Lawrence Hyrb, Director of Programming pentru Microsoft anunta lansarea pe 9 Noiembrie 2010 in USA (Februarie 2011 in Europa) a versiunii imbunatatite a controller-ului pentru Xbox 360. Acest controller va fi disponibil doar ca bundle impreuna cu Play and Charge Kit la pretul de 64.99$. Deocamdata, nu sunt informatii despre un posibil bundle cu o consola. Este clar un pas inainte pentru confort, usurinta in utilizare, dar daca merita banii numai voi sunteti in masura sa decideti. Detalii aveti in filmuletul de mai jos:

)))

. Alea is bune la shootere , RPG-uri , jocuri gen Skate si inca cateva . Si la simulatoare gen fortza mi-ar placea sa folosesc D-padul fara sa trebuiasca sa ma chinui sa redresez masina in continuu numa din cauza ca nu se apasa calumea unele butoane .
), insa @MonkY are completa dreptate. e foarte simplu X360 controller > PS3 controller din orice aspect. cand am facut trecerea de la X360 la PS3 mi-a trebui aproape 1 luna sa ma obisnuiesc cu noua "maneta". imi alunecau degetele atat de pe L2/R2 cat si de pe L3/R3 (era cel mai frustant lucru), in plus si asezarea lor (L3/R3) era foare ciudata. pe cand X360 are cea mai buna "maneta" de pe piata, punct. nu mai are rost sa enumar motivele, ca au fost deja enumerat si sa fim seriosi cine mai foloseste D-pad? in afara de cateva fightere, care se pot juca la fel de bine si cu stick-ul, la ce alt gen de joc il mai poti folosi?

Bookmarks