![]() |
||||
![]() |
|
|
#1261 (permalink) |
|
Member
|
Nu mi-as lua inca Bayonetta pe PS3 : Why does the Playstation 3 continue to receive poor ports? | TwitchPlay Macar pana apare un patch sau pana se mai ieftineste .
In schimb o sa dau comanda pt Darksiders : http://playmagazine.com/index.php?fu...contentid=1989 ("If ever there was a pure gamer's game, Darksiders is it." "one of the most visually refined, immersive and altogether robust video game experiences available on any system." ) si nu numai d'asta ...pur si simplu am un feeling cu jocul asta . Sper sa nu-mi iau vreo teapa ..
|
| Thank You maweryck from: | Mariusik (28-12-2009) |
|
|
#1264 (permalink) |
|
I'm just sayn'...
|
Darksiders it is. Thank you guys.
|
| Thank You Mariusik from: | ReNeGaDe124 (28-12-2009) |
|
|
#1265 (permalink) |
|
Ghost of Sparta
|
Eu am terminat jocul de 3 ori pe PS3 si, in afara de loading times destul de lungi si cateva scaderi de framerate, nu am intampinat probleme care sa strice gameplay-ul. Jocul este perfect jucabil, combat fluid, grafica superba. Nu mai indemnati oamenii sa nu-l cumpere ca rateaza o capodorea de joc, chiar si cu aceste probleme tehnice.
![]() Bineinteles, daca aveti si XBOX 360 atunci, da, luati-l pentru acesta pentru a evita micile neplaceri pe care vi le poate provoca versiunea de PS3. Si ca sa inchei, eu o sa cumpar si Darksiders, ce cu siguranta va fi un joc bun, dar nu cred ca se va ridica la nivelul Bayonettei. De aceea l-am si sfatuit pe Mariusik sa ia Bayonetta. Acum decizia este a lui. ![]() Edit: Se pare ca deja s-a hotarat.
PSN: ReNeGaDe124 - My Stats Cards: Uncharted 2: Among Thieves - Ratchet and Clank Future: A Crack in Time - Söldner-X: Himmelsstürmer "Death is my calling. Vengeance is my creed... Chaos will rise again!" - Kratos
|
|
|
|
| Thank You 5 from: | Mariusik (28-12-2009), nameless_fear (28-12-2009), pooaul (28-12-2009), skorch (28-12-2009), Walkman (28-12-2009) |
|
|
#1268 (permalink) |
|
Fu*k IT !
|
Iphone 3GS sau HTC HD 2 ?
![]() PS-> Puteti sa imi recomandati si alt telefon ? (doar sa stiti exact cam cat tine bateria... )
|
|
|
#1269 (permalink) |
|
-= Nemuritor si rece =-
|
am avut iphone..mi-am luat htc hd2...l-am vandut si am revenit la iphone
pentru mine e cel mai ok telefon aaa si orice ti-ai lua din aceste clase sa nu ai prea multe asteptari de la baterie... daca vrei baterie...nokia 1208
|
|
|
|
#1270 (permalink) | |
|
最佳格遊戲街霸理盧爾¬
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Quote:
Nokia E52, E55 sau E72 (Tine bateria destul de mult in compartatie cu ce ai enumerat mai sus si sunt mult mai practice).
|
|
|
|
|
| Thank You Laurentiu from: | DJ_Andrei (28-12-2009) |
|
|
#1271 (permalink) |
|
Fu*k IT !
|
Sa tina cat de cat bateria. Am mentionat acest lucru deoarece am un N95 si la cum il folosesc eu cu wireless, muzica si harti, nu ma tine o zii bateria. Are un prieten E72, este un telefon bun, dar nu ma topesc dupa el. Sincer, si eu as merge tot pe Iphone.
![]() PS-> Am un Nokia 1208 si chiar tine bateria !
|
|
|
#1272 (permalink) |
|
Tony Montana
|
spuneti-mi va rog care e diferenta intre Grand Theft Auto 4 Platinum si GTA 4 simplu , daca este vreuna. Ca la pret am vazut ca e diferenta foarte mare si de aia intreb.
|
|
|
|
#1275 (permalink) |
|
-= Nemuritor si rece =-
|
sunt clase diferite...in ambele poti merge cu masina ..numai ca in gta mai mergi si pe jos
..misiuni..fun..etcrecomand gta iv [nu ai spus platforma...banuiesc ps3..pentru ca pe xbox mai e un gta mai nou..episodes from liberty city..deabia astept sa imi vina xboxul sa il joc]
|
|
|
|
#1277 (permalink) |
|
Tony Montana
|
aha am inteles. Pentru PS3 intrebam.
Nu au acelasi pret. De exemplu, ieri am fost in Diverta iar GTA 4 simplu are pretul de 199 lei. Varianta Platinum , intr-adevar este 99 lei.
|
|
![]() |
| Tags |
| decizii |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (1 members and 1 guests) | |
| boga |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|