Single post: Nokia anunta Lumia 930

  1. #1 SP
    \ tudyniuz's Avatar

    Nokia anunta Lumia 930

    Odata cu lansarea Windows 8.1 pentru smartphone-urile si tabletele care ruleaza sistemul de operare de la Microsoft, Nokia a anuntat un nou flagship. Lumia 930 este noul telefon al "finlandezilor", acesta vine cu un ecran de 5" cu o rezolutie fullHD, procesor Snapdragon 800 si 2GB RAM si 32GB spatiu de stocare. Pe langa asta, camera foto este cea din Lumia 1520, avand 20MP. Spre deosebire de alte modele Nokia, grosimea lentilei nu este mai mare decat cea a telefonului, ea nemaifiind in relief. Pe langa astea, avem o baterie de 2420mAh care promite o autonomie mai buna decat oricare alt device Nokia. Avem si Dolby Surround Sound pentru o experienta audio mai placuta.

    Lumia 930 are un frame din aluminiu, iar spatele este dintr-un policarbonat (plastic) colorat. Grosimea telefonului este si ea mai redusa fata de alte terminale Nokia, avand 9.8mm. Telefonul va fi disponibil in 4 culori: alb, rosu, verde, negru. Incepand cu luna mai se va gasi in Europa pentru 600EUR.

    Eu sunt de parere ca fata de multe alte Nokia, 930 arata chiar bine, iar la 5" dimensiunea este chiar decenta. Din pacate insa, multi nu sunt dispusi sa renunte la Android sau iOS pentru Windows. Voi ati face-o? Nu uitati, Cortana e doar pe Windows!
    Attached Images Attached Images nokia-lumia-930-beauty.jpg