Quote Originally Posted by Bodolay Botond View Post
Foarte interesant: în noul Nintendo Account dacă mă loghez cu contul de UK, nu pot schimba țara; dacă mă loghez cu contul de Germania, pot schimba țara, sau cel puțin tab-ul rămâne activ, pot selecta UK, dacă vreau. Că m-am gândit să unific regiunile, să nu mai am două țări diferite.
Acuma ce mă frământă e că dacă trec de pe Germania pe UK, oare pierd Mario Kart 8 descărcat din eShop? Teoretic n-ar trebui...teoretic!...
Am mai postat asta pe thread-ul clubul wii u. Motivul pentru care cred ca nu poti schimba tara e ca la contul de uk nu ai setat si o parola pentru nintendo account, ci te-ai logat folosind NNID, cand creezi contul si verifici email-ul nepunandu-te sa alegi si un password separat pentru nintendo account. Pentru aceasta trebuie sa dai clic pe password din coloana din stanga si apoi pe submit si-ti va trimite un pin pentru setarea parolei (acolo apare ca-ti schimbi parola desi nu ai ales initial una). La mine acest pin a venit pe email dupa multe incercari esuate.
Nu poti unifica regiunile NNID-urilor. Daca ai NNID pe Germania, acel NNID va ramane mereu pe Germania, vei avea mereu eshop german, indiferent de orice. Cand schimbi tara de rezidenta a nintendo account-ului si NNID-ul legat de acesta are setat alta tara de rezidenta iti da unlinked automat. La fel, nu poti lega NNID de nintendo account daca au setate tari de rezidenta diferite. Asadar, daca vei schimba tara de rezidenta a nintendo account-ului din Germania in UK, iti va da automat unlinked la NNID-ul german, iar cand vei intra in eshop pe consola vei avea tot eshop german. Singura diferenta e ca acesta nu va mai fi legat de un nintendo account. Ca sa-l poti lega iar de nintendo account trebuie sa treci din nou tara de rezidenta a acestuia din urma pe Germania si sa dai iar link, sau sa-l legi de alt nintendo account, dar tot cu tara pe Germania.