Single post: Noi buburuze

  1. #1 SP
    is the man! trickz's Avatar

    Noi buburuze

    Ei bine, o luna noua vine cu informatii noi.

    In primul rand, este vorba despre binecunoscutul Daewoo Matiz. Se intoarce. Wohoo, as putea spune, chiar fara sa fiu sarcastic. Arata super bine si ma face sa ma gandesc la Transformers 2... Putin tuning, o vopsea, roboti mari si e exact ca in film. Interiorul a urcat cu o clasa fata de versiunea anterioara... deja se gasesc si optiuni precum audio line in.. Wow. Foarte interesant, asteptam si pretul

    Urmatoarea buburuza pe lista vine de la Aston Martin. Yup, yup... Cei de la AM au facut un parteneriat cu Toyota sa foloseasca modelul iQ pentru a scoate modelul micro-sportiv-de oras-rival pentru mini numit Cygnet. Se va vinde cu aproximativ 33.000$ si, initial, doar pentru cei ce deja poseda un Aston Martin. Pot zice ca sunt chiar impresionat de designul sau.

    BMW trebuie sa lanseze o buburuza electrica pentru a face fata noilor standarde de poloare ale americanilor. Ca sa nu isi taie singuri craca, o sa fie ceva mai mic decat un Mini. Este banuit a fi vorba vechiul Isetta, intors cu noi puteri, stim, momentan, ca modelul va avea propulsoare full electrice dar si variante pe benzina si diesel.
    Attached Images Attached Images matiz.jpg matiz2.jpg matiz3.jpg matiz4.jpg matiz5.jpg matiz6.jpg aston.jpg