Quote Originally Posted by PoisonRemedy View Post
Toata lumea a scos deja reviews, jocul a fost lansat deja de o saptamana, pentru ce vrei sa fie servere pline? Oricum tot in 3 o joci, tu traiesti in nori. Jocul e sub mediocru, de ce tot aparati un produs lansat prost, acceptati asa de usor manevrele astea. Oricum gamerii de acuma nu mai cumpara jocurile de placere ci pentru hype sau sa fie in "trend" cu altii ca daca nu esti in "tren" esti vazut altfel, am vazut boala asta si aici pe forum nevoia de a cumpara fiecare joc chiar daca chiar nu merita dati bani pe ele, da fie voi va dati suturi in cur pana la urma.
Esti foarte agresiv si citesti pe sarite. Omul a dat 500 de linkuri cu reviews la joc din care nu iese deloc bine jocul.
Grab a Snickers!

N-a scos nici o toata lume nici un review. Momentan nu este nici un review pe Xbox One X spre exemplu.
Este o campanie masiva impotriva EA care v-a prins in vartej grav de tot, chill.

Ca si concept este un joc foarte ok. Ca si realizare, este un produs nefinisat si lansat cu probleme, momentan.
Nu mai cautati sa va convingeti pe voi insiva ca faceti bine ratand un joc cautand aprobarea si confirmarea maselor atunci cand altii ii acorda o sansa.
Folositi prea des 'toata lumea' si de multe ori 'toata lumea' mai si greseste, altfel ar fi toate perfecte, daca 'toata lumea' ar avea dreptate mereu.

Ce nu inteleg totusi si ma frapeaza este urmatorul lucru:
Anthem l-ati desfiintat pur si simplu, dar n-am vazut pe nimeni sa se tavaleasca in chinuri ca marele joc al anului "Calaritea pana-n zori" a iesit PE JUMATATE NEFINISAT.
Sau daca vine de la Rockstar e ok sa scoata un joc cu un Online practic... nefunctional?
A?