Single post: User Review: Virginia

  1. #1 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar

    User Review: Virginia

    Virginia este o poveste spusa de agentul FBI Anne Tarver, care abia si-a inceput cariera. In prima zi de service, Tarver isi intalneste partenera, Maria Halperin, care este foarte secretoasa. Ei impreuna trebuie sa investigheze un caz despre o persoana disparuta, dar Tarver ajunge sa o monitorizeze si pe partenera ei ciudata. Acest lucru creeaza o tensiune intre cei doi parteneri. Virginia este plin de momente mici, scene care ilustreaza tonul fiecarei actiuni. Povestea este bine ilustrata si acompaniata de Orchestra Filarmonicii din Praga.

    Prietenia cu Halperin se dezvolta sub presiunea unui mister nerezolvat, fiecare lucru sau actiune mic ascunde in spate o poveste.
    Povestea jocului tine peste 2 ore, iar aceasta poveste este o recompensa destul de mare pentru un motiv de rejucare.
    Jocul în sine este în întregime lipsit de dialog, insa se bazeaza mult pe noi, ca sa punem piesele lipsa impreuna si sa dezlegam misterul.
    Jocul este construit din scene lineare, ca un film, are editari ca un film si alte tehnici împotriva limitelor a ceea ce majoritatea oamenilor si-au imaginat despre un joc video.

    De multe ori ne trezim ca suntem atenti la o scena, dupa care apare o noua scena foarte rapid.
    Filmul, ermmmm… imi cer scuze, jocul preia multe elemente de la serialele „Twin Peaks” si „X-Files”, totusi ramanand original, aducand ceva nou si nemaivazut pe PS4.

    Deci daca toate cele insirate mai sus va fac interesat de joc, atunci il puteti cumpara pe PSN la pretul de $10.

    Codul de review a fost primit de la 505 Games.

    Va multumesc pentru atentia acordata.


    Poveste: 8.5
    Gameplay: 9.5
    Grafica: 8
    Audio: 10

    Nota finala: 9
    Attached Images Attached Images 1852347.jpg original.jpg virginiaps4.jpg