Florix09: mergi pe ceea ce-ti ofera in primul rand satisfactia profesionala. Daca facultatea este mult mai buna in Bucuresti, go for it. Daca e in Brasov mai buna si ofera mai multe avantaje, go for it. Orasele in sine le poti vizita oricand... nu trebuie sa-ti para rau ca ai ratat ceva la vreunul din ele.

In rest, poti sa stai cu chirie la periferie - iesi mai ieftin si ai parte si de aer curat (daca alegi Bucurestiul). Vei pierde mai mult timp pe drum, dar... nu le poti avea pe toate. Cat despre viata scumpa, ma indoiesc profund ca e ceva mai ieftin in Brasov decat in Bucuresti. Da, daca vrei sa spargi bani, o poti face in ambele locuri.

Daca iti place viata la munte... vrei totusi sa nu ai parte de asa mare aglomeratie, choose Brasov! Da, sorry... nu exista raspunsul perfect. Personal, daca as avea din nou de ales intre cele doua orase, probabil as alege tot Bucuresti-ul - si asta pentru ca pe partea de IT&C, nu se compara cu niciun alt oras din tara (la naiba, indraznesc sa spun nu se compara cu multe orase din lume).