Quote Originally Posted by Tekken View Post
Deci Xbone e un produs care a esuat .
Ma refeream la comparatia cu Wii U. Care da, momentan a cam esuat. Dar nu e timpul pierdut. Probabil sunt multi fraieri ca mine, care pt. ca nu au prins un PS4, si-au cumparat Wii U. Good job Sony!
Quote Originally Posted by kkkotto07 View Post
Monky esti putin surescitat, cel putin pe aici, pe aria ps4.
Ma scuzi te rog ca am indraznit sa spun ceva de rau de PS4 (sau de Sony). Doamne fereste sa faci asa ceva, ca sar toti fanbotii pe tine. Mai deschideti si voi mintile alea, ca multi dintre voi parca sunteti niste aplaudaci. Cum posteaza cineva ceva pozitiv, ca la al XIV-lea Congres... Cum e ceva negativ (dar totusi real)... pfoai, esti surescitat Monky. Go home & go sleep!

Culmea e ca multi care aplauda in disperare, sunt cam aceeasi care fie nu si-au mai primit consolele de pe shopto & co, fie sunt dispusi sa plateasca cu 500 RON in plus ca sa cumpere consola "la negru" (desi cu putin timp in urma urlau de-si rupeau plamanii ca e prea scump X1)... Nu inteleg de ce cand imi da Sony un sut in fund ar trebui sa-i pup piciorul si sa merg pe principiul "orice sut in fund e un pas inainte", dar cand o face Microsoft sau Nintendo, e isterie generala si si se inarmeaza toti cu furci si topoare?

Anyway, felicitari Sony pentru consolele "nelivrate"! Back to playing on Xbox One