Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 11 of 11

Thread: User Review: Virginia

 1. #1 SP
  Senior Member JeNeI's Avatar

  User Review: Virginia

  Virginia este o poveste spusa de agentul FBI Anne Tarver, care abia si-a inceput cariera. In prima zi de service, Tarver isi intalneste partenera, Maria Halperin, care este foarte secretoasa. Ei impreuna trebuie sa investigheze un caz despre o persoana disparuta, dar Tarver ajunge sa o monitorizeze si pe partenera ei ciudata. Acest lucru creeaza o tensiune intre cei doi parteneri. Virginia este plin de momente mici, scene care ilustreaza tonul fiecarei actiuni. Povestea este bine ilustrata si acompaniata de Orchestra Filarmonicii din Praga.

  Prietenia cu Halperin se dezvolta sub presiunea unui mister nerezolvat, fiecare lucru sau actiune mic ascunde in spate o poveste.
  Povestea jocului tine peste 2 ore, iar aceasta poveste este o recompensa destul de mare pentru un motiv de rejucare.
  Jocul în sine este în întregime lipsit de dialog, insa se bazeaza mult pe noi, ca sa punem piesele lipsa impreuna si sa dezlegam misterul.
  Jocul este construit din scene lineare, ca un film, are editari ca un film si alte tehnici împotriva limitelor a ceea ce majoritatea oamenilor si-au imaginat despre un joc video.

  De multe ori ne trezim ca suntem atenti la o scena, dupa care apare o noua scena foarte rapid.
  Filmul, ermmmm… imi cer scuze, jocul preia multe elemente de la serialele „Twin Peaks” si „X-Files”, totusi ramanand original, aducand ceva nou si nemaivazut pe PS4.

  Deci daca toate cele insirate mai sus va fac interesat de joc, atunci il puteti cumpara pe PSN la pretul de $10.

  Codul de review a fost primit de la 505 Games.

  Va multumesc pentru atentia acordata.


  Poveste: 8.5
  Gameplay: 9.5
  Grafica: 8
  Audio: 10

  Nota finala: 9
  Attached Images Attached Images 1852347.jpg original.jpg virginiaps4.jpg

 2. #2 SP
  Senior Member DeathOfArt's Avatar
  cum decurge "naratiunea" daca nu exista dialog, are finalul sens?
  ai zis ca poveste merita o rejucare, se schimba ceva? ordinea scenelor?

 3. #3 SP
  Senior Member JeNeI's Avatar
  Nu exista naratiune, dar iti dai seama din indicii, si dovezi ce gasesti.

  Nu sunt scene diferite doar ca intelegi mai bine per ansamblu ce se petrece in joc, si poate dai peste un indiciu nou, de care nu stiai in primul run.

 4. #4 SP
  Banned Venom's Avatar
  N-am inteles nimic despre ce scrii. Dai cu jocul de pamant si totusi ii dai nota 9. Cred ca este cel mai prost review (adunatura de 15 fraze) pe care l-am citit in viata mea. Scuze, dar este indolenta.

 5. #5 SP
  Admin MonkY's Avatar
  JeNeI: daca doresti sa mai adaugi/modifici/repari ceva la review... sa stii ca suntem "open".

 6. #6 SP
  Vires Intus eagle-eye's Avatar
  Apreciez efortul, dar... asta nu e review, no offense. Parca era o limita inferioara de cuvinte or something. Am vazut bancuri in ziare mai lungi.

  Dar oricum, macar asa aflu si eu ca s-a lansat de fapt . Demo-ul mi-a placut foarte mult, simplul fapt ca nu vorbeste nimeni in jocul asta cred ca deschide multe alte ferestre de storytelling, spre deosebire de dialogul cu care ne-am obisnuit pana acum, abia astept sa ma apuc de el.

 7. #7 SP
  Senior Member apbaciu's Avatar
  WTF did i just read ?!?! Inainte de acest "review" aveam cateva idei despre joc, dar acum numai inteleg nimic . Mersi!

 8. #8 SP
  Member marv's Avatar
  JeNei, eu te-am mai criticat si in alte dati, pe principiul ca feedback-ul contructiv e valoros. Totusi nu observ nici o imbunatatire in redactarea review-urilor de-a lungul timpului. Din partea mea spor la treaba, dar poate ca scrierea recenziilor nu e chiar pentru toata lumea.

 9. #9 SP
  Senior Member raduadelin's Avatar
  Cum vad eu lucrurile: Omul a avut posibilitatea sa faca rost de un joc gratuit, cu conditia de a scrie o recenzie. S-a bucurat de joc si a indeplinit indatorirea "la misto". Simplu, romaneste.
  Alti useri (in special Dant3) fac rost de coduri, dar le dau pe forum unor oameni care se bucura de jocul respectiv si scriu, cu placere, cateva randuri.

 10. #10 SP
  Member deepjinx's Avatar
  Eu am jucat 2 minute demo si mi s-a facut rau. Senzatia de miscare a capului in mers e prea accentuata si comenzile pareau ca au lag.

 11. #11 SP
  Vires Intus eagle-eye's Avatar
  Tocmai am terminat si eu jocul si vreau sa spun ca ma mira faptul ca nu s-a mentionat DELOC cel mai bun aspect al jocului - soundtrackul.
  Acesta e compus d orchestra filarmonica din Praga, ceea ce spune multe, iar asta se vede (sau mai bine zis, se aude), soundtrackul fiind unul din cele mai bune pe care le-am auzit intr-un joc video.

  Si foarte mult mi-a placut si modul in care se trece de la o scena la alta, brusc, taiat, sarind peste partile "nefolositoare", jocul ilustrand exact ceea ce trebuie, cand trebuie si cum trebuie.

  Nu stiu daca i-as fi dat neaparat nota asa mare pentru ca jocul e foarte scurt si nu prea iese cu nimic in evidenta in afara de coloana sonora scoasa direct dintr-un film dramatic, povestea fiind mai slabuta decat ma asteptam sa fie (si destul de confuza), cu toate ca jocul e plin de referinte misto la Twin Peaks si X-Files. Anyway, cec dis aut, este DEMENTIAL ce se intampla cu muzica:

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. Virginia By Dant3 in forum Console Club
  Replies: 12 Last Post: 12-12-2016, 15:42
 2. User Review: Uncharted 2 By paunstefan in forum Game Reviews & Previews
  Replies: 7 Last Post: 19-01-2011, 10:14
 3. User Review: Battlefield 2 Review By erik95 in forum Game Reviews & Previews
  Replies: 3 Last Post: 10-03-2010, 00:09
 4. User Review: Prototype By erik95 in forum Game Reviews & Previews
  Replies: 4 Last Post: 29-09-2009, 16:02
 5. User Review: Metal Gear Solid 4 - Guns of the Patriots Review By istrategie in forum Game Reviews & Previews
  Replies: 25 Last Post: 05-11-2008, 16:00

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts