Juventus.
    Si la Fifa,cu Barcelona.

  4. #84 SP
    Banned PS4&PS3's Avatar
    La Matchday toata lumea alege Franta. Nu gasesti oponent la Away.

    I-a facut zmei pe varane si umtiti.

  5. #85 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    L-am butonat asa, intre picaturi, ieri si azi. Ma bucur ca au rezolvat treaba cu faulturile, este mult mai echilibrat acum. Parca se lasa si avantaj ceva mai bine, desi e inca deficitar la acest capitol. Se fluiera offside si cand nu atingi mingea, ca in fiecare an. Greu cu Konami. Loviturile libere sunt extrem de misto cand le prinzi smecheria. Anul asta este f important acel super cancel. Si inainte era un element pe care nu multi il foloseau, dar iti aducea un avantaj real. Faptul ca poti da cancel pentru a evita magnetizarea fundasului tau de spatele atacantului pe minge lunga este un mare plus, la fel si cand jucatorul iti urmateste automat o minge care se duce in out si iese cu tot cu ea, pierzand posesia. La fel si la deposedari, sau fuga pe un spatiu liber.

    Am utilizat patchul de la PESUniverse, totul rezolvat in sub 10 minute. Kits, badges, competitiile interne, Bundesliga full licensed, etc. Arata foarte bine, jos palaria, se vede ca au muncit. Abia astept sa incep o cariera pe undeva dragut, eventual Portugalia.

    Am intrat si in myClub, ca aveam niste items waiting si am zis sa vad care-i treaba. Pe langa Ronaldinho (81 Rated ), young Iniesta (loan) si Messi (loan), mi-au picat Cruyff la Legend spin, Chiellini la Partner Club spin, Pique si De Gea la BB spin. Not bad, astia chiar ma vor anul asta Pentru cei care incearca modul asta, jucati neaparat cele 5 meciuri din Online Challenge Cup. Indiferent de rezultate, faceti 50k GP, easy money. Faceti toate obiectivele, luati destul de multe myClub coins pentru contracte sau jucatori featured. Jucati la SIM, farmati pentru GP ca sa aveti cu ce sa luati acei scouts de 5* pentru jucatorii cei mai buni de pe market. O sa iau si cativa romanasi cu potential sa ii facem level maxim.

    Au adaugat chestia cu Match Day, ceea ce e dragut, mai anima putin jocul. Meniul este mai aerisit, fata de stilul lor obisnuit. Grafica arata bine, cu mici exceptii (cand se joaca pe seara si unii jucatori se vad mai intunecati). Comentariul este jenant de asemanator cu cel din anii anteriori, nici macar nu mai incearca. Controlul este realist, jucatorul nu este vreun hibrid de Neymar si Messi cu scheme non stop legate intre ele. Cand iti iese un dribbling, este foarte rewarding, mai ales ca este foarte contextual. Ai accelerat prea mult si fara cap? Pierzi mingea. Aici trebuie ceva rabdare, nu doar PACE PACE PACE. Una peste alta, maine am inteles ca e programat update (maintenance) si se va face si update la rostere, sa aduca si ultimele transferuri la zi.

    Sunt sigur ca jucand tot mai mult, vor deveni mult mai vizibile si minusurile. Important este sa iasa macar pe 0, daca nu pe plus, fata de anul trecut. Spor la joaca, baieti!

    (Acum sa luam si demo-ul de la 20, sa vedem ce mai gasim si acolo)

  6. #86 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Patch-ul ala de la PES Univers trebuie instalat echipa cu echipă s-au se pot instala toate echipele odată?

  7. #87 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Toate echipele deodata, in afara de Bundesliga unde trebuie facut separat de restul (dar tot asa, liga intreaga, nu echipa cu echipa).

  8. #88 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar

    eFootball PES 2020

    Mie mi se pare o mizerie. Demo-ul a fost o bijuterie.

    Acum, vorbesc strict de partea online pentru ca eu numai asa ceva joc. Spre deosebire de demo, acum totul se intampla mult mai rapid si datorita faptului ca au umblat la faulturi, sunt din nou favorizati aia care habar n-au sa se apere dar fac pressingul ala nebunesc pe tot terenul.

    Daca nu ar trebui sa fac patch pentru el, as cere refund si as ramane sa joc in continuare demo-ul.

    Pacat, demo-ul mi s-a parut genial.

    Sent from my iPhone using Tapatalk

  9. #89 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Eu am jucat doar cateva meciuri online (VS si Co-op), nu mi-am format inca o opinie. Jocul mi s-a parut lent, poate si pentru ca inca nu am jucatori foarte rapizi, ci doar medii si mediocri. Dar am jucat impotriva unora care aveau jucatori mult mai buni si zburdau asa un pic. Faza cu faulturile pe tine nu prea te afecta, pentru ca joci doar online. Eu jucand si offline si online, am vazut o discrepanta prea mare. Daca in online este ok, in offline este cheating pe fata. Orice interventie mai acatarii a ta este fault, pe cand AI-ul face aceleasi interventii si nu se acorda nimic, ceea ce nu este ok, trebuie un echilibru.

    Spor la patch si eu zic sa ii mai acorzi ceva sanse, cred ca o sa te prinda

  10. #90 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar
    Mersi!
    O sa-i mai acord o sansa diseara, sa vad ce si cum. Dar, dezamagirea este asa de mare... n-am cuvinte.

    Mi-a placut atat de mult demo-ul pe partea de online incat am asteptat jocul final cum asteptam cadourile de la Moș Gerilă(sunt din acea generatie, da!) pe vremuri.

    Stiam ca astia de la Konami vor mai umbla la gameplay pana la lansare, asa au facut in ultimii 4 ani, cel putin. Cu toate astea, am sperat, am gandit ca nu vor reusi sa strice atat de rau bijuteria de joc care este demo-ul.

    Din pacate, ceea ce avem in varianta finala, este un cu totul si cu totul alt joc, departe rau de asteptarile mele si foarte apropiat de Fifa(al carui gameplay il urasc). Nici nu stiu cum sa explic ceea ce au stricat. Pornind de la pase, care nu mai sunt asa de “free”, nu mai ai sentimentul ala ca mingea ar fi un obiect independent, traiectoriile nu mai sunt variate si iti da senzatia ca pasele se duc pe niste trasee invizibile prestabilite, continuand cu faptul ca acum jocul nu-i mai penalizeaza pe aia care te preseaza din minutul 1 pana la final cu pressing si computer pressing. Practic, nu ai timp sa respiri, nu ai timp sa construiesti(iar mie, asa imi place sa joc fotbalul) si terminand cu faptul ca au facut ceva la animatiile jucatorilor si acum se intorc instant, preiau baloanele instant si parca.. nu mai au “greutate”, zici ca toti plutesc pe teren. Oribil! Bataie de joc! Si toate astea s-au facut pentru plangaciosii din MyClub. Asa vad ei fotbalul si fiind o majoritate, parerea mea nu conteaza, evident.

    Daca voiam sa joc Fifa in online, imi luam Fifa, nu era nevoie sa distruga jocul asta atat de rau. Totodata, daca nu aveam exemplul din demo, poate ca nu eram asa de pornit. Dar, am jucat foarte mult in demo pentru ca m-a cucerit. Ce am jucat aseara cateva ore bune cu prietenii pe online, nu este PES, cu atat mai mult PES 2020 DEMO.

    Asta simt acum si, ma repet, daca nu aveam un patch de facut si la cat de dezamagit am inchis consola aseara, REFUND scria pe KONAMI pentru ca, personal, consider ca si-au batut joc de mine.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  11. #91 SP
    Banned PS4&PS3's Avatar
    Pai da, fiecare patron se muleaza dupa profit. Nu sta nimeni sa faca un joc pe post de act de caritate. Daca FIFA atrage foarte multi oameni, PES mai putini. Ca PES sa ia din oamenii de la FIFA sau sa isi pastreze pepiniera, singura varianta e sa se muleze dupa FIFA. De aceea, PES in ultimii ani a copiat mult din FIFA. Eu cand am spus acest lucru aici pe forum, mi-ati sarit in cap ca nu este asa, dar asta e realitatea cruda.

    My club aduce bani reali pentru Konami, prin urmare trebuie ascultata opinia clientului veritabil.

    Voi, probabil, va doriti un gameplay gen tiki-taka, dar pe multa lume enerveaza acest gen de joc (care este foarte plictisitor). Lumea doreste un joc in care sa aiba mute faze de poarta si multe sanse de a marca. Altfel, nu simti ca joci fotbal, ci bambilici (tiki-taka, gen de joc care i-a enervat pana si pe cei de la Bayern Munchen si de asta i-au facut vant lui Pep Guardiola, chiar daca a avut rezultate, publicul se plictisea, atat cel din fata televizorului, cat si cel de pe stadion).

    Fotbalul adevarat din viata reala este cel jucat in trecut, nu cel jucat in prezent, care este foarte tacticizat, se joaca numai la precautie, sa nu iei cumva gol etc. Multe meciuri de fotbal, inclusiv din UCL, sunt plictisitoare si pe mine, de multe ori, ma ia somnul la astfel de meciuri.

    O echipa de fotbal este foarte buna atunci cand se creeaza automatisme de joc foarte bine puse la punct. Ceea ce se traduce ca se cheama omogenitate (chemistry la fifa).

    Daca vreti un joc in care echipele sa fie omogene si automatismele sa fie pe maxim (adica sa ai jucatorii ideali si antrenorul ideal), atunci FIFA trebuie ales.

    Daca vrei incompetenta in joc , cu pase gresite, atunci PES trebuie ales.

    PES este real doar dintr-o singura privinta, si anume, implementeaza incompetenta jucatorilor de fotbal care nu stiu sa dea corect pase, nu stiu sa centreze corect etc.

    FIFA aduce fotbalul la perfectiune, unde pasele si centrarile sunt perfecte. Suturile si loviturile de cap sunt perfecte, cum ar trebui sa fie si in viata reala, dar ce sa facem, 8 din 10 jucatori sunt incompetenti.

  12. #92 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Dacă fifa aduce fotbalul la perfecțiune.

  13. #93 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    N-ai inteles ce-a vrut sa zica. Se referea la faptul ca in FIFA, joci un fotbal cat mai perfect, cu pase perfecte (sau relativ perfecte pentru ca sunt automate) cu suturi care merg spre poarta si nu in directia opusa indiferent de directia in care este orientat jucatorul cand apesi pe buton, samd.

    Si eu cand am zis ca PES se duce inspre FIFA, mi-ati sarit toti in cap

  14. #94 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar

    eFootball PES 2020

    Asta-i parerea mea personala si asumata:
    https://www.pesromania.org/articole/...zi-singur.html

    @razvan, nu-i adevarat, el bate campii cu gratie, ca de obicei, dar nu intru in amanunte, sunt satul pana peste cap sa-mi pierd vremea cu incuiati ca domnul in cauza.

    Sent from my iPhone using Tapatalk

  15. #95 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu spun ca nu-i asa, eu doar ziceam la ce s-a referit si cum s-a interpretat.

    Nu am pus mana pe jocul final, deci nu ma pot pronunta despre joc mai mult. Intru aici doar ca sa vad pareri de la voi

  16. #96 SP
    Banned PS4&PS3's Avatar
    Quote Originally Posted by JohnnyUSA View Post
    Asta-i parerea mea personala si asumata:
    https://www.pesromania.org/articole/...zi-singur.html

    @razvan, nu-i adevarat, el bate campii cu gratie, ca de obicei, dar nu intru in amanunte, sunt satul pana peste cap sa-mi pierd vremea cu incuiati ca domnul in cauza.
    Parerea ta ca eu bat campii, asa cum este parerea mea ca tu bati campii. PES este simulator de divizii inferioare, unde se dau pase gresite la greu si se rateaza la greu. PES e simulator de fotbal doar din controller (controller-related), pe terenul din joc nu e simulator (e simulacru). FIFA e simulator pe terenul din joc (asa cum ar fi trebuit sa arate fiecare meci in parte din realitate), dar nu din gamepad.

    Legat de articolul pe care l-ai scris - sa stii ca in fotbalul reala exista blaturi, exista jucatori care nu sunt multumiti de anumite chestiuni, exista rivalitate intre jucatorii din teren (care sa dea mai repede gol sau care sa tina cat mai mult de minge sa dribleze), exista jucatori care isi lucreaza antrenorul, s.a.m.d. Exista jucatori, gen El Nino, care nu vroia sa dea goluri pe final de cariera, asa cum a existat jucatorul atacant Tatu la FCSB care nu dadea niciodata gol. Daca tu asa ceva vrei de la PES, nu este de mirare de ce la FIFA sunt o gramada de doritori, iar la PES foarte putini.

    Ai incercat FIFA pe manual sa vezi cum e cu fizica mingii si celelalte chestii?

  17. #97 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Va rog sa discutati in mod civilizat, fara atacuri la persoana, va rog nu confundati "pasiunea" pe care o aveti vis-a-vis de un joc cu comportamentul grobian.

    Va multumesc anticipat.

  18. #98 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar
    Culmea este ca pe offline chiar este mult mai bun decat seriile anterioare(am testat putin aseara), nemultumirile mele vis-a-vis de online, raman.

    Drept urmare, cei carora le place Master League, vor descoperi anul asta un joc foarte bun.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  19. #99 SP
    Banned PS4&PS3's Avatar
    Singura chestie bună fata de FIFA este camera Blimp.

  20. #100 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Quote Originally Posted by JohnnyUSA View Post
    Culmea este ca pe offline chiar este mult mai bun decat seriile anterioare(am testat putin aseara), nemultumirile mele vis-a-vis de online, raman.

    Drept urmare, cei carora le place Master League, vor descoperi anul asta un joc foarte bun.


    Sent from my iPhone using Tapatalk


    Am mai rumegat putin la el. In offline, imi mentin parerea, mi se pare ca este schimbat in bine. Atat timp cat nu joci pe cea mai mare dificultate, scriptingul nu te va rupe (prea tare). Ma enerveaza ca inca exista problema cu sansele ridicate de gol dat sau luat in minutele 45 si 90, veche metahna dobandita de la aia de peste gard. Macar de copiau partile bune... Surprise mechanics, dramatic moments, domnule!

    Pe online, mi se pare un mix. Ba se misca cum trebuie jucatorii, ba nu. Si am mai adus jucatori destul de sprinteni, nu doar astia mai domoli. Uneori zici ca au bile legate de picior sau aleraga in smoala. Nu exista o constanta, asa cum ar trebui. Fundasii prind din urma orice atacant, fie el Llorente sau Aubameyang. Sunt momente cand jucatorii se opresc din alergat total random, si atunci cand te aperi si apare evident atacantul care ia mingea si da gol, dar si atunci cand ataci, cand ar trebui sa fuga pe un spatiu liber, dar el decide sa se retardeze putin si sa se gandeasca la ce trebuie sa faca.

    Este o inconstanta marca Konami, as zice. Ei sigur nu vor sa ii supere pe cei care joaca predominant myClub, de asta asculta f mult de aceasta parte a comunitatii. Si pe mine ma seaca cei cu pressing total tot meciul si asta din simplul motiv ca nu are legatura cu realitatea si nu sunt penalizati in niciun fel. Jucatorii nu obosesc, fac pressing in ultimele minute ca in primele. Nicio echipa nu iti joaca asa meci de meci. Sunt unele meciuri in viata reala cand jucatorii dau 120%, dar nu din 3 in 3 zile. Din partea mea sa joace asa toti care vor asta, dar sa aiba parte si de revers, si anume sa oboseasca echipa per total. Si mie imi place sa joc un fotbal creativ, de posesie, pase, placut ochiului. Sa joci ping pong din poarta in poarta este caracteristic FIFA, lucru care imi displace.

    Cred ca o sa le ia cateva luni pana il aduc cum trebuie si pe partea online. Sau cine stie...poate ne surprind cumva. Oricum, chiar si cu bubele astea, mi se pare un joc peste 2019, atunci cand este programat sa fie jucat frumos.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 8 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast

Similar Threads

  1. Pro Evolution Soccer PES 2018 By ConuGeo in forum Console Club
    Replies: 35 Last Post: 06-03-2022, 22:59
  2. Pro Evolution Soccer PES 2019 By nutzule in forum Console Club
    Replies: 56 Last Post: 01-11-2018, 18:14
  3. Pro Evolution Soccer PES 2017 By Dant3 in forum Console Club
    Replies: 129 Last Post: 24-03-2017, 12:18
  4. Pro Evolution Soccer PES 2016 By OEE in forum Console Club
    Replies: 332 Last Post: 24-04-2016, 10:24
  5. Pro Evolution Soccer PES 2013 By CooL in forum Console Club
    Replies: 25 Last Post: 24-10-2012, 15:48

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts