Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 15 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 ... LastLast
Results 161 to 180 of 284

Thread: Anthem

  1. #161 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Khan, te-ai pus pe furat conturi?

    Ca fapt divers, nici macar nu consider ca arata frumos. E decent. Doar ca e fun. + ca nah...sunt banii mei, deci cam fac ce vreau cu ei

    Iar referitor la "Asa trebuie sa arate un joc care a fost 7 ani in development?", nu toate comaniile se compara cu Rockstar sau Naughty Dog.

    E un joc mediocru. Nu va place, exista si altele. Nu trebe sa intrati pe fiecare thread de genu si sa incercati sa convingeti oamenii carora le place un joc care voua nu va place

  2. #162 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Mereu acelasi argumente, sunt banii mei fac ce vreau, daca nu iti place nu mai intra pe thread. Pana la urma e un forum putem sa ne dam si noi parerea chiar daca e negativa, sau sunt acceptate numai cele bune?

    P.S. aveti deja sechele cu Khan

  3. #163 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Da. Aceleasi argumente. Si asta pentru ca mi se pare ca anumite persoane nu prea inteleg care-i faza cu dreptul la exprimare.

    Daca vedeti un coleg de hobby (caruia ii place sa se joace, ca si voi) entuziasmat de un joc care nu place tuturor, dar mai ales voua, in loc sa fiti fericiti pentru bucuria lui, incepeti sa improscati cu venin si sa-i bagati pe gat parerea voastra despre jocul respectiv.

    Nu mai zic nimic. Astept cu interes vineri pentru lansare si vreau sa ma bucur linistit de ce ofera, cu bune si rele

  4. #164 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    200ron Legion of Dawn pe olx, daca va grabiti !...direct de la EA Romania !

  5. #165 SP
    Member chris diaz's Avatar
    @Răzvan, seriously, n-o mai lua personal când unui alt membru de forum nu-i place rahatul mult propăvăduit ca fiind a doua venire a Mesiei, pardon ,...,Anthem. Faptul că tu te bucuri pentru un joc, nu are cum să-i facă fericiți pe alții, decât dacă am fi gay. Scuze, eu plâng, nu mă bucur, când văd în ce hal unii își lansează jocurile, iar anumite persoane, ca și tine, de altfel, în loc să-i taxeze, ori boicoteze (cum a fost cu Metro Exodus), sar în apărarea lor, deși este foarte clar, oamenii nu vor livra, nici cu mii de patchuri ulterioare, ceea ce au promis.
    Mulți veți spune, dă-l dracului, e doar un joc. Am văzut cum câțiva dintre voi v-ați scandalizat la înlocuirea unui controller de către Altex, caz în care a fost vorba ca un distins coleg de forum să plătească vreo 20 de lei din buzunar, suplimentar. Nu sunt de acord cu ceea ce face Altex, dar mulți dintre dvs. ați sărit în sus că este vorba de principii. Dacă la ăia 20 de lei luați de Altex ar fi vorba de principii, vă rog să faceți la fel cu un joc care vă taxează cu 279 lei și livrează altceva decât a promis. Nu mă interesează scuza penibilă că e fun, vreau grafică, vreau atmosferă, precum în primul trailer lansat (damn, suntem în 2019, nu ar trebui să ne fie rușine cu "pretențiile" noastre).

  6. #166 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Dar eu nu sar in apararea nimanui. Nu am laudat jocul si nici nu am zis ca o sa fie cel mai tare joc din lume. Dar sunteti chiar culmea.

    Inainte criticati pentru ca lansau jocul neterminat si ofereau restul jocului prin DLC-uri platite. Au aliminat asta si acum dau DLC-uri gratuite, inclusiv de story - nu ca m-ar interesa, pentru ca foarte rar am cumparat DLC-uri si sigur m-as fi bucurat de joc chiar si daca era asa si nu le cumparam.
    Dupa aia ati criticat pentru microtranzactii pay to win. Le-au eliminat si pe alea - nu ca m-ar interesa, pentru ca nu am cumparat niciodata asa ceva si sigur m-as fi bucurat de joc chiar si daca era asa si nu le cumparam in continuare.

    Acum ca nu arata jocul ca in primul gameplay trailer (cred ca pot numara pe degetele de la o mana jocurile care conteaza si chiar arata asa), desi mai nou, se pare ca daca un joc are mai multe plusuri decat minusuri (in ideea unora, pentru ca totul este mega subiectiv), nu mai conteaza nici macar asta - vezi Metro Exodus - ipocrizie maxima.

    Sunt oameni care dau bani an de an pe noul CoD/FIFA/MK/si ce alte mizerii ies cu exact acelasi gameplay si grafica cu 2% imbunatatita, dar e ok, pentru ca sunt fani. (chiar am un prieten care joaca numai FIFA si ma bucur pentru el cand il vad cat de entuziasmat este an de an cand anunta noul FIFA si mai ales cand pune mana pe demo - asta inseamna sa te bucuri de fecirirea altuia care are aceiasi pasiune).

