Single post: Nintendo incepe anul in forta

  1. #1 SP
    Senior Member solecon's Avatar

    Nintendo incepe anul in forta

    Saptamana trecuta am avut primul Nintendo Direct al acestui an, iar firma japoneza nu a dezamagit. Deschizand cu un trailer pentru noul joc din seria Fire Emblem, Nintendo ne-au aratat ca la inceputul acestui an se vor axa pe latura portabila. Asta nu inseamna ca Wii U va fi ignorata. Din contra, consola va primi, in sfarsit, suport pentru jocurile Wii direct din meniul propriu. Nintendo a anuntat o serie de jocuri Wii ce pot fi cumparate din eshop. Incepand cu Super Mario Galaxy 2, Donkey Kong Country Returns si Metroid Prime Trilogy, vom avea si Kirby's Adventure Wii, Pandora's Tower, Punch-Out si multe altele, in viitor.

    De asemenea, unele jocuri WII vor putea folosi Gamepadul. Tot pentru Wii U a fost anuntat si Mario Party 10, cu data de lansare 20 martie. Jocul nu va veni singur, ci impreuna cu o noua colectie de figurine amiibo, axata pe seria Super Mario. Astfel, vom avea amiibo cu Mario, Peach, Luigi, Bowser, Yoshi si Toad, diferite de cele din colectia Super Smash Bros. Si ca vorbim de acea colectie, Nintendo au anuntat un nou val de figurine, ce va contine amiibo cu Robin, Lucina, Wario, Charizard, Ness si Pacman.

    Am primit mai multe informatii si despre Splatoon, un joc ce pare din ce in ce mai interesant. Am putut sa vedem Splatoon Plaza, un hub in care ne putem intalni cu jucatori din miiverse si putem folosi noul Shopping Center. Acesta va permite un nivel de customizare destul de ridicat al jucatorului, fiecare aspect, de la haine si incaltaminte, pana la arme, influentand in mod diferit jocul.

    Mario vs. Donkey Kong: Tipping Stars va fi primul joc cross-play al celor de la Nintendo. Lansat pe 20 martie, vom putea cumpara versiunea de Wii U sau 3DS a jocului si vom primi, gratuit, un cod pentru cealalta versiune. Bandai Namco a anuntat, de asemenea, un nou joc exclusiv pentru Wii U. Jocul va fi un 4 player co-op, free-to-play. Nintendo a incheiat partea de Wii U cu un trailer pentru Xenoblade Chronicles X, asigurandu-ne, din nou, ca jocul se va lansa in 2015.

    Si acum 3DS. Am spus la inceputul articolului ca acest Direct a pornit cu anuntul noului joc Fire Emblem, pentru 3DS. In continuare ne-a fost prezentat Puzzle and Dragons: Super Mario Bros. Edition, ce se va lansa pe in luna mai, impreuna cu Puzzle and Dragons Z. Daca variantele de andoid si iOS ale jocului Puzzle and Dragons sunt free-to-play, cele de 3DS vor fi jocuri complete. Free-to-play va fi, in schimb, Pokemon Shuffle. Lansat in februarie, jocul va fi un puzzle cu model asemanator celor de pe platformele mobile. Tot in februarie se va lansa si Nintendo Anime Channel, un serviciu video-on-demand prin care vom putea viziona Pokemon, Inazuma Eleven si alte serii anime.

    Desigur, cea mai importanta stire a fost data de lansare pentru new Nintendo 3DS si new Nintendo 3DS XL - 13 februarie! Tot atunci se vor lansa si The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D si Monster Hunter 4 Ultimate, fiecare venind cu o editie limitata pentru new Nintendo 3DS XL.

    Am primit noi informatii si despre Code Name: S.T.E.A.M. Jocul va avea suport amiibo - astfel, cu ajutorul figurinelor, vom putea debloca si juca precum personajele din seria Fire Emblem. Suport pentru amiibo va avea si noul joc Ace Combat, lansat in februarie. Pentru final ne-a fost pastrat Ironfall Invasion, un joc digital, exclusiv pentru gama 3DS, ce se va lansa in februarie.

    Si tot exclusiv, de data aceasta pentru new Nintendo 3DS, vom avea Xenoblade Chronicles 3D, pe 2 aprilie.

    Attached Images Attached Images nintendo_heroes.jpg