Am o problema cu Passatu. Este un Passat B5 din 99, 1.9 TDI.

Sa va spun cum a inceput problema. Am pornit masina joi seara si am iesit din ea, sa o las sa se dezghete, iar cand am dat sa inchid usa, aceasta a revenit la mine (nu s-a inchis), am mai dat odata si din nou a revenit la mine si a 3a oara am dat putin mai tare si s-a inchis. Toate bune si frumoase, am plecat cu masina dupa 10 minute, am fost undeva, am stat vreo ora, am urcat in masina si am plecat, dupa care, pe drum, am blocat usile, cum fac de obicei (sa nu se urce dubiosi in masina la vreun semafor, ca am patit-o), dar imediat ce am blocat usile, mi se parea ca scartaie ceva la usa soferului, in fata si am dat sa o deschid, uitand ca tocmai le-am blocat si usa a ramas cumva...intre inchis si deschis.

Am deblocat usile de la buton si nu am mai putut sa o deschid. Am incercat si pe afara si pe dinauntru, am impins, am batut in usa cu pumnu si pe dinafara si pe dinauntru, in mai multe locuri, poate totusi se misca ceva, am tras si efectiv nu o mai pot deschide.

Cand incui masina (sau blochez usile), restu se inchid/deschid fara probleme, dar aici nu se mai duce in jos tamburusu ala de la usa si nu mai face nimic. Masina o pot inchide (am incuiat-o chiar acum) si descuia, dar usa asta efectiv nu vrea sa se mai deschida.

Intrebarea este: Cum pot sa o mai deschid, daca mai pot ? Am incercat sa scot fata de la usa, prin interior, dar am observat (la usa din dreapta) ca are 2 suruburi si jos, care o tin, deci n-am nicio sansa sa ajung la ele, din mom ce nu pot sa deschid usa.

Ma gandeam sa sparg fata usii (plasticul) si sa vad asa, dar dupa plastic, e protectia metalica, dupa aia e geamu si abia dupa aia e mecanismu si nici asa n-ar merge.

Am incercat zilele astea, cat a fost putin mai cald, sa o tin in soare, am dus-o in parcarea subterana dintr-un mall si am stat app 4h acolo, sperand ca era de la frig, dar tot nu si-a revenit.

Idei ? Solutii ? Stiti pe cineva (eventual in bucuresti sau in apropierea lui) care ma poate ajuta cumva ? O poate deschide ? Ce anume se putea strica ?

Si inafara de asta, as avea nevoie de un electrician auto (eventual ceva "de cartier" ca nu am bani de service), daca stiti pe cineva, let me know.

Eu imi voi suna maine mecanicu, dar nu cred ca se pricepe si la electrica si oricum nu ar strica parerea mai multor persoane.