    Dar cand iese un joc, pe acelasi stil cu alte jocuri deja iesite (Destiny/Division), dar care nu se ridica la nivelul lor de acum, desi si ele au fost slabe la lansare, desi totusi nu este un joc slab, este doar mediocru DAR este facut de EA - all hell breaks loose.

    Iar faza cu "nu ma intereseaza scuza penibila ca e fun" - PAI ASA AR TREBUI SA FIE JOCURILE!!!! FUN!!! Nu de aia ne jucam?
    Pentru MINE e fun. Daca pentru tine nu este, e problema ta. Nu-l cumperi si mergi mai departe la alte jocuri care te intereseaza.

    Sunt complet de acord cu faptul ca ar trebui sa livreze ce au promis si ca investim bani in console noi, ca sa avem nivel grafic mai bun, samd, si am zis acelasi lucru de nenumarate ori, dar cred ca ei atat pot momentan.
    Jocul are foarte multe probleme, de la grafica, la meniuri, la loading screens mega enervante, dar la naiba, e fun.

    Desi initial am zis ca iau jocul pentru grafica si pentru Iron Man simulator, am ajuns sa joc 2 beta-uri si un trial de 10h si mi-a lasat o impresie foarte buna pe partea de gameplay si astept cu interes ziua lansarii ca sa pot continua.

    Eu nu-l compar cu Destiny, pentru ca nu am jucat nici 30m din el si nici cu Division (desi am jucat destul) ci il joc ca pe un joc nou, cu mecanici noi si vreau sa ma bucur de el.

    Nu inteleg de ce trebe sa dau explicatii oamenilor despre ce-mi place si de ce fac anumite lucruri.

    BTW. Faza asta "Faptul că tu te bucuri pentru un joc, nu are cum să-i facă fericiți pe alții, decât dacă am fi gay" pe langa faptul ca este mega offensive, iti denota caracterul si nu pari genul de om pe care as vrea sa-l am ca prieten.

    In tara asta de cacao, numita rromania, daca zambesti cuiva pe strada, esti considerat nebun. In tarile civilizate, e o normalitate.

  7. #167 SP
    Member chris diaz's Avatar
    Postarea mea nu era un atac la comunitatea gay, ci o aluzie că ăia sunt mai sensibili, iar tu, grăbindu-te, jignești aiurea. Păcat că doar asta ai înțeles.

  8. #168 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    Au inceput noobi de lvl 5-10 sa intre direct pe hard ca asa au vazut ei ca se practica ! Sa nu faceti asta ! stau in puii mei sa car 2-3 insi ! Terminati campania pe easy si ajungeti undeva pe la lvl 27 si cu gear decent ! ...ce bun era un kick !

  9. #169 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    D-asta ar fi indicat sa fie jucat cu prieteni. Mai ales la cum alearga toti doar sa termine misiune si nu sta nimeni sa faca loot sau sa se bucure efectiv de joc.

  10. #170 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Dupa parerea mea, si sper ca cele 3 cuvinte ma vor pazi de pietre si flegme, treaba sta in felul urmator:

    Apare un joc care apare an de an face ce au mai facut X jocuri inaintea lui. Bun prost, are fanbase-ul lui, vinde, ia un 7-8, chiar 9, mergem mai departe.

    Apare Titanfall in 2014 -> aduce multe lucruri noi, prinde la public, e laudat, oarecum, nu prea mult ca e exclusiv Xbox deci trebuie flegmat putin macar asa din oficiu dar hai treaca mearga, e bun.
    Apare Titanfall 2 in 2016 -> PFOAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA nu aduce nimic nou, e un copy paste ordinar, te plictisesti repede, etc (in timp ce a N-a iteratie Spiderman e pus intr-un glob de cristal ca na... se supara Mony).

    Booon, apare Division -> e laudat, oarecum, este super popular o vreme, sa il numim un success.
    Apare putin gameplay din Division 2 -> PFOAAAAAAAAAAAAA JEGOSIIIIIII, vor sa ne ia banii pe un copy paste ordinar, nu aduce nimic nou, same bs...
    OK

    Apare un demo de Anthem cu cateva buguri (multe fixate prin day one patch) -> Daca nici Anthem un aduce "ceva nou" acum ma duc si fac baie in Dambovita.
    Not enough -> HuOOOOOO jegosii e incomplet, vor sa ne fure, nu livreaza ce au promis, sa moara, sa ia nota 4!!!!!!!!!

    Tot acest hate cloud are la baza ca nu au livrat ce au aratat la E3. Serios, e primul?
    Am uitat, are sigla EA, deci nu beneficiaza de prezumtia de nevinovatie, e direct sifilis.

    Pana la urma, ne hotaram ce vrem?

    Nu pot sa nu remarc cat de toxic a devenit youtube-ul si cati copii din astia cu 3 microfoane si o camera web devin formatori de opinie pentru un 7up.

