Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 1 of 1

Thread: Drive-uri capabile de 1.4GB/s de la OCZ ?

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Drive-uri capabile de 1.4GB/s de la OCZ ?

    Well, daca pana acum era o goana nebuna dupa capacitate/spatiu, acum se pare ca a inceput nebunia dupa viteza. Cel putin in cazul device-urile de storage. HDD-uri de 10-15.000 RPM, SSD-uri, USB3, SATA 6G... se fac o multime de pasi in diverse directii, fara mari sanse de a se ajunge la un numitor comun. Ei bine, peste toate acestea, vine (de fapt revine) si OCZ cu a doua generatie de Z-Drive. De data aceasta, placa pe care o prezinta garnisita bine cu NAND-uri (memorii flash), vine ocupand 8 linii PCIe (nu va speriati, nu necesita decat un slot) si cu un RAID care promite nici mai mult nici mai putin de 1.4GB/s. Ce este mai interesant este faptul ca modulele de memorie sunt interschimbabile/upgradabile. Ceea ce pentru multi "anti-SSD" poate fi o solutie la temerile legate de viata unui flash.

    Ce pot sa spun ? Avand in vedere ca acum cateva zile au lansat noul VelociRaptor, ca SSD-urile au ajuns la a doua generatie... in sfarsit, cea mai lenta componenta din calculatoare si console, devine in sfarsit mult mai rapida. Sunt curios ce solutie va invinge pana la urma (eu unul tind sa cred ca vor apare module flash cu o durata de viata mult mai buna si capacitate mai mare).

    Sursa: http://www.ocztechnology.com/aboutocz/press/2010/369
    Attached Images Attached Images zdrive.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Replies: 3 Last Post: 14-09-2014, 17:28

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts