ConsoleGames.Ro | By gamers - for gamers !
Go Back   Console Games Forum > Portal > Console Games Portal > News
News News for portal

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 13-07-2010, 06:50 PM   #1 (permalink)
Jack Bauer's 2nd Son
Mika's Avatar
Mika is a name known to allMika is a name known to allMika is a name known to allMika is a name known to allMika is a name known to allMika is a name known to allMika is a name known to allMika is a name known to allMika is a name known to allMika is a name known to allMika is a name known to all
Xbox 360 Arcade cu 4 GB ?

Filiala germana a site-ului Amazon are acum pe site un Xbox 360 Arcade cu 4 GB. Cum actualul Arcade are incorporat o memorie de 512 MB, este destul de sigur sa presupunem ca viitoarele Arcade-uri vor avea incorporate 4 GB. Produsul are pretul de €150, acelasi pret pe care il are si Arcade-ul de acum. Data de lansare este 20 August, care se intampla sa fie fix in aceeasi saptamana cu GamesCon. Ce coincidenta !

Daca nu ma credeti pe cuvant:
Attached Thumbnails
"I want to live fully, very intensely. I would never want to live partially, suffering from illness or injury. If I ever happen to have an accident that eventually costs my life, I hope it happens in one instant."
- Ayrton Senna
Mika is online now   Reply With Quote
Thank You 11 from:
Balzacu (14-07-2010), chynagods (13-07-2010), Clopotarul (13-07-2010), Donely (14-07-2010), erik95 (13-07-2010), Madutzzu14 (13-07-2010), MonkY (15-07-2010), scofield91 (13-07-2010), shorinnn (13-07-2010), The Antagonist (13-07-2010), tiberiu_sim (14-07-2010)
Old 13-07-2010, 06:57 PM   #2 (permalink)
Alisa アリサ・ボスコノビッチ
RonanN1's Avatar
RonanN1 is a splendid one to beholdRonanN1 is a splendid one to beholdRonanN1 is a splendid one to beholdRonanN1 is a splendid one to beholdRonanN1 is a splendid one to beholdRonanN1 is a splendid one to beholdRonanN1 is a splendid one to beholdRonanN1 is a splendid one to beholdRonanN1 is a splendid one to beholdRonanN1 is a splendid one to beholdRonanN1 is a splendid one to behold
...mai bine-ar scoate un X360 Region Free.

Quote:
este destul de sigur sa presupunem ca viitoarele Arcade-uri vor avea incorporate 4 GB
Poate spun aiureli dar eu din câte știu, și auzit...parcă au zis că nu mai fac modelele vechi.
RonanN1 is offline   Reply With Quote
Old 13-07-2010, 07:09 PM   #3 (permalink)
Senior Member
erik95's Avatar
erik95 is a splendid one to beholderik95 is a splendid one to beholderik95 is a splendid one to beholderik95 is a splendid one to beholderik95 is a splendid one to beholderik95 is a splendid one to beholderik95 is a splendid one to beholderik95 is a splendid one to beholderik95 is a splendid one to beholderik95 is a splendid one to beholderik95 is a splendid one to behold
E vorba de un o versiune mai ieftina a X360 "Slim".
erik95 is offline   Reply With Quote
Old 13-07-2010, 11:52 PM   #4 (permalink)
echo! one one 1
ciypriyan's Avatar
ciypriyan has a spectacular aura aboutciypriyan has a spectacular aura aboutciypriyan has a spectacular aura aboutciypriyan has a spectacular aura about
asteptam o poza ceva

AJUTATI-L PE ANDREI

ciypriyan is offline   Reply With Quote
Old 14-07-2010, 03:26 AM   #5 (permalink)
842011
paul's Avatar
paul is a glorious beacon of lightpaul is a glorious beacon of lightpaul is a glorious beacon of lightpaul is a glorious beacon of lightpaul is a glorious beacon of lightpaul is a glorious beacon of lightpaul is a glorious beacon of lightpaul is a glorious beacon of lightpaul is a glorious beacon of lightpaul is a glorious beacon of lightpaul is a glorious beacon of light
Stii deja cum arata noul Xbox 360, la ce iti mai trebuie poza ? Probabil acest "Arcade Slim" nu va avea HDD si/sau adaptorul wireless.

paul is offline   Reply With Quote
Thank You paul from:
ciypriyan (14-07-2010)
Old 14-07-2010, 05:50 AM   #6 (permalink)
Proud CG User
rulzmaker's Avatar
rulzmaker is just really nicerulzmaker is just really nicerulzmaker is just really nicerulzmaker is just really nicerulzmaker is just really nicerulzmaker is just really nicerulzmaker is just really nicerulzmaker is just really nice
cel mai probabil e un slim cu un sandisk de 4gb, asa vazusem pe la major nelson ca batea campii..
Xbox.com | Accessories - USB Storage Device Support for Xbox 360

PS3 Slim 250 GB
Xbox 360 Slim 250GB
Nintendo Wii
Xbox 360 PRO 250GB JTAG
PSP 2004
rulzmaker is offline   Reply With Quote
Old 14-07-2010, 04:23 PM   #7 (permalink)
Pokemon Master
Madk91's Avatar
Madk91 is a jewel in the roughMadk91 is a jewel in the roughMadk91 is a jewel in the roughMadk91 is a jewel in the roughMadk91 is a jewel in the roughMadk91 is a jewel in the rough
Poate sunt offtopic...desi ma indoiesc.
Xbox 360 Arcade costa pana in 200$ right?
1$ =3.3 lei...
De ce vad in magazinele din tara noastra preturi de 9.9 mil la aceleasi produse?
Cand o sa iasa noul xbox slim...sigur o sa umfle pretul si o sa il faca si mai scump decat un elite
Old 14-07-2010, 04:58 PM   #8 (permalink)
3dfx collector
RaverX's Avatar
RaverX is just really niceRaverX is just really niceRaverX is just really niceRaverX is just really niceRaverX is just really niceRaverX is just really niceRaverX is just really niceRaverX is just really niceRaverX is just really niceRaverX is just really nice
Quote:
Originally Posted by Madk91 View Post
Poate sunt offtopic...desi ma indoiesc.
Xbox 360 Arcade costa pana in 200$ right?
1$ =3.3 lei...
De ce vad in magazinele din tara noastra preturi de 9.9 mil la aceleasi produse?
Cand o sa iasa noul xbox slim...sigur o sa umfle pretul si o sa il faca si mai scump decat un elite
TVA-ul de la noi. Plus adaus. Plus transport. Plus Romania. Mai vrei ceva ?
Ah, da...alea-s preturi de US. Vezi preturile din Europa si fa asa calculele. O sa vezi ca nu e chiar asa scump nici la noi, raportat cu restul Europei. Asta e viata, americanii tot timpul au preturi mai mici la chestiile astea

Acum ontopic - e inutil 4 GB, mai ales ca acum poti folosi stick-uri USB pana la 16 GB.
Dar e inutil si ca nu poti instala jocuri pe 4 GB, e mult prea putin. E ok pentru salvari, dar pt aia e suficient si 512 MB.
RaverX is online now   Reply With Quote
Old 14-07-2010, 07:28 PM   #9 (permalink)
Member
scofield91's Avatar
scofield91 will become famous soon enoughscofield91 will become famous soon enoughscofield91 will become famous soon enough
Send a message via Yahoo to scofield91
Offtopic: si in plus ei le-au cumparat probabil acum cateva luni acele console cu un pret, daca pretul s-a ieftinit intre timp ei tin de pret pentru a recupera macar investitia. Este logic, si in plus ceea ce a spus Raverx este adevarat, daca compari preturile noastre cu cele din Europa o sa vezi ca nu-i chiar asa mare diferenta Americanii au alte taxa, noi avem TVA-ul!
Ontopic: eu speram la versiunea mai ieftina la noua consola dar cu un hard de 40-60 gb
Old 15-07-2010, 03:44 PM   #10 (permalink)
Junior Member
Balzacu's Avatar
Balzacu is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to Balzacu
On topic: se pare ca la noi in comert a aparut un Xbox360 "White Arcade" dupa cum e denumit, care vine cu un "hard de 20GB cadou".

Initial am crezut ca e o greseala de tipar (cum am gasit la un bundle PS3, poza o aveti la Poze Funny), dar la o privire mai atenta pe lateralul cutiei apare si o poza cu hardul.
Attached Thumbnails
Balzacu is offline   Reply With Quote
Old 15-07-2010, 05:17 PM   #11 (permalink)
3dfx collector
RaverX's Avatar
RaverX is just really niceRaverX is just really niceRaverX is just really niceRaverX is just really niceRaverX is just really niceRaverX is just really niceRaverX is just really niceRaverX is just really niceRaverX is just really niceRaverX is just really nice
Quote:
Originally Posted by Balzacu View Post
On topic: se pare ca la noi in comert a aparut un Xbox360 "White Arcade" dupa cum e denumit, care vine cu un "hard de 20GB cadou".

Initial am crezut ca e o greseala de tipar (cum am gasit la un bundle PS3, poza o aveti la Poze Funny), dar la o privire mai atenta pe lateralul cutiei apare si o poza cu hardul.
1050 lei ? E enorm, arcade ar trebui sa fie versiunea de buget, ieftina. In conditiile is care noul XBOX cu 250 GB, port kinect si toate nebuniile o sa fie 1300 lei. Sau un xbox super elite cu un joc si 2 controllere si tot 250 GB e tot la 1300 lei... Sa fim seriosi, arcade-urile au pret care nu se justifica deloc. Un arcade ar trebui sa coste 700 lei, maximum 800 lei in magazin (si sa aibe ceva joc cat de cat ok in bundle la pretul ala).
RaverX is online now   Reply With Quote
Old 16-07-2010, 01:08 AM   #12 (permalink)
842011
paul's Avatar
paul is a glorious beacon of lightpaul is a glorious beacon of lightpaul is a glorious beacon of lightpaul is a glorious beacon of lightpaul is a glorious beacon of lightpaul is a glorious beacon of lightpaul is a glorious beacon of lightpaul is a glorious beacon of lightpaul is a glorious beacon of lightpaul is a glorious beacon of lightpaul is a glorious beacon of light
Quote:
Originally Posted by Balzacu View Post
E "reclama" la accesorii pe care le poti cumpara separat, nu ceea ce primesti in pachet.

paul is offline   Reply With Quote
Thank You paul from:
Balzacu (16-07-2010)
Old 16-07-2010, 09:06 AM   #13 (permalink)
Junior Member
Balzacu's Avatar
Balzacu is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to Balzacu
Aha. Am inteles. Merci de atentionare. Credeam ca are deja hardul inclus in cutia consolei. Dar, probabil, in dulcele stil comercial romanesc, hardul va fi atasat cu banda adeziva de cutie.
Balzacu is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
arcade, xbox 360

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules