Single post: iPad 6 - iPad Air 2

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    iPad 6 - iPad Air 2

    Se apropie perioada in care Apple pregateste urmatoarea iteratie de iPad-uri, prin urmare cred ca este momentul sa pornim si noi un thread dedicat. Desigur, ne vom baza initial pe zvonuri, intrucat stim foarte bine ca Apple nu face publice specificatiile noilor produse inaintea lansarii oficiale. Prin urmare, hai sa vedem la ce ne putem astepta. Va reamintesc ca initial se zvonea faptul ca Apple ar dori sa lanseze un produs care sa se bata cu Surface Pro 3 (12") si Galaxy Note Pro 12,2"... prin urmare un fel de iPad Pro cu diagonala pe masura (11-12").

    Nu stiu cum vi se pare voua, insa mie unul nu mi-ar strica un iPad cu o diagonala mai mare... avand in vedere ca la mine in casa iPad Air-ul de 128GB a ajuns a fi unul dintre cele mai folosite gadget-uri. Ba chiar imi fac mare parte din munca pe el.

    Personal, sper ca noul iPad sa treaca peste limita de 1GB RAM. Pentru un iPhone e suficient, insa eu unul sper sa vad 2GB RAM. Totodata, sper sa nu il subtieze mai mult, pentru ca deja ma incomodeaza (folosesc un back-cover pentru a nu fi deranjat la sesiuni lungi de lucru). O greutate mai mica nu m-ar deranja... la fel cum nu m-ar deranja dual speakers.

    In rest, sunt convins ca vom vedea un nou CPU/GPU (A8)... gen 2x faster, iar bateria va ramane cu siguranta printre device-urile de top.

    Aproape sigur vom avea integrat noul WiFi ac, Touch ID-ul de pe iPhone 5S... poate chiar si NFC sau wireless charging (ambele fiind functii care nu ma prea pasioneaza la iPad). Asa cum vom avea si camere imbunatatite (daca cea de pe spate nu ma intereseaza, in schimb sper camera frontala sa fie mult imbunatatita - e must have pentru Skype, selfies and stuff).

    Voi urca aici tot ce gasesc referitor la noul iPad. Astept si parerile voastre si orice gasiti legat de el. Thanks!
    Attached Images Attached Images clamcase-pro-ipad-air-keyboard-case.jpg