Nu neaparat din cauzele de mai sus non-gamerii nu ne suporta ci motivele lor nu sunt de inteles 100% nici macar pentru ei :
- niste oameni terminati care pierd timpul in fata calculatorului / consolei (cu toate ca ei pierd timpul la TV in fata OTV, Suleyman, WOW Biz la KanalD, etc)
- nu faci nimic cu viata ta de gamer ( cu toate ca ei fac copii cu nemiluita, urla la ei, se imbata ca porcii in fata lor, se bat in familie ca sa apara la TV, etc...)
- jocurile sunt pt. retarzi .... pai sa ii dai unui jucator de Solitaire sau Remmy si table sa termine Skyrim, Mass Effect, Dark Souls, etc si vedem real cine e retard....
- mai bine vezi un film decat sa te joci (mda, poate nu au jucat Fahrenheit, Heavy Rain, Tomb Raider, Bioshock, etc, etc , etc sa vada si diferente)
- stai si tu de fata cu musafirii (prietenele nevestei/ iubitei) la taclale "draga" ( nu multumesc, ma asteapta prietenii in party pe XBL/PNS, in plus prefer sa discut cu oamenii culti decat sa ascult plansetele prietenelor tale fete batrane...)
- altii in loc sa piarda timpul la "calculator" castiga bani grei - mda sa vad eu unul care face asta la 11 noaptea...in afara de hackerii de pe ebay off horse..
- si scuzele non-gamerilor pot continua la nesfarsit, ei au viata lor ( a se citi Facebook), jocurile lor (Solitaire, Candy Crush Saga), prietenii lor reali (fostii colegi de generala / liceu de pe Facebook) si tu oricum esti un looser pt. ei / ele. Si mai rau e ca in majoritatea cazurilor sunt casatoriti cu un "looser" de gamer care in loc sa le bata se joaca pe consola...
Dar cine stie poate au dreptate, in general majoritatea castiga...

Ce am scris este o parere personala, nu are legatura cu nici un membru al forumului, a nu se lua drept pamflet !