Single post: ConsoleGames.ro & Actionfigure.ro

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    ConsoleGames.ro & Actionfigure.ro

    Incepand de astazi, am deosebita placere de a anunta inca un parteneriat intre ConsoleGames.ro si Actionfigure.ro. Parteneriat care sper sa aduca beneficii atat comunitatii CG (mai multe premii) cat si romanilor care au acum la dispozitie figurine care nu erau de gasit decat pe meleaguri straine. Stim cu totii cat de greu a fost sa schimbam mentalitati, sa aducem in inima colectionarului roman cuvinte precum jocuri originale, figurine, collectors edition, etc... si speram ca prin aceasta colaborare sa reusim sa mai facem inca un pas inainte.

    Va rog sa postati aici orice doleanta si dorinta pe care o aveti legat de Actionfigure.ro si de ce nu, sa prezentati figurine pe care ati dori sa le achizitionati/castigati... Nu uitati si threadul dedicat action figures de aici: http://www.consolegames.ro/forum/f60...ction-figures/

    Ca urmare a colaborarii cu Actionfigure.ro, de la urmatorul concurs am placerea de a anunta lunar premii din partea dansilor, premii ce vor consta bineanteles in figurine din jocuri. Luna aceasta, un pachet Gears of War 2 Delta Squad. Mai multe detalii pe threadul de concursuri.

    Multumesc pentru atentie, si sper sa fie intr-un ceas bun !
    Attached Images Attached Images consolegames_actionfigure.jpg