Single post: iPhone 6S

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Lightbulb iPhone 6S

    Nu cred ca mai este cineva pe-aici care sa nu fie constient de faptul ca anul acesta vom avea noi smartphone-uri marca Apple. Ca se vor numi iPhone 6S si 6S Plus, sau se vor numi iPhone 7 si 7 Plus, asta ramane de vazut. Intre timp, "bursa zvonurilor" a inceput deja: prima informatie pe care o aflam este cea ca Apple s-a decis sa treaca la 2GB RAM si pe smartphone-uri (asa cum au procedat cu tableta iPad Air 2). Mai mult, cei 2GB RAM se pare ca nu vor mai fi LPDDR3 ci LPDDR4 (cu consum mai redus si performante mai mari).

    Urmatorul zvon este legat de noul procesor, unde nu cred ca mai e o noutate: vom avea un A9. Totodata, se pare ca Apple ar vrea sa treaca la "dual-lens DSLR quality camera". Hmm.

    Si cel de-al treilea zvon este legat de integrarea tehnologiei "Force Touch". Conform definitiei de pe pagina oficiala Apple (pentru Apple Watch), Force Touch "Touch uses tiny electrodes around the flexible Retina display to distinguish between a light tap and a deep press, and trigger instant access to a range of contextually specific controls — such as an action menu in Messages, or a mode that allows you to select different watch faces — whenever you want. It’s the most significant new sensing capability since Multi‑Touch.". Mai multe puteti gasi aici.

    Personal sper sa nu mai vad probleme gen Bendgate sau camere ce ies in afara body-ului... si sa se opreasca din a le face si mai subtiri, si sa vad in sfarsit o baterie cu mult mai mare. As prefera sa nu mai vad inovatii cat o prezentare de genul "primul iPhone cu autonomie de 7 zile!".

    Revenim cu mai multe detalii pe masura ce le primim si noi. Oricum bursa zvonurilor e deschisa! Pregatiti pusculitele!
    Attached Images Attached Images iphone-6s.jpg