Single post: GTA Online primeste detalii legate de lansare, gameplay si multe altele

  1. #1 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar

    GTA Online primeste detalii legate de lansare, gameplay si multe altele

    Grand Theft Auto e una dintre cele mai vechi, renumite si iubite serii din lumea gaming-ului, fiecare joc aducand personaje noi, povesti noi, locatii noi si experiente noi in care puteai sa iti faci de cap. Iar astazi, cei de la Rockstar au anuntat un titlu care era cu siguranta pe "wishlist-ul" mai multor gameri, dar nu stiau cand va aparea la orizont: Grand Theft Auto Online a fost in sfarsit anuntat (oficial), universul acesta nemaifiind limitat experientei single player.

    GTA Online se va lansa in 1 octombrie si in ciuda faptului ca suna de parca ar fi un titlu stand-alone, aflati ca jocul va fi inclus (atat pe PS3 cat si Xbox 360) cu fiecare copie cumparata de Grand Theft Auto 5 (in caz ca nu aveati destule motive sa puneti mana pe acest titlu). Acum va veti putea bucura de lumea creata de Rockstar impreuna cu 15 alti jucatori. Misuni co-op, curse de masini, barci sau avioane, deathmatch-uri, chiar si meciuri de golf: toate acestea vor fi disponbile inca din prima zi de la lansare, Rockstar promitand sa aduca multe alte feature-uri in viitor. Din fericire, GTA Online va benefica si de un Content Creator ce va oferi jucatorilor posibilitatea de a imbogatii si mai mult experienta de gaming.

    Dar nu mai are rost sa o lungesc prea mult, aveti mai jos trailer-ul de la Rockstar!



    Sincer dupa ce am vazut video-ul de mai sus am realizat ca intr-adevar acum era momentul ca seria Grand Theft Auto sa mearga online! Tot ce sper e ca cei de la Rockstar sa nu renunte la titlurile single player si posibilele spin-off-uri (ca sa le spun asa), precum "Episodes from Liberty City". Voi ce parere aveti? E o schimbare buna? Daca va merge treaba vom primi in paralel GTA-uri atat single-player cat si multi-player? Sau online-ul a devenit viitorul acestei serii (cum a fost si in multe alte cazuri)?
    Attached Images Attached Images gta-10.jpg