Single post: Battle.net, LoL & PSN servers under attack!

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Battle.net, LoL & PSN servers under attack!

    In cazul in care va intrebati ce se intampla in acest moment de nu puteti sa intrati pe PlayStation Network, aveti aici raspunsul. Se pare ca un grup de hackeri (cu numele Liquid Squad) au reusit sa blockeze nu doar serverele Sony, cat si cele ale Blizzard, League of Legend si Path of Exile. Cei de la Liquid Squad si-au asumat public repsonsabilitatea pentru ceea ce pare a fi un atac de tip DoS (Denial of Service). Acestia spun ca au incercat sa atraga atentia ca toti cei avizati nu investesc suficient de mult in a-si asigura serverele.

    Prin urmare, daca vreti sa jucati Hearthstone, World of Warcraft, League of Legends, Path of Exile sau sa accesati PlayStation Network, today is a bad day. Culmea este ca Sony avea programat maine downtime la servere pentru mentenanta. Nu avem nicio estimare pentru cat va dura pana vor repara problema. Sorry.

    Update: Au fost atacate si serverele Xbox Live, dar sunt totusi up and running. Conform celor de la Microsoft, este posibil sa experimentati "limited sign-in functionality on the Xbox status page". Damn hackers...
    Attached Images Attached Images hacked.jpg