Quote Originally Posted by Cata25 View Post
1. Stickul trebuie să fie formatat FAT32. Ca să vezi poze trebuie să accesezi stick-ul din secțiunea Pictures din XMB. La fel cu muzica și filmele.
2. Ai activat WMV-ul din setări?
3. Păi ce rezoluție are plasma? Chiar dacă filmul e 1080p/i, tot trebuie să aibă tv-ul rezoluția aia. Așa și la mine la monitor am rezoluția 1680x1080 și al tv 1366x768. Plus că cu c�t e tv-ul mai mare cu at�t pixelul are dimensiunea mai mare și se vede mai prost.
4. Astea se fac din setările televizorului.
corect
+ cateva adaugari
1. Ca sa vada imediat PS3-ul fisierele mp3 sau jpg etc trebuie sa ai pe stick fisierele in directoare separate pe tipuri de fisier: la fotografii imi aduc aminte acum ca e PHOTO si la video e directorul VIDEO.
Daca nu pui fisierele in directoare trebuie sa dai optiunea DISPLAY ALL care apare la stick pe PS3 si acolo vei vedea si fisierele pe care le cauti.
3. sunt multe blu-ray-uri care se vad prost din fabrica, pentru ca asa sunt inregistrate (purecos, cu mult zgomot de exemplu). Exemplul clasic e Spiderman 3, unul dintre cele mai slabe blu-ray-uri la imagine.
4. Da enable la optiunea "RGB limited", mai multe detalii gasesti aici http://www.consolegames.ro/forum/f15...aystation-3-a/