Single post: Samsung se pregateste sa lanseze... un iPhone

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Samsung se pregateste sa lanseze... un iPhone

    Ca urmare a faptului ca a avut cel mai scazut profit trimestrial din ultimii 2 ani, se pare ca domnii de la Samsung au tras o singura si dura concluzie: decat sa se mai chinuie sa "inoveze" si sa vina cu produse noi si originale, mai bine se intoarce la obiceiurile vechi, cele legate de copiere. Prin urmare, urmatorul lor flagship phone nu va fi un Galaxy S6, ci un telefon denumit momentan Galaxy Alpha, care seamana izbitor cu un iPhone. Trecand peste faptul ca in sfarsit Samsung va folosi aluminiu pt. frame, aceeasi pozitionare pentru butoane, se merge chiar mai departe si se renunta la "phablet" size in favoarea aceleasi diagonale care va fi pe iPhone 6: 4.7".

    Ce mai aflam "din surse" este faptul ca de la acest model Samsung va renunta la Qualcomm si va merge pe Octa-core-ul Exynos 5, 32GB storage si o camera de 12 Megapixeli. Sincer, daca renunta si la memory card slot sau baterie detasabila... va fi prea de tot.

    Anyway, pe deoparte sunt ferm convins ca vor urma ceva procese cu Apple... dar pe cealalta parte nu pot sa nu ma bucur ca in sfarsit aud cuvinte precum aluminiu si renuntarea la gigantism din partea celor de la Samsung. Sunt curios ce parere aveti, mai ales ca toate zvonurile spun ca Samsung va lansa acest nou Galaxy Alpha fix in perioada de lansare a noului iPhone 6 (Septembrie 2014).
    Attached Images Attached Images samsung_iphone_1.jpg