Single post: Razer Leviathan: un nou soundbar si subwoofer 5.1

  1. #1 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar

    Razer Leviathan: un nou soundbar si subwoofer 5.1

    Sa fiu sincer ma numar din printre pasionatii de wireless (fire-less adica fara fire prin casa). Nu este normal pentru cineva pasionat de tehnologie fiind stiut faptul ca prin semnal wireless sau prin un numar mic de boxe nu numai ca se pierde din calitate dar si din profunzime. De aceea stirea asta pe mine ma incanta. Ce stire ca o tot lalai cu wireless si nu spui lucrul importat! Razer tocmai a lansat spre vanzare fara tam-tam, fara hype, fara mail de newsletter, noul lor soundbar 5.1 cu subwoofer la superbul pret de 200$.

    Pana acum nimic nou, dar sa vedem ce primim in acesti bani. Soundbarul de 30W are 4 difuzoare Dolby® Virtual Speakers, doua full-range de 2,5" si doua tweetere de 0.74" optimizate pentru surround sound gaming plus subwooferul de 30W cu difuzor pozitionat in jos (downfiring) de 5.25' care dupa specificatii coboara pana la 20Hz (nu uitati ca teoretic urechea umana poate auzi frecvente de pana 24Hz).

    Toate bunatatile astea sunt insotite de Blutooth v4.0 plus aptX Technology si NFC pairing, conectare analogica sau digitala optica, procesarea sunetului catre 5.1 Dolby Digital facandu-se indiferent de sursa de intrare a sunetului, analogica sau optica.

    Pagina produsului este: Razer Leviathan 5.1 Channel Surround Sound Bar for Gaming and Movies.
    Attached Images Attached Images razer_leviathan.jpg