  11. #171 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Și cu toate aceste discuții, tot un joc mediocru este. Din păcate numai numele a rămas de Bioware

  12. #172 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar

  13. #173 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    Am 40de ore in el . E naspa rau ! Abia astept sa ajung maine acasa sa il butonez iar. . Se plang toti de story ! Wtf ! Story-ul pt mine a fost numai ESC spaming 1+2 la alegeri si fuga la misiune ! Chiar nu m-a interesat . Deci faptul ca : am parte de looting + grind , customizare ,( setul ala LoD iti transforma javelinul in Predator cu ochii aia luminosi )grafica si exploziile imi plac la nebunie , faptul ca pot zbura intr-o planeta asemanatoare Pandorei din Avatar ,sa treci pe sub cascada in timp ce faci looping cu costumul ...face toti banii pt mine. Si apropo ! Buy a SSD ! E nu am avut niciodata problema cu timpii de incarcare ! NiCIODATA ! Probleme au tot fost dar nimic care sa ma faca sa il abandonez.

  14. #174 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Din ce am inteles, un mare minus la faza cu incarcarea, este ca daca esti intr-un grup cu 3 prieteni din care cel putin unu are (pe PC) HDD mai slab, sau o consola mai slaba decat a ta, toti stau la loading cat sta cel mai lent dintre toti.

    Dar am inteles ca prin acest day 1 patch au rezolvat foarte multe lucruri, inclusiv toate aceste loading screens ar tine mult mai putin, aprope un sfert din durata de pana la patch.

    Totodata, cica au rezolvat mizeria aia cu teleportatul langa coechipieri PRIN LOADING screen, cand esti in misiune si nu esti aproape de coechipieri. In mod clar este/era o implementare dubioasa a engine-ului, in sensul in care implementasera initial cu unload de toate assets cand dai release si apoi cand te spawneaza iar facea loading la toata harta si tot, adica 100% si complet si total ilogic, si din ce zicea lumea azi pe reddit, a disparut complet treaba, deci au gasit o solutie sa tina in memorie toate asssets. Sper sa fie valabil si la Xbox...

    Oricum, o sa-i distruga in reviews toate problemele astea "minore". Si intr-un fel e foarte bine ca se intampla asta, pentru ca este inadmisibil cum unele din astfel de chestii au fost aprobate sa intre live. Pe de alta parte, notele proaste vor opri multi sa incerce jocul, care de altfel are o multime de chestii fun.

    Si alta chestie, din ce am inteles, este ca foarte multe lucruri sunt ascunse in joc, in sensul ca nu ti se explica ce si cum sa le faci, ci trebuie sa stai sa cauti prin meniuri si submeniuri.

    Ma rog, astept cu interes sa pun mana pe el calumea.

    Btw, am atasat o imagine foarte folositoare, pentru cine vrea
    Attached Images Attached Images anthem-classess.jpeg

  15. #175 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    FYI, patch-ul 1.02 dezactiveaza HDR-ul: https://www.reddit.com/r/PS4/comment...ch_breaks_hdr/ .

  16. #176 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nu mă așteptam la așa nota din partea IGN, se pare că nu mai merge pomana electorală




    ACG Review

  17. #177 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Chiar nu inteleg de ce va certati. Nu sunt toate shooterele la fel oricum?


    Mai bine veniti sa jucam un Soul Calibur intr-o seara.

  18. #178 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Ia sa văd dacă mai merge globul meu de cristal, 65/100 metacritic
    Cred că am nevoie de un service autorizat Nu mă așteptam să stea mai prost decât Crackdown 3.

    Momentan 59/100 pe OC unde sunt mai multe recenzii

  19. #179 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Eu zic sa asteptam sa iasa reviews pe bune la jocu asta si dupa aia sa ne uitam pe metacritic. Un review pe bune pentru un joc de genu asta, se face dupa ce pornesc toate serverele si sunt pline de oameni, deci tre sa ia cam 1-2 saptamani dupa lansare.

    Bine, aici se intra in discutii interminabile. Produsul a fost testat in conditii ideale (servere aproape goale) si tot are notele astea, deci nah...

    Oricum user scores sunt penibile. Nu stiu cum poti da 0 sau pana in 4-5 unui joc care merge.

  20. #180 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Eu zic sa asteptam sa iasa reviews pe bune la jocu asta si dupa aia sa ne uitam pe metacritic. Un review pe bune pentru un joc de genu asta, se face dupa ce pornesc toate serverele si sunt pline de oameni, deci tre sa ia cam 1-2 saptamani dupa lansare.
    Toata lumea a scos deja reviews, jocul a fost lansat deja de o saptamana, pentru ce vrei sa fie servere pline? Oricum tot in 3 o joci, tu traiesti in nori. Jocul e sub mediocru, de ce tot aparati un produs lansat prost, acceptati asa de usor manevrele astea. Oricum gamerii de acuma nu mai cumpara jocurile de placere ci pentru hype sau sa fie in "trend" cu altii ca daca nu esti in "tren" esti vazut altfel, am vazut boala asta si aici pe forum nevoia de a cumpara fiecare joc chiar daca chiar nu merita dati bani pe ele, da fie voi va dati suturi in cur pana la urma.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 15 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts