Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 4 of 4

Thread: Dust 514 va fi free-to-play, va veni si pentru PS Vita

  1. #1 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar

    Dust 514 va fi free-to-play, va veni si pentru PS Vita

    Nu stiu cat de multa lume asteapta cu nerabdare urmatorul Sony FPSMMO exclusive creat de CCP (Crowd Control Production games) games, a carui actiune va avea loc in universul EVE Online. Genul Massive Multiplayer Online nu a avut prea mult succes pe console nici macar in prezent. Unii nu vor sa il incerce din cauza taxelor lunare sau a pretului de lansare initial care nu pare sa merite. Cel putin la prima vedere.

    Dar uite ca situatia legata de Dust 514 a devenit ceva mai dulce: Sony a anuntat nu doar ca vor sa renunte la pretul de lansare stabilit la inceput (era vorba de ceva in jur de 10-20$), facandu-l free-to-download dar vor renunta si la posibilitatea unei taxe lunare. Singura metoda de a investi bani reali in joc va fi cea sub forma microtranzactiilor. Din cate se pare, Dust 514 va merge pe urmele lui DC Universe Online. Se pare ca cei de la Sony au realizat ca o miscare de genul acesta nu ar putea sa le aduca decat de castigat, avand in vedere ca nu vorbim de ceva serie cu zeci de ani vechime care a decat sa devina brusc MMO. O decizie care nu poate decat sa ne bucure pe noi gamerii. Speram sa auzim cat mai multe stiri de acest gen.

    De asemenea trebuie sa mentionez ca a fost anuntata si o versiune a jocului pentru PSVita. Dar conform publisherilor, aceasta va fi mai mult ca un fel de "companion app" pentru versiunea de PS3... cel putin pana ii vor gasi un gameplay sistem care sa i se potriveasca.

    Desi nu avem nici o data de lansare, foarte multi oameni din industrie sunt de parere ca versiunea de PS3 se va lansa undeva pe la sfarsitul verii, in timp ce versiunea de Vita va fi disponibila (in cel mai bun caz) la sfarsitul anului.
    Attached Images Attached Images 15226_4c29ed6ddef73.jpg

  2. #2 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    avand in vedere ca nu vorbim de ceva serie cu zeci de ani vechime care a decit sa devina brusc MMO.
    Type-o

    Eu sincer astept cu foarte multa nerabdare jocul asta si faptul ca va fi free brings tears to my eyes <3. Tata a jucat EVE timp de 6-7 ani asa ca sunt oarecum fascinat deja de universul creat de cei de la CCP.

  3. #3 SP
    Junior Member tudo303's Avatar
    foarte tare frate ,chiar vroiam sal joc dar nu vroiam sa dau nuci bani pe joc ,dar asa sigur o sal joc

  4. #4 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Imi scuzati nepriceperea dar ce are de aface jocul asta cu EVE Online?!
    Eu am inteles asa, actiunea din Dust 514 se va desfasura pe planetele prezente in EVE.
    Deci cei din EVE vor purta batalii galactice si noi cu puscociul pe planete. Urmeaza ca cei din EVE sa ne plateasca pe noi sa cucerim planetele purtand batalii la sol. Altfel cum impartim acelasi univers de care se tot vorbeste?!

    Pe blogul PlayStation vom descoperi sistemul de clase care va fi in functie de armura aleasa si modul in care o vom upgrada.
    Vor fi trei tipuri: Standard, Advanced și Protype si astea se impart in alte categorii: grea, media, ușoară, ultra-ușoară...
    Banii care totusi ii vom da vor fi, probabil, pe customizarea echipamentului sau arme.
    Dropsuits In DUST 514 – PlayStation.Blog.Europe
    Attached Images Attached Images dust1.jpg dust2.jpg dust3.jpg dust.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Dust 514 By eagle-eye in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 45 Last Post: 25-05-2013, 17:38
  2. Dust 514 s-ar putea lansa luna viitoare By Tudoran in forum Console News
    Replies: 5 Last Post: 26-09-2012, 10:21
  3. Replies: 0 Last Post: 16-03-2012, 11:47
  4. Media Library - DUST 514: First Glimpse By hibrid13 in forum Videos
    Replies: 0 Last Post: 19-06-2011, 22:29

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts