Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 7 of 7

Thread: Usa blocata

 1. #1 SP
  Why so serious ? razvanrazy's Avatar

  Usa blocata

  Am o problema cu Passatu. Este un Passat B5 din 99, 1.9 TDI.

  Sa va spun cum a inceput problema. Am pornit masina joi seara si am iesit din ea, sa o las sa se dezghete, iar cand am dat sa inchid usa, aceasta a revenit la mine (nu s-a inchis), am mai dat odata si din nou a revenit la mine si a 3a oara am dat putin mai tare si s-a inchis. Toate bune si frumoase, am plecat cu masina dupa 10 minute, am fost undeva, am stat vreo ora, am urcat in masina si am plecat, dupa care, pe drum, am blocat usile, cum fac de obicei (sa nu se urce dubiosi in masina la vreun semafor, ca am patit-o), dar imediat ce am blocat usile, mi se parea ca scartaie ceva la usa soferului, in fata si am dat sa o deschid, uitand ca tocmai le-am blocat si usa a ramas cumva...intre inchis si deschis.

  Am deblocat usile de la buton si nu am mai putut sa o deschid. Am incercat si pe afara si pe dinauntru, am impins, am batut in usa cu pumnu si pe dinafara si pe dinauntru, in mai multe locuri, poate totusi se misca ceva, am tras si efectiv nu o mai pot deschide.

  Cand incui masina (sau blochez usile), restu se inchid/deschid fara probleme, dar aici nu se mai duce in jos tamburusu ala de la usa si nu mai face nimic. Masina o pot inchide (am incuiat-o chiar acum) si descuia, dar usa asta efectiv nu vrea sa se mai deschida.

  Intrebarea este: Cum pot sa o mai deschid, daca mai pot ? Am incercat sa scot fata de la usa, prin interior, dar am observat (la usa din dreapta) ca are 2 suruburi si jos, care o tin, deci n-am nicio sansa sa ajung la ele, din mom ce nu pot sa deschid usa.

  Ma gandeam sa sparg fata usii (plasticul) si sa vad asa, dar dupa plastic, e protectia metalica, dupa aia e geamu si abia dupa aia e mecanismu si nici asa n-ar merge.

  Am incercat zilele astea, cat a fost putin mai cald, sa o tin in soare, am dus-o in parcarea subterana dintr-un mall si am stat app 4h acolo, sperand ca era de la frig, dar tot nu si-a revenit.

  Idei ? Solutii ? Stiti pe cineva (eventual in bucuresti sau in apropierea lui) care ma poate ajuta cumva ? O poate deschide ? Ce anume se putea strica ?

  Si inafara de asta, as avea nevoie de un electrician auto (eventual ceva "de cartier" ca nu am bani de service), daca stiti pe cineva, let me know.

  Eu imi voi suna maine mecanicu, dar nu cred ca se pricepe si la electrica si oricum nu ar strica parerea mai multor persoane.

 2. #2 SP
  is the man! trickz's Avatar
  Teoretic, yala ar trebui sa fie direct legata de mecanism. Cand bagi cheia, da in gol sau nu face nimic? Daca nu face nimic, baga wd40 cu presiune in ea sau lichid anti inghet yala si forteaza usor usor pana cand isi da drumul.

 3. #3 SP
  Why so serious ? razvanrazy's Avatar
  Cand bag cheia, face contact, ca se inchid si deschid usile (celelalte 3) si se aude mecanismu si din asta ca incearca si se misca putin tamburusu ala de la usa, dar nu intra de tot si nu iese de tot.

 4. #4 SP
  __The Game__ GreyhounD's Avatar
  Mergi cu ea la mecanic, pana nu desfaci si nu vezi ce-i acolo nu iti dai seama. Din ce ai descris pare fi o problema cu yala, ori blocata ori stricata. Daca era problema electronica (actuator) ai fi putut descuia cu cheia (mecanic) fara probleme.

 5. #5 SP
  Why so serious ? razvanrazy's Avatar
  Da, deja am vorbit cu un mecanic si merg diseara. Sper sa nu se ajunga la flex, ca din ce am vazut pe vw forum, asta ar fi ultima solutie, daca nu e iala de vina si eventual s-a rupt tija care leaga carligu de clanta.

  Sper sincer sa nu fie asta...ca n-am chef sa cumpar usa noua...

 6. #6 SP
  Prophet of the Void IlieRazvan's Avatar
  Deci pana la urma ce a fost ?

 7. #7 SP
  Why so serious ? razvanrazy's Avatar
  Pana la urma, se intinsese tija care leaga manerul din interior de motoras si din cauza asta, el o vedea mereu deschisa si astfel, blocase usa.
  Am gasit un mecanic care a desfacut usa, a scos ala, care intre timp s-a rupt si chiar azi mi-a venit unu nou si merg maine sa-l montez.

  Astea 3 zile am deschis usa doar din exterior.

  Bine ca nu a fost mai grav

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. Upgrade firmware 3DS USA By JunkieXL in forum Nintendo DS, DSi, 3DS & XL
  Replies: 5 Last Post: 27-04-2015, 12:41
 2. Servicii cumparaturi USA By freakconsole in forum Offtopic
  Replies: 4 Last Post: 07-05-2014, 09:32
 3. PSN update 04.06.2009 USA By AndRewqp in forum Console News
  Replies: 10 Last Post: 08-06-2009, 18:36

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts