Single post: Gran Turismo 5 in Noiembrie?

  1. #1 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

    Gran Turismo 5 in Noiembrie?

    Cred ca multi dintre voi au citit ultimele zvonuri de pe internet cum ca "real driving simulator"-ul Gran Turismo 5 se va lansa pe data de 27 Noiembrie 2009. Aceasta informatie a fost facuta publica de siteul Play.com care sustine ca data este oficiala si ca a primit-o de la Sony. Oare e adevarat? Jocul se va lansa pe 27 noiembrie? Haideti sa ne gandim un pic si sa verificam oferta de la Play.com.

    De ce data de lansare a jocului GT5 este FALSA:
    1) Daca va uitati pe siteul Play.com la sectiunea release dates o sa vedeti ca multe jocuri se lanseaza pe aceasta data: MAG, Uncharted 2, Ratchet & Clank 2, Metal Gear Solid: Rising, White Knight Chronicles si Super Mario Galaxy 2. Cam multe jocuri AAA se lanseaza in aceeasi zii, nu credeti?
    2) Un alt motiv ar fi faptul ca data de lansare nu a fost facuta publica la E3, adica la cel mai mare show din industrie. Daca jocul s-ar lansa in noiembrie, ar fi trebuit sa auzim ceva despre el la e3, nu?

    De ce data de lasnare a jocului GT5 este ADEVARATA:
    1) Deorece producatorii jocului au anuntat ca Sony poate lansa jocul oricand vor ei.
    2) Jocul are mai multi fani in Europa decat in America de Nord sau in Japonia. Ultimul joc din serie s-a vandut in peste 6 milioane de exemplare in Europa, iar in America s-a vandut 3 milioane de jocuri. Din acest motiv este logic sa presupunem ca data de lansare a jocului sa fie dezvaluita Gamescom, un show ce are loc in Europa pe 19 august 2009.
    3) Lansarea jocului in noiembrie i-ar ajuta foarte mult pe cei de la Sony. Gran Turismo este o franchisa care se vinde foarte bine, si lansarea jocului inainte de sarbatorile de iarna ar insemna o crestere a vanzarii consolei PS3.

    Voi ce credeti, se va lansa pe 27 noiembrie 2009 sau mai bine zis, va aparea pe rafturile magazinelor pana la sfarsitul anului 2009?
    Attached Images Attached Images gran-turismo-5-4.jpg