Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 2 of 2

Thread: Avem detalii noi despre XCOM: Enemy Within

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Avem detalii noi despre XCOM: Enemy Within

    Cei de la 2K Games au prezentat pentru prima oara gameplay la sequelul lui XCOM: Enemy Unknown in cadrul conferintelor de la Gamescom si PAX 2013, dar astazi au venit cu un clip video in care sunt prezentate in mod oficial noile features din noul XCOM: Enemy Within. Lead designer-ul Ananda Gupta ne demonstreaza noile abilitati, inamici si arme care vor fi incluse in acest expansion intrun clip video montat special pentru acest demo. Voi incerca mai jos sa trec in revista toate cele prezentate in ideea de a ne face o impresie cat mai corecta asupra acestui sequel, si sa ne decidem daca merita sau nu sa continuam lupta cu extraterestrii.

    Prezentarea incepe prin sacrificarea unor soldati din XCOM: Enemy Unknown, care se pare ca acum sunt under-powered pentru noi aliens (probabil acestia s-au suparat foarte tare pentru infrangere si au investit mai mult in research). Prin urmare, in cadru apare prima unitate noua de partea umanitatii: un Mech Trooper care este un soldat modificat genetic capabil sa poarte un (tineti-va bine ca poate gresesc) "mechanized exo skeletal cyber suite". Acesta are o abilitate denumita "collateral damage" care este capabila sa distruga orice fel de cover (cu un pret pe masura la ammo). Prin urmare primul Mutoid prezentat ramane fara cover.

    A doua unitate prezentata este noul sniper care datorita "genetically modified muscles" are abilitatea de a se catara in cele mai inalte puncte pe harta fara a avea nevoie de o scara (talk about evolution)! Saracul Mutoid nu are nici cea mai mica sansa, primind un headshot de la noul sniper.

    Apare in scena si un Sectoid Commander (cel pe care il uram cu totii pentru ca are abilitatea de Mind Control). Numai ca de data aceasta va avea parte de o surpriza in momentul in care va incerca asa ceva pe noul "soldat universal". Acesta are o modificare genetica denumita "Neuro Feedback" care ii permite sa-i intoarca favorul domnului Sectoid Commander, ce moare in aceasta incercare. Go humans!

    Un Berserker isi face linistit aparitia, secondat de un mic sectoid. Intrucat Mech-ul nostru nu mai are munitie (dupa incercarea reusita de a arunca in aer cover-ul de mai devreme), acesta se va apropia de sectoid si il va trimite la ceruri folosind "kinectic strike module" (care este un "rocket powered fist" - yay, new meanings to use a rocket). Ii urmeaza soarta si Berserk-ul (overpowered Mech?).

    In continuare aflam despre noul needle grenade, care are un range extrem de mare si are avantajul de a nu afecta decat pe aliens, chiar daca se regasesc humans in range. Mergem mai departe cu avansarea pe harta si descoperim ca si adversarii au un oponent pe masura noului nostru Mech Trooper: The Mechtoid (un sectoid intr-un "battle suit"). Clip-ul se termina intrun fel de "clash of the titans"...

    Sunt sigur ca sunteti curiosi sa vedeti cum se va finaliza lupta dintre un Mech Trooper si un Mechtoid, dar pentru asta va trebui sa va pregatiti de noul joc XCOM: Enemy Within. Si cand spun asta ma refer literar sa va pregatiti cu cash si pentru un nou joc retail in varianta de console, intrucat cei de la 2K Games au anuntat ca acesta este pur si simplu mult prea mare pentru a putea fi lansat ca un simplu DLC sau addon.

    Noua varianta a jocului se va numi XCOM: Enemy Within – Commander Edition, si va fi o varianta standalone ce va include si XCOM: Enemy Unkown precum si addon-urile Elite Solider si Slingshot. Pretul va fi de 39.99 USD RRP.

    Mai multe detalii puteti gasi si pe threadul dedicat al jocului: http://www.consolegames.ro/forum/f60...-enemy-within/.

    Attached Images Attached Images xcom_enemy_within.jpg

  2. #2 SP
    Member eneea's Avatar
    mda, puteau sa lanseze un add-on sau ceva de genu...asta pare o versiune goty a Xcom. probabil o sa-l cumpar candva anul viitor. Mi-a placut foarte mult xcom si sunt curios sa incerc noi strategii cu ce ofera Enemy within

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. XCOM: Enemy Within By OEE in forum Console Club
    Replies: 8 Last Post: 10-10-2013, 12:18
  2. Replies: 0 Last Post: 22-08-2013, 15:53

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts