Single post: Idei si recomandari wallpapers pentru takeover

 1. #1 SP
  Admin MonkY's Avatar

  Idei si recomandari wallpapers pentru takeover

  Dupa cum probabil ati observat de ceva vreme am introdus un sistem de wallpapers, care se afiseaza aleator. Sunt facute manual... atunci cand mai prind un pic de timp liber, mai fac unul - doua (deja sunt 54 de wallpapers). Am incercat sa pun numai goodies, insa nu intotdeauna ies perfect (ca dovada sta faptul ca deja vreo 20 din ele le-am si schimbat/modificat).

  Am rugamintea ca in cazul in care vedeti imagini taiate aiurea, sau care sunt prea mult comprimate (din pacate pentru a nu manca mult bandwith, am folosit ceva trips & tricks - dar se pierde din calitate)... sa-mi spuneti si incerc sa repar.

  Totodata, postati aici ce eroi sau imagini din jocuri doriti sa vedeti in "versurs". Cu rugamintea sa puneti si link-uri la imaginile respective (in rezolutie minima 1920 x 1080 si calitate buna). Si voi face tot posibilul sa fac un wallpaper pentru voi.

  Thanks in advance & enjoy CG!

  P.S. In caz ca doriti sa creati ceva special (nu neaparat cu caractere din jocuri - pot fi console, accesorii, etc.), pot face un .psd sau un .png si il atasez aici. Just let me know!
  Attached Images Attached Images cg093.jpg