Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 8 of 8

Thread: Silicon Knights va readuce la viata "cel mai dorit" IP

  1. #1 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar

    Silicon Knights va readuce la viata "cel mai dorit" IP

    Dennis Dyack, seful de la Silicon Knights a oferit celor de la GamesIndustry intr-un interviu cateva detalii legate de urmatorul lor proiect. Acesta a spus ca in momentul de fata lucreaza la ceva legat de unul dintre IP-urile lor mai vechi. Mai exact "la cel mai dorit" de catre fani. Poate multumita acelui mic detaliu vom putea rezolva acest mister. Cei de la Silicon Knights au avut trei IP-uri mai mult sau mai putin importante: Legacy of Kain care din pacate acum e in posesia celor de la Square Enix, Too Human care a fost un esec atat din punct de vedere al notelor primite cat si al vanzarilor (si sigur fanii nu vor cere o continuare) si nu in cele din urma Eternal Darkness, un horror game cu atmosfera inspirata din scrierile lui H.P. Lovecraft. IP-ul din urma ar putea fi cel mai plauzibil deoarece pentru multi a ramas o experienta memorabila si un exemplu perfect de "asa da" cand vine vorba de jocuri horror. Nu stim pe ce ar pute sa se lanseze, dar avand in vedere ca Wii U-ul e chiar dupa colt, putem presupune ca e vorba fie de un HD remake, fie de un sequel pentru acesta.

    Deci ce parere aveti? Merita un sequel Eternal Darkness (considerat de multi ca fiind unul dintre cele mai bune jocuri pentru Gamecube) sau poate ar trebui as continue seria Too Human?
    Attached Images Attached Images toohuman1_large.jpg

  2. #2 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Intai sa vedem continuare la Legacy of Kain (go Square Enix, Go!), dupa care... sincer as vrea o continuare la Too Human. Cu conditia sa nu le ia 10 ani pentru asta...

  3. #3 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Sper sa fie Too Human. Primul a fost senzational ai am jucat in coop multe zeci de ore.

  4. #4 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Raziel! You are worhty!


  5. #5 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    sincer as vrea o continuare la Too Human. Cu conditia sa nu le ia 10 ani pentru asta...
    Acum o sa ia vreo 20 de ani, avand in vedere ca development time-ul la orice joc pe orice consola a crescut foarte mult fata de cum era in trecut. Cine stie? Poate se repeta istoria: incepe pe PS4, continua pe Wii U 2 si pana la urma se lanseaza pe Xbox 1440 . eh..glume, glume. Oricum ma mir sa vad ca deja avem 2 oameni care spera la o continuare la Too human. Am vazut pe net niste reactii si "cuvinte de lauda" legate de jocul asta

  6. #6 SP
    Junior Member solomonking's Avatar
    Quote Originally Posted by AlanPoe View Post
    Raziel! You are worhty!
    ...worthy !

  7. #7 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    3 oameni. este unul din jocurile mele de suflet.

  8. #8 SP
    Member Legolas13's Avatar
    Silicon Knights au facut numai Blood Omen, alaturi de Crystal Dynamics si Activision. Proprietatea a ramas a lui Crystal Dynamics, iar acestia au continuat development-ul la Soul Reaver, Soul Reaver 2, Blood Omen 2 si Defiance alaturi de Eidos Interactive. Sequel-ul lui Defiance, The Dark Prophecy, a fost anulat in mid-development, desi daca intrati pe paginile personale a unor selectii de artisti 3D, veti gasi screenshot-uri din mid-development al jocului. Povestea trebuia sa continue de unde a ramas Defiance, cu user-ul in pielea lui Kain.

    Din pacate, plecarea scenaristei/regizorei Amy Hennig si a designer-ului Richrd Lemarchand, adunata cu mortile actorului Tony Jay (The Elder God) si a designer-ului Kyle Mannerberg au ingreunat eventuale planuri de reluare a developmentului pentru un sequel.

    Pe 20 martie 2012, o sursa a declarat pentru VG247 ca Square Enix se intorc alaturi de Crystal Dynamics la franciza Legacy Of Kain printr-un reboot complet Soul Reaver. Exista foarte putine detalii, dar sursa a declarat ca titlul va fi luat "de la zero", cu design-uri noi si poveste noua. La inceputul lui martie, regizorul God Of War 2, Cory Barlog, a fost angajat de Crystal Dynamics pentru a lucra la un proiect neanuntat inca. Reprezentantii Square Enix nu au avut nimic de comentat.

    Si eu sper de ani de zile la un LoK, mai exact de cand imi lacrimau ochii ca Defiance imi merge cu detalii la maxim pe GeForce MX440, dar cum spun americanii, luati ultimul paragraf "with a grain of salt".

    Daca vreti parerea mea, un reboot e destul de posibil, din moment ce reboot-ul Tomb Raider se bucura de multa atentie.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Silicon Knights inca "e in viata" By Tudoran in forum Console News
    Replies: 3 Last Post: 15-05-2013, 19:55
  2. Cel mai bun "sports game" - 2009 By GreyhounD in forum Polls
    Replies: 21 Last Post: 02-02-2010, 17:12
  3. Cel mai bun "action/adventure game" - 2009 By GreyhounD in forum Polls
    Replies: 25 Last Post: 02-02-2010, 17:08
  4. Cel mai bun "driving game" - 2009 By GreyhounD in forum Polls
    Replies: 18 Last Post: 23-12-2009, 12:09
  5. Cel mai bun "fighting game" - 2009 By GreyhounD in forum Polls
    Replies: 15 Last Post: 07-12-2009, 01:59

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts