Quote Originally Posted by MonkY View Post
Am rugamintea sa postati si voi link-uri concrete atunci cand discutati despre probleme, defectiuni, etc... Altfel e pe sistemul "am un prieten care are un prieten care a auzit de la un prieten ca Scorpio e varza". Si sa nu uitam ca mai sunt si specimene care isi cumpara Xbox One X doar ca sa demonstreze cat de praf este pe langa consola sa favorita. Cei care cred ca sunt capabili sa o bage in frigider sau in cuptorul cu microunde si sa se planga ca merge prost
Par a fi ceva probleme la sursa, cel mai probabil sunt cazuri izolate. In primul clip nu mai porneste deloc, in al doilea se opreste dupa ce incarca jocul. Posibil ca in sarcina sa cedeze ceva din sursa si asta sa fie problema.

Eu inca pariez ca va fi un success after all si va prinde mai mult decat PS4 Pro. Microsoft sunt alta companie decat au fost pe vremea lui x360, cu alt management, alta viziune, e normal sa fie cateva modele cu probleme insa consolele pe care le fac sunt tot mai stabile, mai fiabile si mai performante.

Xbox One X dpdv al performantelor este ce trebuia sa fie PS4 Pro, care e un fel de doua feluri. Nici 1080p/60fps pe linie, nici 4k nativ. Scoasa sa impinga vanzarile de televizoare 4K, cu o configuratie proasta (crossfire hardware la GPU), intr-un moment prost. Cerny ala trebuie sa plece, deja nu mai gandeste cum trebuie.

XBox One X e o consola asa cum trebuie sa fie. Bravo MS!