Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 2 of 2

Thread: Reball Fail, 0003

  1. #1 SP
    GTM
    Junior Member GTM's Avatar

    Unhappy Reball Fail, 0003

    Salut.
    Am dus placa de la Xbox(model Xenon) la un "specialist" pentru un reball, initial placa avea RROD - cod secundar 0102 dar mai pornea dupa ce o incalzeam. Am reusit sa fac JTAG si sa instalez Freeboot dar mergea intre 10 si 30 de minute. Am luat placa de la reparat cu mentiunea ca GPU-ul e ars si nu se mai poate face nimic. Acum placa da RROD - cod secundar 0003. Placa "bazaie" la pornire o secunda si da direct rrod.

    M-am uitat pe placa sa vad daca e ceva ars si am gasit un condensator smd (C5B1 mai exact, pozaphoto-mai-12-8-48-35-am.jpg) miscat. E putin ciobit -se vede sub lupa- si nu stiu daca mai functioneaza. Daca poate sa imi spuna cineva valoarea lui as fi recunoscator,poate sa lipesc unul normal. O sa incerc sa il lipesc in seara asta sa vad ce zice.
    A doua problema ar fi CPU, dupa ce am luat placa de la reparat am vazut ca nu a pus bine saibele, in loc de 2 (de un mm) a pus doar una si e posibil sa fi strans prea tare CPU-ul si sa existe o problema si acolo, sa existe o punte intre bile.

    Nu prea stiu de unde sa incep, sau mai bine daca sa incerc sa o repar. Ma gandesc ca daca era GPU-ul ars nu trebuia sa bazaie ci doar sa dea RROD. O sa verific tot in seara asta mosfetii - sa scot coil-urile de langa alimentare si sa ii incerc cu aparatul de masura.

    Stiu ca a fost un post lung dar daca ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi.

    In final as da si eu un sfat --- mare atentie unde reparati consola --- nu pot sa cred ca GPU-ul s-a ars brusc.
    O sa postez acelasi mesaj si pe forumul computergames.

  2. #2 SP
    Junior Member pedobear's Avatar
    Treaba este ca nu se poate repara definitiv rrodul, doar temporar. Si mie mi-a dat rrod, l-a reparat frate-miu dupa un tutorial de pe net, a mers un timp (ma jucam si 5-6 ore) apoi a inceput sa dea din ce in ce mai des E74, pana la momentul cand pornea si mergea 3-4 minute apoi iar se bloca. Iata cum am rezolvat eu: am incercat de cateva ori sa vad daca mai merge, dupa care am tabarat cu un ciocan pe el De fapt i-am aplicat o corectie usoara, nu l-am dezmembrat de tot. Altul! Asta e solutia, sau daca vrei sa te razbuni pe Micro**** pentru mizeria de aparat pe care l-au aruncat pe piata, i-ati ps3.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Ofer Servicii Reball PS3/Xbox/Video Card/PC/Laptop/TV/LCD/LED By vyktormvm28 in forum Bazar Servicii Console
    Replies: 11 Last Post: 17-11-2020, 19:23
  2. Nintendo Direct 8.7.13 - Fail or Prevail? By MonkY in forum Console News
    Replies: 15 Last Post: 09-08-2013, 16:12
  3. E3 2009: E3 Day One - Nintendo Fail ? By obidan in forum Console News
    Replies: 9 Last Post: 15-06-2009, 00:21

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts