Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
Am trimis dovada la Bloomberg, in cateva ore scot articolul.
Aparent deja e veste oficială de la Sony și neagă știrea de la Bloomberg... nu e de mirare: https://www.theverge.com/2020/9/15/2...roblems-report



Quote Originally Posted by Dant3 View Post
@razvanrazy Nu cred ca ar trebui sa mai ai și alte dorințe în afara prețului și datei de lansare, nu pentru diseară.

In aproximativ doi ani vedem cine a făcut alegerea bună, deși, repet cu insistență, cele doua companii au luat-o pe drumuri diferite dar cu aceeași destinație.

Viitorul pe care ni-l prezintă Microsoft în gaming, este din păcate inevitabil, iar asta e cam trist, pentru mine cel puțin.

Momentan eu nu sunt atras cu adevărat de nicio consola next gen. Ce a făcut Microsoft e foarte tare dar eu nu sunt cucerit, deloc. Poate pe un topic separat am sa dezvolt părerea mea, cu riscul de a creea cel mai probabil un flame.

Aștept cu un interes exagerat de mare consola noua de la Nintendo

PS: Dacă vad diseară ca Sony are cojones* printr-un preț foarte bun, ma mai gândesc un pic.

*Cojones = 349 de euro PS5 Digital
Nu trebuie să uităm că acest joc se joacă pe mai multe fronturi, Sony a mers mai departe ca niciodată să satisfacă și nevoile dezvoltatorilor de jocuri prin arhitectura internă/modul de a crea lumi digitale. Dacă ne gândim că până acuma s-au creat jocuri într-un anumit fel, dar cu ajutorul PS5-ului se vor putea accelera niște procese, e mult ca sigur un câștig pt. Sony. Nu pot să dau mai multe detalii că nu mă pricep la dezvoltarea jocurilor, dar am citit feedback pe twitter de la dezvoltatori care jurau că va fi "game changer" consola lui Sony din punctul ăsta de vedere. Ramâne de văzut cât de game changer.

Dar sunt de acord cu ce spune mai sus Dant3, lumea se orientează spre digital și s-ar putea ca în următoarea generație să nici nu mai avem o consolă fizică. Pt. noi colecționarii de jocuri fizice este o realitate tristă, dar decât să mai fiu la mila retailerilor/curierilor din România, mai bine dau același bani și știu că joc când și ce vreau eu.